woensdag 15 april 2020

ai stelt dat vanaf de aarde en lagrange punten (zwaartekracht vrije zone ?) er sterren zichtbaar zijn vanwege de aan de aarde en lagrange punten gebonden tijdsdimensie, maar dat vanaf de maan en mars geen sterren zichtbaar zijn (zwarte gat, sterren zijn er tijdelijk, in de tijdsdimensie van de maan (en mars) inmiddels gedoofd

https://nl.wikipedia.org/wiki/Zwart_gat

De Chandra X-Ray Observatory heeft in september 1999 en oktober 2000 opnamen gemaakt van het centrum van ons melkwegstelsel. Daar werd een enorm zwaar zwart gat waargenomen. Dit zwarte gat wordt in verband gebracht met de radiobron Sagittarius A*. Met de Europese XMM-Newton satelliet worden regelmatig waarnemingen gedaan van zwarte gaten (officieel: mogelijke zwarte gaten, "black hole candidates").
In onze Melkweg hebben we behalve Sagittarius A* in het centrum nog een aantal mogelijke zwarte gaten die dichterbij staan. Het gaat steeds om röntgendubbelsterren die via een accretieschijf gas aan hun begeleider onttrekken. Hun massa's liggen tussen de drie en twaalf zonsmassa's.

Dus dat een zwart gat eigenlijk de implosie is waarbinnen de melkweg of een ander sterrenstelsel (oneindig veel in een oneindig universum) zich bevindt.

Ik las in een wetenschappelijk bedoelde wikipedia pagina dat er in elk sterrenstelsel in het centrum een zwart gat is (zoals "ons" melkwegstelsel en de andromeda nevel). Dus de kern is het zwarte gat, oneindige duisternis, terwijl vanaf de aarde een oneindig aantal sterrenstelsels en het oneindige universum zichtbaar is/zijn (en dus eigenlijk zwarte gaten en dark matter de dominante factor in het universum is/zijn, ruim 96% van het universum is zwart gat).

Vanaf de maan en elders in "ons" zonnestelsel bestaat het zwarte gat van sagittarius A, in het midden
van "ons" melkwegstelsel, wij zijn gapende apen die staren naar een universum van het verleden dat mogelijk alleen vanaf de aarde zichtbaar is (mars ?), de andere tijd en ruimtedimensie vanaf de aarde.

Komen we er ooit uit ? Niet als we zo achterlijk blijven als nu. Mijn eigen achterlijkheid en isolatie en die in het algemeen van de mens aan te voelen doet het meeste pijn momenteel. Of zorgt voor vervreemding en somberheid, wat een afschuwelijke achterlijke mensen, waaronder ikzelf, zijn er in de meerderheid op deze planeet. 

Plus dat bijvoorbeeld een oneindig levende alien of een veel intelligentere soort dan de mens door de oort wolk en kuiper gordel "moet" met alle rotsblokken, meteoren, stenen en andere verijsde zaken en dat "ze" een manier moeten vinden om via het zwarte gat "ons" zonnestelsel te bereiken.

Artificial intelligence zou het kunnen, contact met alien, octopus, dolfijn, raaf, al wat leeft, planeten, sterren, dark energy, dark matter, de toekomst, het universum. De huidige mens kan dat niet. 

@@@@


Zijn octopussen buitenaardse wezens? Een groep wetenschappers denkt van wel


Een groep van 33 wetenschappers oppert in het wetenschappelijk tijdschrift Progress in Biophysics and Molecular Biology  dat octopussen afstammen van buitenaards leven. Ze suggereren dat een komeet die op aarde is neergekomen virussen bevatte die tot het ontstaan van de dieren leidde. er wordt zelfs niet uitgesloten dat ingeslagen ijskometen ingevroren eieren bevatten.
Octopussen behoren tot de slimste en uitzonderlijkste dieren op aarde. Zo zijn ze in staat hun eigen dna, of eigenlijk rna, aan te passen. Tegelijkertijd evolueren ze amper. Ze zijn onder meer befaamd vanwege hun vindingrijkheid en camouflagevermogen.
“Het bewijs van de rol van buitenaardse virussen bij de beïnvloeding van de evolutie op aarde bleek recentelijk plausibel vervat in het gen en de transcriptome sequencing van inktvissen. Het genoom van de octopus vertoont een duizelingwekkende complexiteit met 33.000 eiwit-coderende genen. Dat is meer dan bij de homo sapiens.”
Er worden her en der natuurlijk wel wat vraagtekens gezet bij de wilde theorie. Alleen al de opmerking “verder onderzoek is nodig” werd schaterlachend ontvangen. Maar dat mag allemaal geen reden zin niet naar een paar fraaie clips te kijken van onze mogelijk buitenaardse medebewoners.