dinsdag 26 mei 2020

je kunt echt niet houden van iemand met wie je nooit kunt lachen


Jeen Kersten (@biesbosch10) | TwitterLove does not hurt you. A person who does not know how to love ...

selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...


Bezwaarschrift

1) Du MOMENT dat ik verschrijf is de kernboodschap van et blog metteuh nulleuh volgers dat we van een ijdele hepsuchtige mammon apartheid~leving van egocentrische moralistische krengen naar een samenleving van vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit (zouden) moeten gaan, omdat de mens nu met ijdele leugens en gehuichel de wereld vernielt. 

2) DU MOMENT dat ikkeuh over ijdele leugenaars schreif, wordt mijn leven vernield. 

3) Omdat een naïeve, aardige, gutmutige sukkel, ik, menno, een bepaalde waarheid verschrijf over barbie gvd, willy alexie king pig knorr five en anderen van de 4 eenheid openbaar hysterie ministerie, rechterlijke onmacht, polizei en reclassering ben ik 48 dagen in de gevangenis gesmeten en ben ik ontslagen. Ook verder wordt op alle mogelijke manieren mijn leven vernield, van buren die te pas en te onpas de politie binnen laten, door bovengenoemde "overheid" instanties word ik opgejaagd en belaagd en daarom schrijf ik du moment dat et mij raakt en teveel wordt mijn frustratie van me af over de fascistische laffe politie stad den haag.  

4) Continu is er sprake van machtsmisbruik, klasse justitie, willekeur, rechtsongelijkheid, falsificeren van feiten, uitlokking, valsheid in geschrifte en meer van dat soort moordende ongein. 
"Mijn zoon liet een baco boos op de grond vallen. Nu heeft hij een strafblad. Zijn leven vernield. Ellendelingen !", riep een sympathieke vader in Loosduinen, die ik nog kende van de bohemen kijkduin basisschool.
 Ik heb hetzelfde met mijn 14 jarige zoon meegemaakt in 2014, zomaar aangehouden, in een cel gesmeten zonder enige mededeling waarvoor, eerst geneuzel van de laffe politie met hun wapen arsenaal over vuurwerk afsteken bij een kerk, vervolgens leugens over een gestolen fiets, zo'n slappe laffe bange zak van twee meter jankend en zeurend in zijn uniformp, "ja, ja, we hebben de jeugdrechter en kinderbescherming ingeschakeld", David had niets gedaan, afgrijselijke veroordelende politie, gooi ze in de cel, die 12-18 jarigen, we noteren ze in onze registratie-systemen, die schuldige minderjarige verdachten en blijven ze vervolgen tot dat strafblad er is voor deze jongeren, het vrije leven onmogelijk maken, met die smerige schijtweive van het om. En iedereen, al die laffe slaafse schaamte schuldgevoel ambtenaren, bureaucraten, weiven, accepteren het laf en zwak.

5) Du moment dat ik daar weer in die politiecel werd gesmeten voor inmiddels de vijfde keer, omdat ik de waarheid over mammon krengen verschrijf, wil ik de rest van et blog ookeuh ter euh mijneuh verdediging euh euh huh ? aanvoeruh. 

6) Een dermate grove schendink fan alle mensenrechte, rechtfaardigheid en eerlijkheid lijkt me en ce moment een akelige nachtmerrie. Typische weive lafheid om collectief 1 persoon te vernielen.

7) gang van zaken in dit individuele geval: officier van justitie nicole bakker, een zielloos, liefdeloos, crimineel kreng zei tegen reetdame/weif barbie van de grien dat met belediging en smaad er geen zaak was en dat dit blog niet gecensureerd ken wordeuh, later bevestigd in de enige eerlijke uitspraak over deze zaak die mij vernielt sinds april 2018:  belediging is schriftelijk, niet in aanwezigheid van betrokkene en dus toegelaten (hof, bevestiging van de uitspraak van de politierechter door de meervoudige kamer, uitspraak vindbaar op dit blog, dus daaraan zou ik in een eerlijke, vrije, gelijkwaardige samenleving aan kunnen ontlenen dat belediging en zelfs bedreiging schriftelijk, niet in aanwezigheid, toegestaan is)....barbie moest en zou haar valse krengerigheid en die van 52% of 66% van de achterbakse bange laffe ijdele egocentrische bezitterige juristes bewijzen....ik schaam me dat ik naïef euh euh huh nog serieus euh huh een bezwaarschrift opstel terwijl "men" weet wat een vals, laf en ondermaats kinderachtig smerig achterbaks spel gespeeld wordt door een collectief tegen één naïeve).
  
Met de leugens van dat zieke zure huichelbekkie barbie vanaf de grien en haar dochter is daar belaging van gemaakt met die zielige jammerende nuffige liegende calimero bekkies. Door de altijd valse slachtoffer tranen van barbie van de grienie (een rol die ze haar hele leven jankend speelt) vond alex vente dat hij zijn ambtseed van de waarheid betrachten moest verkrachten en met hem gebeurt dat continu en stelselmatig door het om, de politie, fivoor reclassering en de "rechterlijke macht", als we maar verdachten en daarmee meteen schuldigen veroordelen, dat is het enige wat telt voor deze krengen, zo lossen we de problemen en misstanden in die doodzieke kutkop van ons op, fix the blame, if you wanna keep our trust, blame anyone who is not like us. Stink. Stank, riool putten, gier putten die walmend open staan te meuren te de haag van de rijke stinkerds versus de arme goeie jongens. 

8) driemaal heb ik in de gevangenis gezeten, vijfmaal in een nog veel ellendiger politiecel zonder raam met loeiende ventilator en slapeloze nachten na angst van immer bange barbie met dr verrotte kwade kleinzielige jaloerse rancuneuze slaafse slechte gewetentjeuh, de eerste maal toen ik haar na een skivakantie begin april 2019 toe beet "huichelaar, leugenaar ! jij bent de reïncarnatie van het kwaad !" 
De tweede maal van 23 december tot 7/8 januari in alphen aan den rijn, omdat ik kippebotten en gehakt twee maal op dr stoep had gegooid en een bordje "verboden toegang" en 1 kippebotje door dr brievenbus, omdat dat kreng weigerde excuses te maken voor dr verwaande minderwaardige vervloekte laffe valsheid. Overigens daar niet voor veroordeeld, wel voor hetgeen ik op een blog schreef. 
Nu voor de derde keer omdat ik aan het stunten was op mijn fiets (en wegens bedreiging en opruing tegen rechterlijke macht) omdat ik aan het stunten was op mijn fiets en barbie doodsbang keek en "ehhhh" deed, het is zo'n bang verstard kreng. Ik wist niet eens dat ze daar liep en ik ben continu aan het stunten op mijn fiets, ik zie die lelijke krengeheks 1 keer per maand, altijd tot mijn ongenoegen sinds april 2018. 

9) ik word er continu op een valse achterbakse manier ingeluisd, machtsmisbruik van de ergste soort en altijd die valse zielige slachtoffer rol van de vrouwelijke politierechter (het woord politierechter ! rechter voor de politie ! waar is de democratische staat van recht gebleven ?! recht is iets kroms dat recht gebogen is, recht is wat de pot schaft. 

Zo is het gelopen, op bevrijdingsdag 5 mei ben ik hardhandig aangehouden. Ik had op 226 de lohmanlaan rond 13.00 uur wiet en truffels atlantis gegeten, liep naar buiten, zag in de bosjes van pex scharminkel barbie scharrelen (daar nooit eerder gezien) en liep naar het de savornin lohmanplein. Na 300 meter stopte een politie auto met piepende remmen naast mij en werd er geschreeuwd: "identiteitsbewijs !" "Waarom ?!" riep ik kwaad terug (zie voorgeschiedenis van onterechte valse arrestaties en valse bekeuringen). 
Tattoo agent, een griezel du robinet, stapte uit en riep "dat vertellen we later, identiteitsbewijs ! Melding !" Op de achtergrond zag ik nog een politie auto. Er stonden twee agenten voor me, tattoo glunderend, intimiderend en ik gaf mijn identiteitsbewijs, protesterend dat ik ze laf vond met dat uniform en die wapens. Tattoo kwam dicht bij me staan en raakte me aan "hoe bevalt het op kijkduin park ?", dat wisten ze dus ook al, ik was daar net 3/4 dagen gelukkig voor teveel geld, 1750 eur voor een maand. Ook vertelde hij trots dat hij met fivoor reclassering met 6 onmensen intimiderend voor mijn deur had gestaan in januari 2020, ik herkende de griezel niet. Potverdomme, die wilde ik ook echt niet herkennen. Toen ging ik woedend op een bankje zitten, vier meter van deze agent en riep "kanker krengen van de overheid !" terwijl ik voor me uit keek; ik keek de agent dus niet aan (walgde teveel).

Vervolgens werd ik op hardhandige wijze in de handboeien geslagen en tegen een auto gesmeten, een derde toegesnelde wijkagent nam het na 1 minuut over en duwde me ook te hard tegen de auto, de valse verrotte dooie lafbekken, ik riep eerst nog "volstrekt overbodig, hoe kan ik nou weg komen ? en ik was helemaal niet van plan om weg te gaan of te rennen, toch onmogelijk, je kent me toch ! fascisten, nazi's." 
Onderbuurman van de sav lohmanlaan liep voorbij en een vroegere overbuurman van de kruisbeklaan 43 fietste voorbij, zij zijn deels getuige en ze zeiden of deden niets. Zo ver zijn we heen. Vooral de lege misdadige verrotte lege holle uniforme mammon blik bij de wijkagent met haat in die nare ogen en de tattoo agent vervult me van zoveel walging dat ik het liefste nu weg zou gaan uit den haag om er nooit meer terug te keren, zoveel rotheid. 

De tattoo agent wilde mijn fiets zien en pakte mijn sleutels voor de berging, zie hiervoor over stunten met de fiets. Na 2 minuten werd ik in een daarvoor bedoelde cel-politiebus gezet en afgevoerd. Bij bureau segbroek of so weer in een cel gesmeten.
Op kantoor segbroek werd me gezegd "aangehouden en naar politiebureau wegens belediging van een tattoo agent....en een melding dat een 11 jarig meisje gezegd zou hebben dat een man met een baardje vroeg aan haar "wil je mijn piemel zien ?". Zo laf, laaghartig, smerig vals zijn de mammon krengen varkenshuichelmuiltjes. 

En dan wordt mij verweten dat ik disproportioneel reageer. 
Vervolgens stond na twee dagen en nachten in een politiecel (slapeloos en dat is het zwaarste wat er is voor een vrije, vriendelijke, goede jongen) het proces verbaal al vast van de rechter commissaris, toen mijn opsluiting gelast werd wegens gevaar, welk gevaar, ik heb nog nooit iemand wat aangedaan, een kleine passage met veronderstelde bedreiging en opruien wordt aangehaald uit een blog van ruim 4000 bladzijdes van oktober 2019, terwijl ik voor iets soortgelijks van 23 december tot 7/8 januari 2020 in de gevangenis (hvb alphen aan den rijn) gezeten heb. 

In een vrij land moet je alles kunnen schrijven over degenen die macht misbruiken. 

De rijke ijdele valse stinkerds worden zo beschermd en arme echte mensen die het toch al vaak moeilijk hebben, marokkanen, donkere mensen, surinamers, antillianen, polen, roemenen, oost-europeanen, vooral jonge mannen (1 vrouw op 10-100.000 mannen) worden zo in de gevangenis gesmeten en onderdrukt. Ik word mishandeld omdat ik de rechterlijke, wetgevende en uitvoerende onmacht terecht als corrupte mammon slaven beschrijf, althans een gedeelte, een akelige naargeestige heksenjacht op mij van "barbertje moet hangen", vanwege de waarheid verschrijven over het foute verrotte valse dooie mammon regime. Daarom sta ik op teveel beledigingen en soms een bedreiging na nog steeds achter de humor, de wetenschap, het nieuwe, het vernieuwende, de lectuur en de literatuur op het blog. 

Bij de zitting van 20 mei speelde een nuffige belastingrechter voor politierechter (blonde hautaine verwaande griet) en een officier van justitie die leek op een (politie)rechter en advocaat knoops (se neef) met niets dan leugens, valsheden en onwaarheden. 

21 dagen in de gevangenis, in de praktijk 20 dagen in een betere gevangenis dan alphen aan den rijn. Maar nog meer getreiter van de lege leedvermaak krengen, ik dacht 20 mei vrij te zijn, heen en weer naar de haag, 5 uur weer in een politiecel, uitspraak, tot 26 mei in de zeeland gevangenis en de eerste 12 dagen in zeeland in isolatie vanwege corona....wel werd ik met rust gelaten en kon ik lezen, tv kijken en op mijn cel aan yoga doen. 
De derde dag in zeeland kreeg ik kartoffel salat en daar werd ik tot bijna kotsen toe misselijk van en buikpijn, dag later een klein plastic bakje met kartoffel salat met "guten appetit" erop, verwijzing naar astrid (ik heb al zeker 3 jaar niet meer zoveel buikpijn gehad en er zaten verdachte kruiden door de kartoffel salat heen), eerste drie dagen geen margarine, verwijzing naar barbie die nooit margarine of boter dr op deed, de boterham, altijd een droge boterham voor het zure ijdele egocentrische mammon bekkie. 

@@

Linke soep: what the world needs now is love, sweet love

De eerste wereldoorlog is al bijna een jaar bezig wanneer het Duitse leger bij de Belgische stad Ieper iets nieuws probeert. Op 22 april 1915, om een uur of vijf, draaien de Duitsers duizenden flessen met chloorgas open. De wind doet de rest. Een geelgroene wolk drijft op de Franse troepen af die het gebied verdedigen. Duizenden soldaten sterven doordat het gif hun longen vernielt. Zo slaan de Duitsers een zes kilometer breed gat in de verdedigingslinie rond Ieper. Toch kunnen ze de stad niet innemen. 
Twee jaar later hebben ze weer een nieuw wapen. Deze keer bestoken ze de verdedigers rond Ieper met mosterdgas. Ook dat vernietigt je longen. En met een gasmasker op heb je nog altijd last van de vreselijke blaren die je krijgt van het gif. Overigens gebruiken de geallieerden even goed/slecht gassen om de Duitsers uit 

@@

Mathilde van Toscane, trouwjaren 1069 en 1089  
Als vrouw aan de top heb je het in de middeleeuwen niet makkelijk. Er is altijd wel een buurheerser die aan landjepik doet en een vrouw lijkt dan het makkelijke doelwit. Mathilde van Toscane heeft nogal wat te verdedigen: ze heerst over een gigantisch gebied in het Noord Westen van Italië. Voor haar is het huwelijk dan ook vooral een strategisch middel om haar positie te versterken. Ze trouwt in 1069 met Godfried III met de Bult. Maar veel pret hebben ze niet, de kerk verbiedt hen kinderen te krijgen omdat ze te nauw verwant zouden zijn aan elkaar (ze is dochter van zijn stiefmoeder !).
Daarnaast lijkt Godfried er vooral op uit te zijn Mathilde van haar troon te stoten. Hij wordt in 1076 vermoord in Vlaardingen, waarbij de fatale verwonding veroorzaakt wordt door een zwaard in zijn kont. De legende gaat dat Mathilde erachter zit. 
(Heb me laten vertellen dat een schot in de maag, een mes of zwaard in de anus/vagina/piemel en verbrandingsdood het meest pijnlijke zijn, maar hoe men dat weet, weet ik niet, dat kun je aan de doden toch niet vragen)
Rond 1089 verklaart Hendrik IV, koning van Duitsland en keizer van het Romeinse rijk, haar grondgebied te willen innemen. Haar verdedigingsmanoeuvre ? Trouwen met een telg uit een machtige Duitse familie: Welf V van Beieren. Want Hendrik IV laat het wel uit zijn hoofd de Beierse adel tegen zich in het harnas te jagen. Fijne bijkomstigheid voor de 43 jarige Mathilde is dat Welf nog maar 16 jaar oud is, maar Welf weigert het koninklijke bed te delen met Mathilde. 69 jaar oud sterft ze, zonder ooit met Welf te hebben geslapen.