donderdag 28 mei 2020

seulliciteureuh



T.a.v. de heer Tim Bonhof
RVO
Den Haag, 28 mei 2020 

Betreft: sollicitatie naar de functie van juridisch advizeur 

Geachte heer Bonhof,  

Naar aanleiding euh van euweuh vacatureuh oppeuh duh mobiliteitsbank wil
ikkeuh graag euheu eu heu ? solliciteureuhn naar euh
duh functie vanneuh juridisch advizeuheur.

Mijn opleiding en werkervaring sluiten welleuh
aaneuh op deuh gestelduh functie-eisen. Ikkeuh ben euh afgestudeurd in hetteuh recht
aan deuh Erasmus universiteit te Rotterdam. Vervolgeus studeurde ikkeuh post peust doctoraal
bestuurskundeuh ! aan het Europa College te Brugge. Ikkeuh hebbeuh ruimeuh vijfentwintig
euh jaareuh inneuh verschillenduh juridizeur duh functies gewerkt binnen het openbaar euh
euh bestuur, dat ken ik je wel fertelle. 

Sinds euh 1989 vervulleu ikkeuh verschillendeuh schakelfuncties tusseuh euh beleid
enneuh uitvoeringeuh heu heu enneuh in die tijd benne ikeuh beter gewordeuh inneuh
projectmatigeuh samenwerkuh, onderhandulle, aansturuh, plannuh heu heu en
organisereuh, probleemanalysuh huh? en het vinduh vanneuh eeneuh oplossing euh
die recht euh heu doet aan heu aan euh anus soms tegenstrijdigeuh belangeuh.
Daarommeuh zou ik geurrneu deuh gelegenheid krijgeuh omme mijn euh sollicitatie met euh te
besprekeuh.  

Mette vriendelijkeuh groeteuh, 

  Mr. M.C. (Menno)

  De Savornin Lohmanlaan 226 
  2566 AX, Den Haag 
Bijlage: curriculum vitae 

dinsdag 26 mei 2020

Nelson Mandela: een mens die een ander mens van zijn vrijheid berooft is een gevangene van haat, vooroordelen, kleinzieligheid en laffe valsheid

De waarheid die vrij maakt 

is de waarheid 

die men liever niet wil horen.

@@

Hieronder volgen de ellendigste verhalen over de vuurwerkramp Enschede, de verrotte mammon overheid steekt de hypocriete huichelende kop in het zand en onschuldigen zijn door dat (ver)moordende openbare hysterie ministerie 

kapot gemaakt 

en vernield

Bij de vuurwerkramp die Enschede trof op 13 mei 2000 zijn in een heksenjacht naar "schuldigen" (alsof mensen expres een vuurwerkramp wilden met vele doden en gewonden) onschuldige mensen veroordeeld. Paul van Buitenen heeft een grote fraude in de Europese Commissie naar buiten gebracht en schreef nu een rapport over deze ramp; hij kreeg contact met Jan Paalman, oud-rechercheur, die zeer duidelijk en met feiten aantoonde dat de overheid, vooral het openbare ministerie en daarmee en daarna de "politiek", het bestuur, heeft gerommeld met bewijs en zo volstrekt onschuldige burgers kapot heeft gemaakt. 
Vooral de veroordeling van André de Vries is voor voormalig rechercheur van de politie Jan Paalman een gruwel. André de Vries komt onder de aandacht vanwege een ontplofte mobiele telefoon. Maar uit onderzoek blijkt dat dit toestel helemaal niet van De Vries is. Vanwege een "slechte reputatie" in het verleden blijft De Vries verdachte nummer één. Zijn verweer tijdens het proces is ook niet overtuigend; hij is te passief tegen de felle beschuldigingen en het intimiderende verhoor, waar de vragen zo opgesteld zijn dat hij bij voorbaat schuldig is. Bij het openbare ministerie en de politie geldt sinds 1990 steeds meer: een verdachte is schuldig tot het tegendeel bewezen is. De schuwe en introverte De Vries krijgt 15 jaar cel wegens brandstichting. In hoger beroep is er na 6 jaar vrijspraak. 
Van rehabilitatie is echter geen sprake. Jan Paalman zit in 2013 aan het sterfbed van André de Vries en belooft hem dat hij zal blijven knokken om zijn onschuld aan te tonen. Op het netvlies van Paalman staan ook nog de 19 bewoners en 4 brandweermannen die zijn gestorven op die zwarte 13e mei 2000 en de honderden gewonden. 
Al meteen na de ramp worden de directeuren van SE fireworks in Enschede behandeld als zware criminelen. Terwijl de politie weet dat directeur Rudi Bakker in het ziekenhuis ligt, wordt er een internationaal opsporingsbevel tegen hem en zijn collega Willy Pater uitgevaardigd. Vooral Rudi Bakker wordt in het openbaar door het OM, het gemeentebestuur en de politie neergezet als illegale  vuurwerkhandelaar en hij en zijn kinderen worden in Enschede als melaatsen behandeld; op de 8 jarige zoon van Rudi Bakker wordt een sigaret uit gedrukt. Maar juist hij, Rudi Bakker, komt in het 1300 bladzijdes tellende rapport over de vuurwerkramp van Paul van Buitenen naar voren als iemand die met justitie samen werkte en vóór de ramp al zeer actief was om illegale praktijken van zijn voorganger op te ruimen en de veiligheid van het bedrijf te verbeteren. En hij heeft voor de ramp via vergunning aanvragen aan het gemeentebestuur gevraagd om se fireworks uit het centrum te verhuizen naar een industrieterrein, maar dat mocht niet van datzelfde gemeentebestuur. 


Paul van Buitenen heeft in de zomer van 2014 het complete onderzoek, processen verbaal en getuigenverhoren uit 2004 gekregen, inclusief de bijlagen en een vervolg onderzoek van 2010-2012. Hij mag dit niet publiceren, omdat hij anders vervolgd wordt wegens smaad. Paul van Buitenen: "Deze zaak is groter dan alle fraude die ik in Brussel heb gevonden. Dit is de doofpotaffaire." Censuur moord van de waarheid door de nederlandse overheid. 

Wie gefaald heeft, blijkt uit dit onderzoek, is de overheid zelf. Verschillende ministeries lagen met elkaar in de clinch wie over de regels van vuurwerk opslag gaat. Provincie, gemeente en rijk hebben gefaald bij toezicht en handhaving. De gemeente Enschede heeft gesjoemeld met de vergunningen. De "top" van de brandweer heeft verkeerde blus instructies gegeven, waardoor 4 brandweer mannen zijn omgekomen en anderen gewond zijn geraakt. Verschillende bestuurslagen hebben er een doofpotaffaire van gemaakt. Verdachten van het bedrijf werden in een heksenjacht bij voorbaat schuldig bevonden. Op die schuld bleef het OM blind hameren.

Verschrijver voegt toe: Daar bleven de krengen van het OM, alleen maar kijkend naar schuld en scoren met veroordelingen, de ziekste smerigste veroordelende krengen van hol land, blind op hameren in de bekende enge tunnelvisie van verrotte vuile dooie rita verdonk, fred teeven en andere "regel is regel, bevel is bevel" malafide ijdele hebzuchtige mammon aanhangers. 
Het ging het OM erom schuldigen te zoeken en te vinden en te scoren met een veroordeling, zo lossen we het probleem van een afgrijselijk ongeluk op, we doen waar het openbare ministerie slecht voor is. Deze handelswijze is gebaseerd op de bedrijfs- en angstcultuur van het openbare ministerie en alles criminaliseren, of het nu een vechtpartijtje tussen jongeren is of een auto ongeluk, we gooien ze met de hulp van ons veroordelende vermaledijde strafrecht in de gevangenis, ik heb er nu drie van binnen gezien, goede, vrolijke, aardige en stoere jongens, volgens mij 50% relatief onschuldig, zit daar opgesloten in een soort concentratiekamp met 4 meter hoge muren met prikkeldraad en 's nachts felle lampen om ontsnapping te voorkomen, zoveel goede jongens die daar 1 jaar tot 14 jaar de tijd verbijtend door komen......en 2 cipiers van de 5 denkt "je zit hier ook niet voor je lol, ik help je waar ik kan", 1 van de 5 cipiers heeft een machtspositie, voelt zich meer dan de gevangenen en zal daar misbruik van maken. Macht corrumpeert altijd, abuse of power is no surprise). 

~~~~~@i  

@rtificial intelligence


volgende verhaal, 

De meerderheid van de surinamers was tegen onafhankelijkheid

Suriname werd in 1975 onafhankelijk, op een bevolking van 360.000 zijn er ruim 70.000 gevlucht tussen 1973-1975. De regering bestond uit Creolen, het parlement uit Creolen en Hindustanen. Suriname was en is opgedeeld in kiesdistricten, net als de Verenigde Staten, de meeste stemmen in een district betekent alle stemmen (anti democratie !! de animal farm varkensregel die ook varken trump zijn "overwinning" bezorgde (regels zijn vaak anti democratisch zoals bij verkiezingen ! en waarom zou je ijdele egocentrische hebzuchtige varkens willen kiezen ? )


Met de onafhankelijkheid in 1975 zet Suriname ook een eigen leger op, het bestaat uit een paar honderd militairen, onder leiding van een zekere kolonel Valk. Dat komt het land vijf jaar later duur te staan, het graf van Suriname. Dan pleegt dat legertje een moorddadige coup, de december moorden en neemt het de macht over. Slechts zestien sergeanten, onder leiding van Desi Bouterse, overmeesteren op gewelddadige en brute wijze de regering. 

De heer Sital van de Fahrenstreit, Den Haag, "wij zijn een vreemdzaam, rustig, vriendelijk volk, dat geweld verwerpt, in Suriname, en dan daar opeens van die bruten, van die moordenaars."

Nederland heeft een kwalijke rol gespeeld bij die staatsgreep in 1980. Nederlandse militairen hebben bij het opzetten van de Surinaamse krijgsmacht geholpen. Ook bij de coup zijn ze betrokken, zo blijkt uit het bedankje dat legerleider en coup pleger desi bouterse geeft aan de Nederlandse kolonel Hans Valk, leider van de training van het surinaamse leger, Bouterse: "Laat mij in dit gezelschap iets onthullen wat alleen u en ik weten, kolonel, zonder u zou de coup niet hebben plaats gevonden."

De vraag is of kolonel Hans Valk, de ellendige oorlogsmisdadiger van Suriname, op eigen houtje handelde of met toestemming van de Nederlandse overheid. Nederland heeft wat te verbergen. In 2060 zullen we weten hoe het zit, dan (pas !) worden de documenten openbaar die daarover uitsluitsel geven (ja, nederland heeft via kolonel hans valk suriname moedwillig vernield). 

@@@@

ãi blijft stellen dat het tussen 2036-2060 het voorbij is met de wereld als vooral de plastic vervuiling van de oceanen (ruim twee derde van de aarde) zo doorgaat, kolen, olie, gas, plastic en bomenkap vermoorden de wereld

apophis op de maan hoor/lees ik niets meer over 

wel een mooi gezegde gelezen dat de mens vooral graag naar profeten luistert die de ondergang van de wereld prediken, schreeuwen over de eigen dood, over de dood van de wereld.......alles zegt nu dat het 2 voor 12 is, de oceanen, de meren, de regenwouden, de mens is doorgeslagen 

lullig dat iemand bij wikipedia nederland geschreven had dat er 3 ruimte schepen waren geborgen en 9 lichamen bij Roswell, dat is volgens mij nooit gebeurd en het is niet echt zo beschreven door een fbi agent ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident

in de engelse versie staat het onderstaande niet, dat inderdaad later is toegevoegd, ook wat op wikipedia geschreven is valt niet te vertrouwen, 


Op 11 april 2011 maakte de FBI een verslag uit 1950 openbaar waarin een luchtmachtfunctionaris de vondst van drie ufo's en negen lichamen rapporteert. Hierin staan onder meer de vorm van de objecten beschreven, alsmede de geborgen lichamen in de objecten.[1]

Bedacht me dat het mogelijk is dat bij Roswell de alien uit het verleden kwam, toen daar nog oceaan was, de aarde in het jaar 2 miljard, naar de toekomst reisde, toen de aarde 4,5 miljard jaar oud was, en daar was opeens land, en dus crashte het toestel, amerika was daar toen nog niet. 

Er was daar 2 miljard jaar geleden oceaan, de "aarde" was 1 continent, gaia, de rest was oceaan. Misschien was de hele aarde wel oceaan, lag al het land onder water, de eerste miljard jaar. 

@@@@

In Amsterdam en de randstad is de strijd tegen de georganiseerde misdaad verloren. Onderzoekers Pieter Tops en journalist Jan Tromp maakten op verzoek van burgemeester Femke Halsema een rapport over hoe de drugscriminaliteit de randstad in haar greep heeft (ik weet 66% zeker dat wiet door de voeding een zegen is voor de mensheid, iedereen wordt met 0,2-2 gram wiet als kruid door de voeding mee gebakken fysiek en psychisch beter, ik in ieder geval wel, van 5,5 naar een 7/10, hm, ik werd er ook gek van).

Conclusies van het rapport van Pieter Tops en Jan Tromp: jongeren zijn bereid voor een paar duizend euro liquidaties te plegen, de topmannen van de drugsbendes zijn miljardair en verblijven in Dubai, Zuid Amerika, Suriname of Spanje. Het onderscheppen van cocaïne in de havens van Rotterdam en Antwerpen zet geen zoden aan de dijk en de verschillende opsporing instanties werken niet samen, eerder langs elkaar heen. In Amsterdam en in de randstad worden veel drugs gebruikt en een groot deel van de winst wordt via een omweg belegd in onroerend goed, de portefeuille van prins benard jr. van vollenhoven. 

~~@@~~


Een vreedzaam mens dat geweld verwerpt, vooral van het leger en de politie. Zie dat niet als zwakte maar als kracht. 
Dalai Lama 

Overigens is dat een fout van me, met bedreigingen en machteloos gescheld versterk je en wakker je het vrouwelijke zwart wit, goed slecht gevoel aan, zoals hitler dat omschreef. 
adolf hitler: "Het volk is voor het overgrote deel zo vrouwelijk aangelegd en ingesteld, dat zijn denken en handelen veel meer wordt geleid door het gevoel dan door nuchtere overweging. Dit gevoel is niet complex, maar zeer simpel en uniform. Er zijn niet veel nuanceringen; er is alleen maar negatief of positief, liefde of haat, gelijk of ongelijk, waarheid of leugen, maar nooit voor de helft dit, voor de helft dat of gedeeltelijk enzovoort." 

Hitler sprak altijd emoties aan, de instincten waarop hij bij het propageren van zijn denkbeelden kon steunen, bijvoorbeeld de moralistische ijdele hebberige bezitterige jaloerse angst van vrouwen, de collectieve gedachten zijn de vrouwelijke, die van collectieve angst en collectieve paniek.


Mensen wereldwijd ~ Per seconde worden 2,74 mensen geboren en gaan er 1,62 dood. Eén procent van alle mensen is bezig geboren te worden of te sterven. 
57% woont in Azië. 21% woont in Europa. 8% woont in Afrika. 52% is vrouw. 48% is man. De dominante vrouwelijke ijdele hebzuchtige jaloerse egocentrische ziel, ook in de man..vooral in de man, poetin, hitler, belarus, noord-korea zijn mannen. 
6 % van de mensen is eigenaar van 59% van alle "rijkdom" (banken, olie, goud, zilver, gas, industrie) op aarde. 80% woont behoeftig. 70% kan niet lezen. 50% is ondervoed. Eén procent heeft middelbaar onderwijs gevolgd. 


In het bestuursrecht bestaat er nog enige rechtsbescherming tegen de overheid, in het st(r)a(r)frecht is er NUL rechtsbescherming tegen het valse machtsmonopolie van de krengen van de overheid die andere mensen uit angst en haat willen opsluiten, de mond snoeren, vermoorden. 

1966: Talrijk zijn de ooggetuigenverslagen en foto's dat de politie verdachte personen neerslaat en vervolgens verder aftuigen. Al de oude wijven, oa notabele kamerleden, menen dat het goed is om die provo's mores te leren. Ze gaan voorbij aan wat vast staat: de politie is er niet om te bepalen wie straf heeft verdiend, omdat ze geen straffen mag uitdelen, allerminst lijfstraffen. Het is dan ook logisch dat onschuldigen opgepakt zijn, geslagen, op de meest schofterige wijze bejegend. Mijn opa zei het al: als je van dichtbij een politieman ziet: beleefd gauw doorlopen, als je er een op afstand ziet: een omweg maken. De haat van ingelijfden met uniform tegen soortgenoten die zich onderscheiden door klasse, kleur, geur, haarlengte, leeftijd en nog in het genot zijn van een ongekristalliseerde vrijheid. Het absurde gedrag van de politie en van de regeerders die het toejuichen is alleen te begrijpen vanuit de resten van een semi goddelijk koningschap.

Typerend is de onredelijke en generaliserende afkeer die de ene groep van de andere heeft. Aan de andere kant werkt in bepaalde Amsterdamse kringen elk politie uniform als een rode lap op een stier (stieren zijn kleurenblind). Troostend sprak den uyl dat hij niets heeft tegen ongewassen langharigen met constructieve ideeën en dat de duitsers in 1940 zo correct gekleed, gewassen en geknipt waren.

De "onechte kloof" tussen mens en dier wordt steeds meer gedempt. Aan de ene kant door de slechte eigenschappen van de mens, oorlog, paniek, rassehaat, aan de andere kant door aardige eigenschappen van sommige dieren als trouw, opkomen voor zwakken, aanleg voor ritueel en liefde.

Het overkomt me herhaaldelijk dat ik meen te lezen "met aan zekerheid grenzende waanzin", maar het staat er nooit.

Er zijn twee soorten kunstenaars (en mensen). Zij die in 1 richting werken waardoor het onvermijdelijk is dat er rangen standen ontstaan, leiders, volgelingen, epigonen. Men gelooft dat de 1 beter is dan de ander. Zoals in alle hierarchieën, denk aan kantoren, is het cement de kleine nijd, de vriendelijke minachting waarmee men over de lagere rangen spreekt, de bewondering en afgunst en roddel tov de hogeren. De grondtoon is rancune. Polair daartegenover staan kunstenaars (mensen) die ernaar streven dat hun kunst de meest passende uiting is van hun eigen kleine persoonlijkheid. De ontplooieres van individuele kunst zijn vriendelijker en aardiger.


De hiërarchie van de apenrots is in de natuur niet te vinden, feit is dat natuurlijke apenfamilies naar verhouding met de mens heel vreedzaam zijn. Wanneer we vrede willen moeten we niet conformisme stimuleren (denk aan het leger), maar moeten we de individualiteit koesteren, zoeken bij kinderen wat ze onderscheidt van anderen en dat mee helpen ontwikkelen.

Ik dacht eraan hoe kinderen doen die nooit iets mogen. Een deel gaat verstandig proberen net als de ellendige ouders te worden, een deel legt zich neer, een klein deel gaat de clown uithangen, gek doen, ontsnappen.

Soms denk ik dat geluk het besef is dat je iets ontmoet dat groter is dan jezelf, waartegen verzet of opbieden niet mogelijk is, waaraan je je dus gewonnen moet geven, in vroeger terminologie een vrouwelijk gevoel dus.


Als laatste muziek klonk een gebrekkige fantasie over "alle menschen werden brüder". Toen had ik voor het eerst tranen, misschien omdat die melodie, juist zo gebrekkig gespeeld, symbool is voor wat mensen ooit hoopten en waar niets van terecht gekomen is.

hier staat verder niets, chinees gezegde: beter het goede nastreven, dan het kwade bestrijden

smeer wat post shave appel repair gel op je kin en je huid voelt weer prettig aan zonder dat het een vetlaag achter laat of anderszins een glimmend effect geeft waardoor je op Albert Verlinde gaat lijken

Afschuwelijk huwelijk....en ze leefden nog lang en ongelukkig
\\
Xaviera de Vries, Robin Moore, Toon Pieterse en Susan Jansen, 1972, redactie versie van 1987

Xaviera Hollander - Startpagina | FacebookHappy Hooker slaat man aan de haak - Het Nieuwsblad Mobile

Xaviera de Vries


Vanaf het moment dat we als schapen in een kooi werden samen gedreven in een cel van de beruchte Tombs gevangenis in New York, bezorgden de door het gevangeniswezen geharde donkere hoertjes ons niets dan sores. "Hee, sjieke kakmadam, wedden dat er geen donkere snolle in die dure hoerenkast van jou werken ?"
"Ja, wedden dat die rijke blanke heertjes met hun dwergpiemeltjes geen ruime warme kunnen vinden bij jou !"
Het getreiter begon grof, werd steeds gemener en uiteindelijk dreigend, "Hee, jij met je hotekoeture bloemetjesjurk, pas maar op, anders scheur ik die van je kont en snij ik jou ook aan flarden !"
Als het zo doorging zou er een bloedbad kunnen ontstaan, wij waren met 7 en zij met 20, verbonden door de afkeer die de tippelaarsters van ons, de dure call girls, hadden. In de hoerenhiërarchie waren wij de aristocraten, zij de slaven, en de bajes was de grote gelijkmaker.
De sfeer werd bedreigend in een naargeestige cel met de stank van braaksel, urine, sigaretten en zwetende angstige mensenlichamen. Een groep meisjes werd weg gehaald om in de rechtszaal te verschijnen. "Hee hoerenmadam, leg eens uit waarom je geen kleur in je chique zakie hebt !" zei een gemeen kijkende snol met oranje pruik. In weerwil van mijn gebruikelijke terughoudendheid werd ik woedend "ik heb wel mooie donkere meisjes voor me werken !" en ik wees op een lichtbruin meisje. "Die halfbloed is niet zwart !" schreeuwde een meisje met Mona Lisa gezicht en de stem van een visvrouw.
Juist toen ging de celdeur open en de grote donkere cipier, dijk van een wijf, bracht een dikke blanke meid binnen die op krukken rond hobbelde. Toen de cipier haar vriendelijk aan een zitplaats probeerde te helpen, schreeuwde de kreupele blanke dikke "Blijf met je tengels van mijn lijf, dikke vette pot !" en opeens haalde ze uit met één van haar krukken op het hoofd van de cipier. Als een kudde vee werden we vervolgens de rechtszaal in gedreven. De rechter luisterde met zure mond en duidelijke vijandigheid toen de telastelegging werd voorgelezen. Omdat ik de hoge vereiste borgsom van 12.000 gulden (nu 12.000 eur) voor "de bekendste madam van New York" niet kon betalen werd ik overgebracht naar Riker's eiland. Hoewel Riker's Island een nieuwe vrouwengevangenis is, aanzienlijk schoner en moderner dan de oude Tombs, is het toch nog een verderfelijke poel vol menselijk uitvaagsel. Ik werd in een grote ruimte met verslaafde tippelaarsters, dievegges en allerlei ander gespuis gegooid.

Vier vrouwen met wonden en bloeduitstortingen, afgeranseld door een man. Bloedende bovenlip en gezwollen oogleden. Een 16 jarig portoricaans meisje jammerde dat ze haar baby van drie weken zonder verzorging thuis had moeten achter laten. 3 agenten waren mijn huis binnen gedrongen en riepen "Jullie staan allemaal onder arrest, onder verdenking van prostitutie !" De grootste dikste agent met varkensoogjes riep tegen me "ik had je gewaarschuwd dat we je op zouden pakken, hè !" Toen stroomden nog eens 8 agenten binnen om van mijn huis een ravage te maken. En nu, na het verschrikkelijke veblijf in de tombs, zit ik dan in Riker's island. Twee jaar geleden was een gevangenis voor mij even onbekend als de achterkant van de maan. Twee jaar geleden was mijn huis een gezellig toevluchtsoord met vrolijke zorgeloze meisjes die opwindende fantasiën waar maakten en vaak aan de wensen van interessante mannen voldeden, tegen een schappelijke vergoeding uiteraard, maar geld was niet het belangrijkste. Nu voel ik me na diverse arrestaties als een opgejaagde hond, verdreven uit een stad die me beviel. En toch heb ik er geen spijt van, ik dreef een bordeel met allure en stijl. De leukste momenten van mijn leven hebben zich de afgelopen twee jaar afgespeeld. Waarom dat gesar en getreiter van de politie, de moralistische hypocriete haat, rancune en jaloezie van de de penal district attorney.

Een ongelukkig voorbeeld van iemand die niet onder de duim van haar pooier uit kon komen was Greta, een Duitse, madam van een klein maar druk bezocht hoerenhuis in New York, rond 1968. Haar zaken werden beheerd door een echte mafia penose jongen, die zorgde voor het betalen van steekpenningen zodat ze nooit gearresteerd werd. Op een dag draaide hij zelf de gevangenis in, vanwege een gewapende overval. Maar daarmee was ze niet van zijn wurgende greep verlost. Zelfs vanuit de gevangenis bleef hij haar zaken "waarnemen" met behulp van twee adjudanten die haar vierentwintig uur per dag in het oog hielden, zelfs als ze in het weekend bij haar ouders in Queens op bezoek ging.

Binnen werd ik voorgesteld aan Dick Miles, die ook wel "Big Dick" genoemd werd vanwege de omvang van zijn penis, die door geen van de meisjes te omvatten was. Dick was directeur bij de Federal Bank of the United States.
Harry's jongeheer was van een goed jaar. Hij stak dan ook voortdurend de kop op en ik deed dingen met hem die ik zeker niet met iedere man zou doen. Hij was niet knap, maar had een aantrekkelijk soort boeven tronie à la Jean Paul Belmondo. En een forse neus. Er is een Duits gezegde dat als volgt luidt : "An dem Nasen eines Mannes erkennt mann sein Johannes." Iemand met een forse neus heeft dus ook een dito penis. Volgens mij kun je dat ook aan de handen van mannen zien. Als iemand lage dunne vingers heeft, dan heeft hij doorgaans ook een lange dunne jongeheer, korte dikke vingers betekent een korte dikke. 

Ik geloof dat mijn verhaal "de happy hooker" duidelijk aantoont dat als het runnen van een bordeel legaal zou zijn, ik en velen met en na mij ertoe zouden kunnen bijdragen om New York te maken tot de "fun city" zoals toenmalige burgemeester Lindsay de stad noemde. De stad en de staat zouden er wel bij varen als ze de madams belasting zouden laten bepalen over hun legale inkomsten in plaats van dat er kapitalen aan corrupte politici en politie agenten moet worden betaald, naast de fortuinen voor de advocatuur.

Ik heb er altijd op een vrolijke en openhartige manier aan deel genomen, alsof het niets onwettigs was. Daardoor ben ik vaak in de gevangenis gekomen en ben ik berooid verbannen uit New York door het gemeentebestuur en de burgemeester. Mijn beste klanten kwamen uit de hoogste kringen van de politiek en het zakenleven in Amerika; ze hielden mijn bedrijf op gang. Ook de persattaché van Nixon (voormalig president Verenigde Staten) was één van mijn beste klanten.

Ondanks alle politie overvallen bleek het bloed of beter het sperma te kruipen waar het niet gaan kon, want bekende politici en beroemde sterren bleven de weg naar mijn huis en andere bordelen vinden. Ik vind dan ook dat prostitutie moet worden gedecriminaliseerd (misschien moet op duidelijke mishandeling en moord na alles gedecriminaliseerd worden, ik sprak 8 of 10 jongens/mannen van 19 jaar tot 72 jaar, ex kapitein op de grote vaart, de wereld zeeën in de gevangenis van Zeeland, Middelburg en alle 8 zo onschuldig als wat (ongeluk met de auto, opeens in de gevangenis, 14 maanden en onschuldig, vanwege diefstal en drugshandel in België, opgepakt, hier eerst door de politierechter (DAT WOORD, POLITIERECHTER VAN DE FASCISTICHE POLITIESTAAT, VERDOMME) vrijgesproken, in hoger beroep door de smerige gore ambitieuze officier van justitie om zoveel mogelijk mensen te vermoorden tot 14 maanden veroordeeld, een kapitein dus die na 17 jaar roddel van de vereniging van eigenaren onder "leiding" van een arts/chirurg die de vrije kapitein niet kan uit-staan plus gedonder met ex vrouw over het kind dat de ex vrouw als 100% bezit beschouwt en 1 slimme snelle man met indonesisch uiterlijk, van de Filipijnen uit zelfverdediging 30 dagen opgesloten in de gevangenis, terwijl degene die begon de gevangenis in had gemoeten en andere vrolijke, leuke, goede jongens, opgesloten in een concentratiekamp met 4 meter hoge betonnen muren, 4 rijen prikkeldraad bovenaan, lichtmasten en elektriciteit geleiding langs het schrik~prikkeldraad).

Prostitutie is geen misdaad als het op de juiste manier bedreven wordt. Ik sta natuurlijk niet in voor de duistere mishandel praktijken van slavenhandelaars en gewelddadige pooiers, maar meisjes die het thuis of in een andere beschermde omgeving willen doen en verlegen jongens bijvoorbeeld willen in wijden in de sexliefde of een man wel het plezier willen bezorgen dat zijn frigide vrouw niet (meer) wil geven moeten zelfs worden aangemoedigd om hun werk op delicate, hygiënische en zachtmoedige wijze voort te zetten, zoals ik dat deed. Ik en andere prostituees met mij vervullen een belangrijke maatschappelijke taak.

In een vrije, gelijkwaardige en solidaire samenleving is prostitutie wellicht niet nodig. 

@@

Gisteravond, 26 mei, maakte ik een wandeling van vier kilometer naar het strand, de drie poezen, strepy, blacky en musti bleven het hele traject bij me ! Alleen op het strand komen ze niet, ze lijken afkerig te zijn van de zee en/of het zand.
Bij de eerste 400 meter waren twee honden woest aan het blaffen, toen ze weg waren hoorde ik uit de bosjes klaaglijk angstig gemiauw, ik 50 meter terug lopen naar waar het vandaan kwam, blacky kwam met een ironisch toneel smoeltje uit de bosjes, ik heb er om gelachen, het leek wel alsof de zwarte puma een toneelstukje opvoerde, kijk mij nou eens bang wezen voor die geschifte woeste honden. Strepy rende twee keer zo tegen mijn voeten op, dat ik een beetje struikelde. Het zijn opmerkelijke dieren, poezen en katten, ik ben onder de indruk en moest wel eigenwaarde ontlenen aan dat samen 4 kilometer wandelen, daar was ik zo trots op, nog meer toen zo'n 6 of 8 andere mensen onderweg en op het strand het ook zagen......ik heb ook een klein ego.

@@

Mike Boddé, pianist, schrijver, cabaretier, 51 jaar: Religie, politiek en elke vorm van bestuur is een gevaarlijk fenomeen. Omdat er een machtsstructuur wordt gemaakt waarin Jantje bovenin gaat vertellen hoe Pietje onderaan moet geloven, denken, werken of leven. Wie denkt jantje wel niet dat zhij is. 

Geniale mensen zijn zelden orderlijk. Orderlijken zijn zelden geniaal. Albert Einstein


"Wij zijn het die geld macht geven, uit zichzelf heeft het geen macht"

@@



Van Duitsen Bloed

king pig willy knorr 5 hoort bij die Niederlande, maar hoe Nederlands is hij eigenlijk zelf. Zijn vader, Claus, kwam uit Duitsland. De afkomst van willy knorr de vijfde is voor ruim 90% duits, als we 4 generaties terug gaan, met een Duitse vader, Duitse grootvader, Duitse overgrootvader en Duitse betovergrootmoeder. Nog verder terug is ook Engels en Russisch bloed te vinden en nog meer Duitse grootouders. Doordat willy knorr 5 zijn verjaardag koek happend, zaklopend en spijkerpoepend door brengt, is hij toch aardig geïntegreerd. 
Ook de "vader des vaderlands", Willem van Oranje, was van Duitse afkomst, dus willy knorr heeft het niet van een vreemde. Van de laatste 7 koningen of koninginnen kozen er 5 voor een Duitse partner. willy knorr koos voor een argentijnse dochter van de ss junta.

Een staatsie portret zie je meestal in de rechtszaal, glunderende varkensoogjes met hermelijnen manteltje, kroontje en stafje; daaronder zit het verwaande zwart witte gebefte ijdele hebzuchtige geboefte, het zijn net mensen, eerder onmensen, sour vain selfish animal farm pigs in court


Terugblik Koningsdag 2019: alle outfits op een rij ...


gehoorzaamheid handelt zonder vragen, vrijheid vraagt naar de zin

 gehoorzaamheid volgt blindelings, vrijheid heeft open ogen 


gehoorzaamheid volgt blindelings mammon moord,

vrijheid draagt geen blinddoek

vrijheid heeft open ogen

het optimisme van een gezonde geest is onvermoeibaar

Het was toen mijn vrouw in Parijs woonde. Ik niet. Ik woon in de natuur, vlakbij zee, meer of rivier, dan wel berg. Hou niet van grote steden, daar heerst de kwade slechte boze mammon geest het meest. Te veel mensen. Iedereen anoniem, dus iedereen beweert dat hij uniek is. Uniek, m'n reet. Dat is een mier ook. Je wordt geboren en je gaat dood. Alleen. Tussen miljarden anderen. Er zijn veel dode mensen op de wereld. 

Heil Shitler

"Des te meer werd ik door deze oproep getroffen, die op een manier werd bezorgd, alsof ik reeds aan eerdere oproepen geen gehoor zou hebben gegeven. En wat mijn verzuim de herfst van 1909 betreft, was dit voor mij een zeer moeilijke tijd. Ik was een jonge en onervaren man, zonder financiële steun en ook te trots om deze van iemand aan te nemen, laat staan erom te vragen. Zonder ook maar enige steun slechs op mezelf aangewezen waren de paar kronen, dikwijls slechts centen, uit de opbrengst van mijn werk nauwelijks genoeg voor een slaapplaats. Leugen, adolf hitler was een vermogend man dankzij erfenissen van zijn vader en een zekere Johanna en een maandelijkse uitkering aan weduwen en wezenpensioen).
Twee jaar lang had ik geen andere vriendin dan zorg en gebrek, geen andere kameraad dan de eeuwige, onstilbare honger. Ik heb het mooie woord jeugd nooit leren kennen. Vandaag nog na 5 jaar heb ik als aandenken nog vorstbuilen aan mijn vingers, handen en voeten. En toch kan ik niet zonder een zekere vreugde aan die tijd terugdenken, nu ik het ergste achter de rug heb. Ondanks zeer grote nood, te midden van mijn dikwijls meer dan twijfelachtige omgeving, heb ik mijn naam steeds onbezoedeld gehouden, ben voor de wet geheel onbesproken en zuiver geweten op die nagelaten melding voor de militaire dienst na, waarvan ik destijds niet eens wat wist. Het is het enige waarvoor ik me verantwoordelijk voel. En daarvoor zou wel een bescheiden boete afdoende zijn en ik zou niet weigeren deze bereidwillig te betalen.
Ik stuur dit schrijven onafhankelijk van een eveneens vandaag opgesteld proces-verbaal dat ik op het consulaat onderteken. Ik verzoek u ook mij verdere beschikkingen via het consulaat te doen toekomen en verzoek u ervan overtuigd te zijn, dat ik niet zal nalaten deze nauwkeurig op te volgen. Wat ten slotte mijn informatie betreffende de keuring aangaat, wordt deze door het consulaat bevestigd. Men was daar zo ruimharig en sprak de hoop uit dat men zijn best zou doen, dat ik mijn keuringsplicht in Salzburg zou kunnen vervullen. Hoewel ik dit nu nog nauwelijks meer durf te hopen, verzoek ik u toch de zaak niet onnodig moeilijk te maken.
Ik verzoek u onderdanig van dit schrijven welwillend kennis te willen nemen en teken

zeer eerbiedig
Adolf Hitler
kunstschilder
München
SchleiBheimstraBe 34, 111

Slot van een brief van 1914 van Adolf Hitler om de militaire dienstplicht in oostenrijk te ontduiken, hij zou dienstplicht vervullen in het Duitse leger. Mij valt de huichelende slachtoffer toon op, die ik zo goed herken.

in al zijn briefjes en brieven aan dames (30 plus, tantes, nichten, vriendinnen van de familie gebruikt adolf hitler een overdreven beleefde hoffelijke joviale en toch afstandelijke vormelijke taal en toon waarvan hij waarschijnlijk terecht denkt dat deze "dames" (ünser adolf) daarvan genieten.  
Adolf Hitler werd volop gesteund 1925-1943 door (adelijke en nuffige) dames richting meno pauze, die genoten van het vrouwelijke preutse joviale dominante hypnotiserende menneke met slangen ogen.



Een ex jood op zee: een verschrikking 


Ik ben een ex jood op zee van 55 jaar, Levi Vant, geboren in Amsterdam op 31 januari 1945. En wat een Jood als matroos op zee doet is mij, en iedereen met mij, een raadsel. Afkomstig uit de omgeving van de Saoedi~Arabische woestijn zijn (ex) Joden over de wereld uitgezwermd, zonder interesse in een eigen scheepvaart. De inachtneming van de Joodse spijswetten en synagoge bezoek ontzegt joden permanent scheepswerk. 

Door mijn wetenschappelijke onderzoek in Amsterdam stelde ik na twee jaar vast dat het natuurrecht, de evolutie, biologie, wiskunde, natuurkunde en scheikundige wetten en regels ook vanzelf en natuurlijk gelden als god niet bestaat. Van een zuil van de synagoge (joodse kerk) werd ik de vernietiger. Door de joodse gemeente van Amsterdam werd ik verbannen en ik zag mij genoodzaakt aan te monsteren op een schip, na afgeranseld te zijn en in de gracht gegooid door voormalige geloofsgenoten.  

Wat brengt een bemanning van de kook dat ze aan moord en doodslag denken ? Ik heb horen vertellen dat muiterij aan boord altijd de schuld van de officieren is. Die zijn of te hardvochtig of juist te weekhartig. Een slaande bullebak van een stuurman, matig voedsel, verveling, 2 door en door slechte matrozen van de 10 aanwezige kunnen ook oorzaken zijn, zeggen ze. Hoe internationaler de bemanning, des te eerder stront aan de knikker. Het oude verhaal van de toren van Babel. Verschillen van ras en taal broeden verdachtmaking en wantrouwen uit dat soms laaiend vuur ontsteekt. 


Daar op het vrachtschip de Johanna Klaziena, een oceeanstomer, was er heel wat aan de hand. De bemanning polyglot, de kapitein Jan Zwart een ruwe zak, de kok, een neef van hem, een incompetente voedselvergrieper en de stuurman Sjors Zwart, zijn broer. Niet helemaal wijs en in zijn hut een stel zakken met metalen munten die zo verguld en gepoetst waren dat ze op rixdollars moesten lijken. Sjors pochte dat ze 200.000 gulden (EUR) waard waren (in 1965) als fiches voor gokhallen in New York en New Jersey, Coney Island in de casino's en zo. In werkelijkheid geen stuiver waard. Van de overige 17 man aan boord was er een tweede stuurman, Willem Kaffer (dat was het enige wat hij deed, kafferen) en de bootsman was een fransoos, Candereau, drie chinezen, een finse radar technicus en de rest twee machinisten, matrozen, mafketels, turken, grieken, oost-duitsers en polen. Ze zongen niet, ze lachten niet, ze praten nauwelijks, ze scholden de hele dag op mij, een jood, "tering jood" en tyfus schmoutz". Deed me toch telkens pijnlijk denken aan 1933-1945 in het jaar 1965 aan boord van de Johanna Klaziena. 


Schelden doet geen zeer, slaan des te meer. Dat deden ze ook. Toen ik een keer op de wacht kwam te staan met alles dicht geslagen wat open hoort te zijn, sloeg de stuurman die ze op heterdaad betrapte met knokkelbeugels twee oost-duitsers lam. Daarna kreeg ik minder slaag. "Moffen liggen aan je voeten of ze bijten je strot af," zei één van de grieken in 'zee engels' tegen me. 

Ik poetste bij de stuurmanshut en hoorde Jan tegen Sjors zeggen: "het schip is goed, de bemanning bezorgt me de stuipen." Net als de kapitein was ik er niks gerust op; ik zag het borrelen en broeien in de gure koppen van dat handvol gespuis in deze stalen erker, drie verdiepingen met het vrachtruim. Geen ontsnappen mogelijk en dat is eens zo wanhopig omdat in het allerkleinste beestje zoveel meer orde, kunst, inventie, vrijheid en verhevendheid te vinden is dan in de hersenpan van de mens. Ik studeerde succesvol biologie, scheikunde en natuurkunde aan de universiteit van Amsterdam tot ik verbannen werd. Onder de heftige woorden van de kapitein vrat de bezorgdheid en de angst. 

Vijf weken op zee, wat gevechten, wat gescheld, geruzie, verveling, de kapitein scheldt veel maar is niet zeer gewelddadig, slaat alleen wanneer het nodig is, om erger te voorkomen, met zijn kapiteinstaf en boksbeugel. Ik moest wel continu denken aan het verhaal van Maarten Biesheuvel dat hij als jongste matroos op een soortgelijk vrachtschip met zijn wijsneus brilletje zo hard in zijn reet gebuffeld werd, dat hij zijn poep in de bioscoop moest laten lopen, zijn darmsluitspieren waren te opgerekt. 

Ik stond op de uitkijk bij de radar, alleen met schip en zee, niemand die me daar slaat of me uit scheldt. Het verhaal van het fortuin aan boord van 200.000 EUR aan rix dollars wekte begerigheid op, maar de uitval van Willem Kaffer tegen Takis de Griek vanwege een ruzie werd de aanleiding tot het plotselinge bloedbad. 

Twee wachten later, nu in het duister en ik weer op de uitkijk. Een nacht als alle andere, zou je zeggen, maar de spanning was om te snijden. Je ziet iets, je voelt het. Is dat niet raar, dat mensdieren soms iets voelen wat niet tastbaar is, wat er (nog) niet is, 
maar wat wel degelijk bestaat ? 
Ik hoor gestommel, gebonk, gehijg, gezucht, een harde klap en dan een kreet, "HELP ! MOORD ! KAPITEIN, HELP !" De angstkreet bliksemde van kruin tot teen in me. Bloed, adem, valse lucht, duizelig van de angst en het bloed dat mijn hersens verliet van de schrik, alles stond stil en de plotse kou deed me rillen zonder dat ik er iets tegen kon doen, ik kon me letterlijk niet bewegen van de angst. De volgende uren zouden verschrikkelijk zijn.
Juist de matroos die beschermd was door stuurman Kaffer had gezegd "heee, kijk eens, stuurman !" en toen Kaffer over de reling stond gebogen hadden drie matrozen hem aangevallen. Je hoorde de doffe ploffen op het lichaam en vooral de schedel die tot pulp werd geslagen. Ze sloegen en staken onbarmhartig.
Tweede stuurman Candereau was toegesneld om hem te beschermen en zag de twee moffen niet die opeens uit het duister opdoken. Twee reusachtige klappen op zijn schedel met klauwhamers. Hij wankelde bloedend naar achteren en daar stond de finse radar technicus, wakker geworden van het geschreeuw en huilend als een kind toen hij het bloedende smekende gezicht van de tweede stuurman Candereau zag. Twee eerste matrozen, onderofficieren, barricadeerden hun deur en wachtten de gebeurtenissen af, net zoals de chinezen die meestal rustig blijven tot ze collectief volledig doorslaan en gek worden.  
Ik was totaal krachteloos en verlamd van angst; mijn sidderende lijf gehoorzaamde aan niets en mijn kaken klapperden. Jan, de kapitein, rende vanuit zijn kajuit de trap op en de zuiderlijken doorstaken hem zodat hij in elkaar zeeg. Een eerste matroos/onderofficier wilde hem helpen, maar zag dat hij tegen zeker zeven matrozen met messen en klauwhamers niets kon beginnen en vluchtte. Daar sloeg een mof hem met een hamer op het voorhoofd. Met een paar messteken toe gaf hij zonder enig geluid verder de geest. Op het dek lagen nu een viertal lijken met verbrijzelde schedels of vertrokken gezichten in een plas bloed met soms uitstulpende ingewanden. 
"Waar is die kankerjood ?", hoorde ik brullen. Nu was het mijn beurt. Aan niemand hadden ze zo'n hekel als aan mij. Als een zwaluw vloog ik de mast van de uitkijk in, waar zich een mini kraaienest bevond. 
"Daar heb ik geen zin in," hijgde een mof, "laat de smous, die komt vanzelf terug."

De Johanna Klaziena was stuurloos en een eerste matroos/tweede bootsman werd met enig geweld achter het stuurwiel gezet. De moffen ramden toen op de deur waar de Finse technicus nog achter zat, "doe de deur offen, ouwe heks," brulde er één in duitsnederlandsengels. 


"What will you do ? You kill me !", huilde de technicus, op van de zenuwen. 
"Du nicht, du könnst navigieren !", brulde een oost duitserd. 
"Nein, nein, weiss nichts davon, du brauchts mich für radar, aber navigieren kann ich nicht !"
"Kein quatsch, du scheisse dreck, je bent Fin en die kunnen heksen, tür offnen, AUFMACHEN !"
"Nimm doch die Jüde, meister~heksen, er waere wissenschaftler," kermde de Fin. 
Ik scheet in mijn broek. 
"Kom naar beneden, reetlever ! We doen je niks, jij moet het schip besturen, NEUS !"
Mijn handen zaten verkrampt aan de reling van het kraaienest bovenin de mast.
"Hij komt voorlopig niet naar beneden, de bange laffe jood, wij gooien de lijken overboord."
Toen werden de waardeloze munten opgehaald en onder veel geruzie en vechten verdeeld. Iedereen rijk. Deze mannen overdachten weinig wat hen overkwam of wat hen zou kunnen overkomen. Veel keuzes hadden ze nooit gehad, ze namen de dingen zoals ze kwamen, altijd in ondergeschikte posities deden ze dingen zoals ze geacht werden die te doen, volgens de heersende gewoonten, normen en regels. Aan gevolgen voor anderen hadden ze geen boodschap. Net mensen. 

Na uitvoerige studie verklaarde emeritus hoogleraar rechtspsychologie dr. S.H. Meyer het gedrag van Levi Vant uit een diepgewortelde neiging tot slachtofferschap, overigens bij mensdieren geen onbekend fenomeen, waarvan vooral de vrouwelijke exemplaren te pas en te onpas misbruik maken. 

De hooggeleerde, tevens directeur van het Buena Vista Juda Iudicialis Instituut, frequent en als enig onafhankelijk expert volledig verbonden aan het openbare ministerie, ingehuurd door de raad voor de rechtspraak als exclusief onafhankelijk tussen persoon en ruimschoots op hoogleraar basis in schaal 20 FTTHL gewaardeerd á 180.000 EUR per jaar, exclusief BTW voor dergelijk advies werk, duidt dit geval als cognitieve dissonantie, namelijk het onbehagen dat ontstaat als het beeld dat iemand van zichzelf en anderen heeft niet langer klopt met de objectieve werkelijkheid. 
Men gaat er dan eerder toe over de tegenstander(s) te diaboliseren dan over zelfgemaakte fouten of dwalingen na te denken. Met als vervelend gevolg dat men zichzelf nauwelijks anders dan slachtoffer kan zien. 
Voorts beschreef de joodse hoogleraar dr. S.H. Meyer in zijn rapport over Levi Vant het volgende: "angst of onbehagen die niet meer wordt beheerst, heeft de neiging de gevreesde gebeurtenissen in de hand te werken. Psychologisch is het duidelijk dat met het intreden van de gebeurtenis waar men bang voor is, de reden om angst te hebben verdwijnt. En daarmee het onaangename gevoel. De ontberingen aan boord van de Johanna Klaziena hadden Levi Vant van zinnen en redelijkheid beroofd, vier doden op het schip, toevallig net de kapitein, stuurman, bootsman en kok is nog geen reden om de rest van de matrozen zo in een kwaad daglicht te stellen. 
Levi Vant deed weinig anders, volgens dr. S.H. Meyer, dan zijn angsten vòòr zijn. Levi is een diep gestoord man, zonder een honderd procent logisch verhaal. Ook uit zijn blog komt weinig voort waardoor wij denken: ah, nu snap ik het."

Verschreven van Arne Zuidhoek (het origineel is veel gruwelijker) uit het boek: "wit zwart volgens m.c. escher", zeeverhalen.  

je kunt echt niet houden van iemand met wie je nooit kunt lachen


Jeen Kersten (@biesbosch10) | TwitterLove does not hurt you. A person who does not know how to love ...

selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...


Bezwaarschrift

1) Du MOMENT dat ik verschrijf is de kernboodschap van et blog metteuh nulleuh volgers dat we van een ijdele hepsuchtige mammon apartheid~leving van egocentrische moralistische krengen naar een samenleving van vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit (zouden) moeten gaan, omdat de mens nu met ijdele leugens en gehuichel de wereld vernielt. 

2) DU MOMENT dat ikkeuh over ijdele leugenaars schreif, wordt mijn leven vernield. 

3) Omdat een naïeve, aardige, gutmutige sukkel, ik, menno, een bepaalde waarheid verschrijf over barbie gvd, willy alexie king pig knorr five en anderen van de 4 eenheid openbaar hysterie ministerie, rechterlijke onmacht, polizei en reclassering ben ik 48 dagen in de gevangenis gesmeten en ben ik ontslagen. Ook verder wordt op alle mogelijke manieren mijn leven vernield, van buren die te pas en te onpas de politie binnen laten, door bovengenoemde "overheid" instanties word ik opgejaagd en belaagd en daarom schrijf ik du moment dat et mij raakt en teveel wordt mijn frustratie van me af over de fascistische laffe politie stad den haag.  

4) Continu is er sprake van machtsmisbruik, klasse justitie, willekeur, rechtsongelijkheid, falsificeren van feiten, uitlokking, valsheid in geschrifte en meer van dat soort moordende ongein. 
"Mijn zoon liet een baco boos op de grond vallen. Nu heeft hij een strafblad. Zijn leven vernield. Ellendelingen !", riep een sympathieke vader in Loosduinen, die ik nog kende van de bohemen kijkduin basisschool.
 Ik heb hetzelfde met mijn 14 jarige zoon meegemaakt in 2014, zomaar aangehouden, in een cel gesmeten zonder enige mededeling waarvoor, eerst geneuzel van de laffe politie met hun wapen arsenaal over vuurwerk afsteken bij een kerk, vervolgens leugens over een gestolen fiets, zo'n slappe laffe bange zak van twee meter jankend en zeurend in zijn uniformp, "ja, ja, we hebben de jeugdrechter en kinderbescherming ingeschakeld", David had niets gedaan, afgrijselijke veroordelende politie, gooi ze in de cel, die 12-18 jarigen, we noteren ze in onze registratie-systemen, die schuldige minderjarige verdachten en blijven ze vervolgen tot dat strafblad er is voor deze jongeren, het vrije leven onmogelijk maken, met die smerige schijtweive van het om. En iedereen, al die laffe slaafse schaamte schuldgevoel ambtenaren, bureaucraten, weiven, accepteren het laf en zwak.

5) Du moment dat ik daar weer in die politiecel werd gesmeten voor inmiddels de vijfde keer, omdat ik de waarheid over mammon krengen verschrijf, wil ik de rest van et blog ookeuh ter euh mijneuh verdediging euh euh huh ? aanvoeruh. 

6) Een dermate grove schendink fan alle mensenrechte, rechtfaardigheid en eerlijkheid lijkt me en ce moment een akelige nachtmerrie. Typische weive lafheid om collectief 1 persoon te vernielen.

7) gang van zaken in dit individuele geval: officier van justitie nicole bakker, een zielloos, liefdeloos, crimineel kreng zei tegen reetdame/weif barbie van de grien dat met belediging en smaad er geen zaak was en dat dit blog niet gecensureerd ken wordeuh, later bevestigd in de enige eerlijke uitspraak over deze zaak die mij vernielt sinds april 2018:  belediging is schriftelijk, niet in aanwezigheid van betrokkene en dus toegelaten (hof, bevestiging van de uitspraak van de politierechter door de meervoudige kamer, uitspraak vindbaar op dit blog, dus daaraan zou ik in een eerlijke, vrije, gelijkwaardige samenleving aan kunnen ontlenen dat belediging en zelfs bedreiging schriftelijk, niet in aanwezigheid, toegestaan is)....barbie moest en zou haar valse krengerigheid en die van 52% of 66% van de achterbakse bange laffe ijdele egocentrische bezitterige juristes bewijzen....ik schaam me dat ik naïef euh euh huh nog serieus euh huh een bezwaarschrift opstel terwijl "men" weet wat een vals, laf en ondermaats kinderachtig smerig achterbaks spel gespeeld wordt door een collectief tegen één naïeve).
  
Met de leugens van dat zieke zure huichelbekkie barbie vanaf de grien en haar dochter is daar belaging van gemaakt met die zielige jammerende nuffige liegende calimero bekkies. Door de altijd valse slachtoffer tranen van barbie van de grienie (een rol die ze haar hele leven jankend speelt) vond alex vente dat hij zijn ambtseed van de waarheid betrachten moest verkrachten en met hem gebeurt dat continu en stelselmatig door het om, de politie, fivoor reclassering en de "rechterlijke macht", als we maar verdachten en daarmee meteen schuldigen veroordelen, dat is het enige wat telt voor deze krengen, zo lossen we de problemen en misstanden in die doodzieke kutkop van ons op, fix the blame, if you wanna keep our trust, blame anyone who is not like us. Stink. Stank, riool putten, gier putten die walmend open staan te meuren te de haag van de rijke stinkerds versus de arme goeie jongens. 

8) driemaal heb ik in de gevangenis gezeten, vijfmaal in een nog veel ellendiger politiecel zonder raam met loeiende ventilator en slapeloze nachten na angst van immer bange barbie met dr verrotte kwade kleinzielige jaloerse rancuneuze slaafse slechte gewetentjeuh, de eerste maal toen ik haar na een skivakantie begin april 2019 toe beet "huichelaar, leugenaar ! jij bent de reïncarnatie van het kwaad !" 
De tweede maal van 23 december tot 7/8 januari in alphen aan den rijn, omdat ik kippebotten en gehakt twee maal op dr stoep had gegooid en een bordje "verboden toegang" en 1 kippebotje door dr brievenbus, omdat dat kreng weigerde excuses te maken voor dr verwaande minderwaardige vervloekte laffe valsheid. Overigens daar niet voor veroordeeld, wel voor hetgeen ik op een blog schreef. 
Nu voor de derde keer omdat ik aan het stunten was op mijn fiets (en wegens bedreiging en opruing tegen rechterlijke macht) omdat ik aan het stunten was op mijn fiets en barbie doodsbang keek en "ehhhh" deed, het is zo'n bang verstard kreng. Ik wist niet eens dat ze daar liep en ik ben continu aan het stunten op mijn fiets, ik zie die lelijke krengeheks 1 keer per maand, altijd tot mijn ongenoegen sinds april 2018. 

9) ik word er continu op een valse achterbakse manier ingeluisd, machtsmisbruik van de ergste soort en altijd die valse zielige slachtoffer rol van de vrouwelijke politierechter (het woord politierechter ! rechter voor de politie ! waar is de democratische staat van recht gebleven ?! recht is iets kroms dat recht gebogen is, recht is wat de pot schaft. 

Zo is het gelopen, op bevrijdingsdag 5 mei ben ik hardhandig aangehouden. Ik had op 226 de lohmanlaan rond 13.00 uur wiet en truffels atlantis gegeten, liep naar buiten, zag in de bosjes van pex scharminkel barbie scharrelen (daar nooit eerder gezien) en liep naar het de savornin lohmanplein. Na 300 meter stopte een politie auto met piepende remmen naast mij en werd er geschreeuwd: "identiteitsbewijs !" "Waarom ?!" riep ik kwaad terug (zie voorgeschiedenis van onterechte valse arrestaties en valse bekeuringen). 
Tattoo agent, een griezel du robinet, stapte uit en riep "dat vertellen we later, identiteitsbewijs ! Melding !" Op de achtergrond zag ik nog een politie auto. Er stonden twee agenten voor me, tattoo glunderend, intimiderend en ik gaf mijn identiteitsbewijs, protesterend dat ik ze laf vond met dat uniform en die wapens. Tattoo kwam dicht bij me staan en raakte me aan "hoe bevalt het op kijkduin park ?", dat wisten ze dus ook al, ik was daar net 3/4 dagen gelukkig voor teveel geld, 1750 eur voor een maand. Ook vertelde hij trots dat hij met fivoor reclassering met 6 onmensen intimiderend voor mijn deur had gestaan in januari 2020, ik herkende de griezel niet. Potverdomme, die wilde ik ook echt niet herkennen. Toen ging ik woedend op een bankje zitten, vier meter van deze agent en riep "kanker krengen van de overheid !" terwijl ik voor me uit keek; ik keek de agent dus niet aan (walgde teveel).

Vervolgens werd ik op hardhandige wijze in de handboeien geslagen en tegen een auto gesmeten, een derde toegesnelde wijkagent nam het na 1 minuut over en duwde me ook te hard tegen de auto, de valse verrotte dooie lafbekken, ik riep eerst nog "volstrekt overbodig, hoe kan ik nou weg komen ? en ik was helemaal niet van plan om weg te gaan of te rennen, toch onmogelijk, je kent me toch ! fascisten, nazi's." 
Onderbuurman van de sav lohmanlaan liep voorbij en een vroegere overbuurman van de kruisbeklaan 43 fietste voorbij, zij zijn deels getuige en ze zeiden of deden niets. Zo ver zijn we heen. Vooral de lege misdadige verrotte lege holle uniforme mammon blik bij de wijkagent met haat in die nare ogen en de tattoo agent vervult me van zoveel walging dat ik het liefste nu weg zou gaan uit den haag om er nooit meer terug te keren, zoveel rotheid. 

De tattoo agent wilde mijn fiets zien en pakte mijn sleutels voor de berging, zie hiervoor over stunten met de fiets. Na 2 minuten werd ik in een daarvoor bedoelde cel-politiebus gezet en afgevoerd. Bij bureau segbroek of so weer in een cel gesmeten.
Op kantoor segbroek werd me gezegd "aangehouden en naar politiebureau wegens belediging van een tattoo agent....en een melding dat een 11 jarig meisje gezegd zou hebben dat een man met een baardje vroeg aan haar "wil je mijn piemel zien ?". Zo laf, laaghartig, smerig vals zijn de mammon krengen varkenshuichelmuiltjes. 

En dan wordt mij verweten dat ik disproportioneel reageer. 
Vervolgens stond na twee dagen en nachten in een politiecel (slapeloos en dat is het zwaarste wat er is voor een vrije, vriendelijke, goede jongen) het proces verbaal al vast van de rechter commissaris, toen mijn opsluiting gelast werd wegens gevaar, welk gevaar, ik heb nog nooit iemand wat aangedaan, een kleine passage met veronderstelde bedreiging en opruien wordt aangehaald uit een blog van ruim 4000 bladzijdes van oktober 2019, terwijl ik voor iets soortgelijks van 23 december tot 7/8 januari 2020 in de gevangenis (hvb alphen aan den rijn) gezeten heb. 

In een vrij land moet je alles kunnen schrijven over degenen die macht misbruiken. 

De rijke ijdele valse stinkerds worden zo beschermd en arme echte mensen die het toch al vaak moeilijk hebben, marokkanen, donkere mensen, surinamers, antillianen, polen, roemenen, oost-europeanen, vooral jonge mannen (1 vrouw op 10-100.000 mannen) worden zo in de gevangenis gesmeten en onderdrukt. Ik word mishandeld omdat ik de rechterlijke, wetgevende en uitvoerende onmacht terecht als corrupte mammon slaven beschrijf, althans een gedeelte, een akelige naargeestige heksenjacht op mij van "barbertje moet hangen", vanwege de waarheid verschrijven over het foute verrotte valse dooie mammon regime. Daarom sta ik op teveel beledigingen en soms een bedreiging na nog steeds achter de humor, de wetenschap, het nieuwe, het vernieuwende, de lectuur en de literatuur op het blog. 

Bij de zitting van 20 mei speelde een nuffige belastingrechter voor politierechter (blonde hautaine verwaande griet) en een officier van justitie die leek op een (politie)rechter en advocaat knoops (se neef) met niets dan leugens, valsheden en onwaarheden. 

21 dagen in de gevangenis, in de praktijk 20 dagen in een betere gevangenis dan alphen aan den rijn. Maar nog meer getreiter van de lege leedvermaak krengen, ik dacht 20 mei vrij te zijn, heen en weer naar de haag, 5 uur weer in een politiecel, uitspraak, tot 26 mei in de zeeland gevangenis en de eerste 12 dagen in zeeland in isolatie vanwege corona....wel werd ik met rust gelaten en kon ik lezen, tv kijken en op mijn cel aan yoga doen. 
De derde dag in zeeland kreeg ik kartoffel salat en daar werd ik tot bijna kotsen toe misselijk van en buikpijn, dag later een klein plastic bakje met kartoffel salat met "guten appetit" erop, verwijzing naar astrid (ik heb al zeker 3 jaar niet meer zoveel buikpijn gehad en er zaten verdachte kruiden door de kartoffel salat heen), eerste drie dagen geen margarine, verwijzing naar barbie die nooit margarine of boter dr op deed, de boterham, altijd een droge boterham voor het zure ijdele egocentrische mammon bekkie. 

@@

Linke soep: what the world needs now is love, sweet love

De eerste wereldoorlog is al bijna een jaar bezig wanneer het Duitse leger bij de Belgische stad Ieper iets nieuws probeert. Op 22 april 1915, om een uur of vijf, draaien de Duitsers duizenden flessen met chloorgas open. De wind doet de rest. Een geelgroene wolk drijft op de Franse troepen af die het gebied verdedigen. Duizenden soldaten sterven doordat het gif hun longen vernielt. Zo slaan de Duitsers een zes kilometer breed gat in de verdedigingslinie rond Ieper. Toch kunnen ze de stad niet innemen. 
Twee jaar later hebben ze weer een nieuw wapen. Deze keer bestoken ze de verdedigers rond Ieper met mosterdgas. Ook dat vernietigt je longen. En met een gasmasker op heb je nog altijd last van de vreselijke blaren die je krijgt van het gif. Overigens gebruiken de geallieerden even goed/slecht gassen om de Duitsers uit 

@@

Mathilde van Toscane, trouwjaren 1069 en 1089  
Als vrouw aan de top heb je het in de middeleeuwen niet makkelijk. Er is altijd wel een buurheerser die aan landjepik doet en een vrouw lijkt dan het makkelijke doelwit. Mathilde van Toscane heeft nogal wat te verdedigen: ze heerst over een gigantisch gebied in het Noord Westen van Italië. Voor haar is het huwelijk dan ook vooral een strategisch middel om haar positie te versterken. Ze trouwt in 1069 met Godfried III met de Bult. Maar veel pret hebben ze niet, de kerk verbiedt hen kinderen te krijgen omdat ze te nauw verwant zouden zijn aan elkaar (ze is dochter van zijn stiefmoeder !).
Daarnaast lijkt Godfried er vooral op uit te zijn Mathilde van haar troon te stoten. Hij wordt in 1076 vermoord in Vlaardingen, waarbij de fatale verwonding veroorzaakt wordt door een zwaard in zijn kont. De legende gaat dat Mathilde erachter zit. 
(Heb me laten vertellen dat een schot in de maag, een mes of zwaard in de anus/vagina/piemel en verbrandingsdood het meest pijnlijke zijn, maar hoe men dat weet, weet ik niet, dat kun je aan de doden toch niet vragen)
Rond 1089 verklaart Hendrik IV, koning van Duitsland en keizer van het Romeinse rijk, haar grondgebied te willen innemen. Haar verdedigingsmanoeuvre ? Trouwen met een telg uit een machtige Duitse familie: Welf V van Beieren. Want Hendrik IV laat het wel uit zijn hoofd de Beierse adel tegen zich in het harnas te jagen. Fijne bijkomstigheid voor de 43 jarige Mathilde is dat Welf nog maar 16 jaar oud is, maar Welf weigert het koninklijke bed te delen met Mathilde. 69 jaar oud sterft ze, zonder ooit met Welf te hebben geslapen.