dinsdag 26 mei 2020

hier staat verder niets, chinees gezegde: beter het goede nastreven, dan het kwade bestrijden

smeer wat post shave appel repair gel op je kin en je huid voelt weer prettig aan zonder dat het een vetlaag achter laat of anderszins een glimmend effect geeft waardoor je op Albert Verlinde gaat lijken

Afschuwelijk huwelijk....en ze leefden nog lang en ongelukkig
\\
Xaviera de Vries, Robin Moore, Toon Pieterse en Susan Jansen, 1972, redactie versie van 1987

Xaviera Hollander - Startpagina | FacebookHappy Hooker slaat man aan de haak - Het Nieuwsblad Mobile

Xaviera de Vries


Vanaf het moment dat we als schapen in een kooi werden samen gedreven in een cel van de beruchte Tombs gevangenis in New York, bezorgden de door het gevangeniswezen geharde donkere hoertjes ons niets dan sores. "Hee, sjieke kakmadam, wedden dat er geen donkere snolle in die dure hoerenkast van jou werken ?"
"Ja, wedden dat die rijke blanke heertjes met hun dwergpiemeltjes geen ruime warme kunnen vinden bij jou !"
Het getreiter begon grof, werd steeds gemener en uiteindelijk dreigend, "Hee, jij met je hotekoeture bloemetjesjurk, pas maar op, anders scheur ik die van je kont en snij ik jou ook aan flarden !"
Als het zo doorging zou er een bloedbad kunnen ontstaan, wij waren met 7 en zij met 20, verbonden door de afkeer die de tippelaarsters van ons, de dure call girls, hadden. In de hoerenhiërarchie waren wij de aristocraten, zij de slaven, en de bajes was de grote gelijkmaker.
De sfeer werd bedreigend in een naargeestige cel met de stank van braaksel, urine, sigaretten en zwetende angstige mensenlichamen. Een groep meisjes werd weg gehaald om in de rechtszaal te verschijnen. "Hee hoerenmadam, leg eens uit waarom je geen kleur in je chique zakie hebt !" zei een gemeen kijkende snol met oranje pruik. In weerwil van mijn gebruikelijke terughoudendheid werd ik woedend "ik heb wel mooie donkere meisjes voor me werken !" en ik wees op een lichtbruin meisje. "Die halfbloed is niet zwart !" schreeuwde een meisje met Mona Lisa gezicht en de stem van een visvrouw.
Juist toen ging de celdeur open en de grote donkere cipier, dijk van een wijf, bracht een dikke blanke meid binnen die op krukken rond hobbelde. Toen de cipier haar vriendelijk aan een zitplaats probeerde te helpen, schreeuwde de kreupele blanke dikke "Blijf met je tengels van mijn lijf, dikke vette pot !" en opeens haalde ze uit met één van haar krukken op het hoofd van de cipier. Als een kudde vee werden we vervolgens de rechtszaal in gedreven. De rechter luisterde met zure mond en duidelijke vijandigheid toen de telastelegging werd voorgelezen. Omdat ik de hoge vereiste borgsom van 12.000 gulden (nu 12.000 eur) voor "de bekendste madam van New York" niet kon betalen werd ik overgebracht naar Riker's eiland. Hoewel Riker's Island een nieuwe vrouwengevangenis is, aanzienlijk schoner en moderner dan de oude Tombs, is het toch nog een verderfelijke poel vol menselijk uitvaagsel. Ik werd in een grote ruimte met verslaafde tippelaarsters, dievegges en allerlei ander gespuis gegooid.

Vier vrouwen met wonden en bloeduitstortingen, afgeranseld door een man. Bloedende bovenlip en gezwollen oogleden. Een 16 jarig portoricaans meisje jammerde dat ze haar baby van drie weken zonder verzorging thuis had moeten achter laten. 3 agenten waren mijn huis binnen gedrongen en riepen "Jullie staan allemaal onder arrest, onder verdenking van prostitutie !" De grootste dikste agent met varkensoogjes riep tegen me "ik had je gewaarschuwd dat we je op zouden pakken, hè !" Toen stroomden nog eens 8 agenten binnen om van mijn huis een ravage te maken. En nu, na het verschrikkelijke veblijf in de tombs, zit ik dan in Riker's island. Twee jaar geleden was een gevangenis voor mij even onbekend als de achterkant van de maan. Twee jaar geleden was mijn huis een gezellig toevluchtsoord met vrolijke zorgeloze meisjes die opwindende fantasiën waar maakten en vaak aan de wensen van interessante mannen voldeden, tegen een schappelijke vergoeding uiteraard, maar geld was niet het belangrijkste. Nu voel ik me na diverse arrestaties als een opgejaagde hond, verdreven uit een stad die me beviel. En toch heb ik er geen spijt van, ik dreef een bordeel met allure en stijl. De leukste momenten van mijn leven hebben zich de afgelopen twee jaar afgespeeld. Waarom dat gesar en getreiter van de politie, de moralistische hypocriete haat, rancune en jaloezie van de de penal district attorney.

Een ongelukkig voorbeeld van iemand die niet onder de duim van haar pooier uit kon komen was Greta, een Duitse, madam van een klein maar druk bezocht hoerenhuis in New York, rond 1968. Haar zaken werden beheerd door een echte mafia penose jongen, die zorgde voor het betalen van steekpenningen zodat ze nooit gearresteerd werd. Op een dag draaide hij zelf de gevangenis in, vanwege een gewapende overval. Maar daarmee was ze niet van zijn wurgende greep verlost. Zelfs vanuit de gevangenis bleef hij haar zaken "waarnemen" met behulp van twee adjudanten die haar vierentwintig uur per dag in het oog hielden, zelfs als ze in het weekend bij haar ouders in Queens op bezoek ging.

Binnen werd ik voorgesteld aan Dick Miles, die ook wel "Big Dick" genoemd werd vanwege de omvang van zijn penis, die door geen van de meisjes te omvatten was. Dick was directeur bij de Federal Bank of the United States.
Harry's jongeheer was van een goed jaar. Hij stak dan ook voortdurend de kop op en ik deed dingen met hem die ik zeker niet met iedere man zou doen. Hij was niet knap, maar had een aantrekkelijk soort boeven tronie à la Jean Paul Belmondo. En een forse neus. Er is een Duits gezegde dat als volgt luidt : "An dem Nasen eines Mannes erkennt mann sein Johannes." Iemand met een forse neus heeft dus ook een dito penis. Volgens mij kun je dat ook aan de handen van mannen zien. Als iemand lage dunne vingers heeft, dan heeft hij doorgaans ook een lange dunne jongeheer, korte dikke vingers betekent een korte dikke. 

Ik geloof dat mijn verhaal "de happy hooker" duidelijk aantoont dat als het runnen van een bordeel legaal zou zijn, ik en velen met en na mij ertoe zouden kunnen bijdragen om New York te maken tot de "fun city" zoals toenmalige burgemeester Lindsay de stad noemde. De stad en de staat zouden er wel bij varen als ze de madams belasting zouden laten bepalen over hun legale inkomsten in plaats van dat er kapitalen aan corrupte politici en politie agenten moet worden betaald, naast de fortuinen voor de advocatuur.

Ik heb er altijd op een vrolijke en openhartige manier aan deel genomen, alsof het niets onwettigs was. Daardoor ben ik vaak in de gevangenis gekomen en ben ik berooid verbannen uit New York door het gemeentebestuur en de burgemeester. Mijn beste klanten kwamen uit de hoogste kringen van de politiek en het zakenleven in Amerika; ze hielden mijn bedrijf op gang. Ook de persattaché van Nixon (voormalig president Verenigde Staten) was één van mijn beste klanten.

Ondanks alle politie overvallen bleek het bloed of beter het sperma te kruipen waar het niet gaan kon, want bekende politici en beroemde sterren bleven de weg naar mijn huis en andere bordelen vinden. Ik vind dan ook dat prostitutie moet worden gedecriminaliseerd (misschien moet op duidelijke mishandeling en moord na alles gedecriminaliseerd worden, ik sprak 8 of 10 jongens/mannen van 19 jaar tot 72 jaar, ex kapitein op de grote vaart, de wereld zeeën in de gevangenis van Zeeland, Middelburg en alle 8 zo onschuldig als wat (ongeluk met de auto, opeens in de gevangenis, 14 maanden en onschuldig, vanwege diefstal en drugshandel in België, opgepakt, hier eerst door de politierechter (DAT WOORD, POLITIERECHTER VAN DE FASCISTICHE POLITIESTAAT, VERDOMME) vrijgesproken, in hoger beroep door de smerige gore ambitieuze officier van justitie om zoveel mogelijk mensen te vermoorden tot 14 maanden veroordeeld, een kapitein dus die na 17 jaar roddel van de vereniging van eigenaren onder "leiding" van een arts/chirurg die de vrije kapitein niet kan uit-staan plus gedonder met ex vrouw over het kind dat de ex vrouw als 100% bezit beschouwt en 1 slimme snelle man met indonesisch uiterlijk, van de Filipijnen uit zelfverdediging 30 dagen opgesloten in de gevangenis, terwijl degene die begon de gevangenis in had gemoeten en andere vrolijke, leuke, goede jongens, opgesloten in een concentratiekamp met 4 meter hoge betonnen muren, 4 rijen prikkeldraad bovenaan, lichtmasten en elektriciteit geleiding langs het schrik~prikkeldraad).

Prostitutie is geen misdaad als het op de juiste manier bedreven wordt. Ik sta natuurlijk niet in voor de duistere mishandel praktijken van slavenhandelaars en gewelddadige pooiers, maar meisjes die het thuis of in een andere beschermde omgeving willen doen en verlegen jongens bijvoorbeeld willen in wijden in de sexliefde of een man wel het plezier willen bezorgen dat zijn frigide vrouw niet (meer) wil geven moeten zelfs worden aangemoedigd om hun werk op delicate, hygiënische en zachtmoedige wijze voort te zetten, zoals ik dat deed. Ik en andere prostituees met mij vervullen een belangrijke maatschappelijke taak.

In een vrije, gelijkwaardige en solidaire samenleving is prostitutie wellicht niet nodig. 

@@

Gisteravond, 26 mei, maakte ik een wandeling van vier kilometer naar het strand, de drie poezen, strepy, blacky en musti bleven het hele traject bij me ! Alleen op het strand komen ze niet, ze lijken afkerig te zijn van de zee en/of het zand.
Bij de eerste 400 meter waren twee honden woest aan het blaffen, toen ze weg waren hoorde ik uit de bosjes klaaglijk angstig gemiauw, ik 50 meter terug lopen naar waar het vandaan kwam, blacky kwam met een ironisch toneel smoeltje uit de bosjes, ik heb er om gelachen, het leek wel alsof de zwarte puma een toneelstukje opvoerde, kijk mij nou eens bang wezen voor die geschifte woeste honden. Strepy rende twee keer zo tegen mijn voeten op, dat ik een beetje struikelde. Het zijn opmerkelijke dieren, poezen en katten, ik ben onder de indruk en moest wel eigenwaarde ontlenen aan dat samen 4 kilometer wandelen, daar was ik zo trots op, nog meer toen zo'n 6 of 8 andere mensen onderweg en op het strand het ook zagen......ik heb ook een klein ego.

@@

Mike Boddé, pianist, schrijver, cabaretier, 51 jaar: Religie, politiek en elke vorm van bestuur is een gevaarlijk fenomeen. Omdat er een machtsstructuur wordt gemaakt waarin Jantje bovenin gaat vertellen hoe Pietje onderaan moet geloven, denken, werken of leven. Wie denkt jantje wel niet dat zhij is. 

Geniale mensen zijn zelden orderlijk. Orderlijken zijn zelden geniaal. Albert Einstein


"Wij zijn het die geld macht geven, uit zichzelf heeft het geen macht"

@@



Van Duitsen Bloed

king pig willy knorr 5 hoort bij die Niederlande, maar hoe Nederlands is hij eigenlijk zelf. Zijn vader, Claus, kwam uit Duitsland. De afkomst van willy knorr de vijfde is voor ruim 90% duits, als we 4 generaties terug gaan, met een Duitse vader, Duitse grootvader, Duitse overgrootvader en Duitse betovergrootmoeder. Nog verder terug is ook Engels en Russisch bloed te vinden en nog meer Duitse grootouders. Doordat willy knorr 5 zijn verjaardag koek happend, zaklopend en spijkerpoepend door brengt, is hij toch aardig geïntegreerd. 
Ook de "vader des vaderlands", Willem van Oranje, was van Duitse afkomst, dus willy knorr heeft het niet van een vreemde. Van de laatste 7 koningen of koninginnen kozen er 5 voor een Duitse partner. willy knorr koos voor een argentijnse dochter van de ss junta.

Een staatsie portret zie je meestal in de rechtszaal, glunderende varkensoogjes met hermelijnen manteltje, kroontje en stafje; daaronder zit het verwaande zwart witte gebefte ijdele hebzuchtige geboefte, het zijn net mensen, eerder onmensen, sour vain selfish animal farm pigs in court


Terugblik Koningsdag 2019: alle outfits op een rij ...