maandag 8 mei 2023

In of over het klimaatplan wordt nu gezegd dat vergunningen verlenen een "groot" probleem zou zijn, voor groene waterstof zouden vergunningen snel geregeld kunnen worden. .... Het grootste probleem is het geld en dat de "groten" shell, exxon mobil, bp, total energies enzovoorts enzovoorts, de gehele toch geld beluste bezitterige keten van het bedrijfsleven~de dood, allemaal klassiek fossiele brandstoffen georiënteerd zijn (voor 95% daarin investeren, 5% alternatieve energie) en geen zin hebben om te investeren in het nog onbekende groene waterstof waarvan nu nog niet zeker is of er aan te verdienen valt (zekerheid van het verdienmodel olie, gas en kolen, onze dood) en of er voldoende "schone" elektriciteit is om met elektrolyse groene waterstof te produceren. Daar zouden de vele miljarden investeringen van de olie maatschappijen naartoe moeten en niet naar olie, gas en kolen. Stop der Untergang van de mensheid vanaf 2036-2100....

 (You can't help) The way that you are, eelke kleijn, moderne Hollandse James bond-stock: https://m.youtube.com/watch?v=CcRiEEdFY_8&pp=ygUhZWVsa2Uga2xlaWpuIHRoZSB3YXkgdGhhdCB5b3UgYXJl

Had tussen 2018 en 2020 niet verwacht dat het zo zwaar zou worden, toen ik nog vrolijk rond darde, als ik dat geweten had, dan betwijfel ik of ik er ooit aan begonnen was, bovendien had ik geen echte keuze, alsof je vreselijk moet kotsen (van de mensheid), gelukkig slechts af en toe, volgens mij ben ik sinds november 2022 voor meer dan 60% van de tijd relatief "gelukkig", momenteel zelfs meer dan 66%, alleen dat slechte slapen is vervelend. According to sting happiness is a bovine concept. 

@@@@~~@@@@

Goed, goed, goed 😊 😌 

https://www.nu.nl/uit-andere-media/6262979/scheepsmotoren-voorbij-nu-zeilvrachtvaart-de-wind-mee-heeft.html

Vermoed wel een te rooskleurig beeld, scheepsmotoren op groene waterstof en windkracht !! 

@@@@22@@@@

Dit vind ik dan weer griezelig, kreeg vorige maand, april, de hele maand, elke keer dat ik mijn lenovo opstartte tegen mijn zin de pop up melding "sex in Den Hoorn", sinds mei niet meer en daarvoor een maand dezelfde soort pop up over sex in Haarlem, dat wel, maar verder kreeg/krijg ik dat soort pop ups nooit, en dan nu dit bericht, allemaal toeval, het verband tussen de dingen ben ik zelf: 

https://www.nu.nl/binnenland/6263036/politie-schiet-automobilist-neer-nadat-die-was-ingereden-op-agenten-in-den-hoorn.html

Everybody is gonna die on their own, their own. Circumstances do not make the man, they reveal him. Waarom toch zo'n reusachtige te grote space x raket, stomme narcistische elon musk, als een vliegtuig opstijgen en dan toenemende snelheid, almaar sneller en sneller en sneller met de bliksem in de ruimte als aandrijving (60.000 kilometer per seconde op aarde), dat is bijna lichtsnelheid of dat is sneller dan lichtsnelheid, dat zijn sprites in de ruimte en dat is sneller dan lichtsnelheid, een tachyon, zie 30-40 blog posts verderop. Zo moet het en niet anders, of eerst als vliegtuig de lucht in en dan waterstof ontsteken zodra je bij de dampkring komt en dan sneller, ik begrijp niet hoe een auto werkt, laat staan een vliegtuig, hoewel ik de ontwikkeling van de gebroeders wright gevolgd heb, vleugels, zijdelingse motie mogelijkheid en lengte motie mogelijkheid en nog iets, driedimensionale zweef beweging krachten, vond ik erg interessant om te lezen hoe de Wright broeders, fietsenmakers van origine, dat deden. 

Maar vervolgens een werkende motor in dat vliegtuig zetten, ook daar ben ik veel en veel te stom voor, ik had nooit een motor of andere techniek kunnen bedenken. Ja, dus dimmen, praatjesmaker, de space shuttle is al geprobeerd en dat werkte niet. Bij nasa en esa zijn ze geniaal en fenomenaal. Zou een vrouw ooit een (elektro)motor uitgevonden hebben of mensen op de maan gekregen hebben ? Er werkten toen, in 1969-1972 ook zeer intelligente dames bij the national aeronautics and space administration in het team maanlanding, iq van 150 versus jouw/mijn alfa iq van 100. Space administration, ruimte administratie. Esa, european space agency, een ruimte agentschap. Vreemd, administratie en agentschap inzake space, de ruimte, klinkt zo bureaucratisch. 

Dat je met al dat ruimtepuin en de oort wolk en die andere kuiper gordel, ook een meteorieten en ijsrotsen kring, om het zonnestelsel heen, nog sterren kunt zien. 

Vanaf de maan kun je geen sterren zien, niet van de door de zon verlichte kant en niet van de donkere kant, Michael Collins en chatGPT hebben dat bewezen, zie het blog "het is hier autistisch" (het zou nog steeds kunnen komen doordat het zonlicht te fel is, maar waarom is het zonlicht vanaf de aarde aan de donkere schaduw kant dan niet te fel om sterren te kunnen zien).  

Ik ben er 80% en meer van overtuigd dat er vanaf de maan geen sterren zichtbaar zijn omdat de maan oneindigheid, het oneindig zwarte gat waarin geen sterren meer zijn, laat zien. Dus 40 miljard jaar ons melkwegstelsel is 4 secondes op oneindigheid. De aarde heeft een dampkring, een magnetisch veld en voldoende zwaartekracht om onze tijdsdimensie van het melkwegstelsel dat er ruim 40 miljard jaar of langer zal zijn te laten zien (ons zonnestelsel in de huidige vorm was er totaal ongeveer 10 miljard jaar). En over 4 miljard jaar botsen ons melkwegstelsel en de andromeda nevel wat waarschijnlijk weer 4 melkwegstelsels of 16 zal opleveren, maar alles is eindig ? Nee juist niet, het universum is oneindig eindig....eindig oneindig. Zoiets. Dat er geen sterren zichtbaar zijn vanaf de maan is zo ontzettend vreemd. 

De zwart witte dood, bijna oneindigheid, op de zon en de volgens mij door de zon verlichte planeten na, vanaf de donkere kant van de maan gezien......

Bij het mammon animal farm varken wordt geld op de verkeerde manier ingezet omdat ze van (behoudzuchtig, conservatief en soms angstig vast houden wat je niet hebt) bezit en hebzucht uit gaan. 

Geld zou gebruikt en ingezet moeten worden om een vrije, gelijkwaardige, solidaire, groene, flora- en fauna-, ecologisch- en mensdiervriendelijke samenleving te creëren.

Dat is de grootste structuurfout in de wereld, greed & dark oil money dollars (het zwarte slijk). 

The land belongs to no one, the fruit belongs to all. 

Private property created crime. 

Abuse of power comes as no surprise. 

Geld zou een middel moeten zijn ~worden~ om een vrije, gelijkwaardige, gezonde, "groene" (als in milieu-, flora en fauna-, mensdier-vriendelijke), sociale, solidaire, warme, vriendelijke,  liefdevolle samenleving of wereld te realiseren. 

Do away with greed, self centered egoism and narcistic dictatorship.

De eerste stoomlocomotief liep op waterstof, gestookt door kolen. 

Gesloten systeem zonder uitstoot van maken en/of twee maxwells demons ergens op zetten, continue flow van elektrische of gas of andere energie, never ending entropy. 

Maxwell"s two demoned electro (anti)magnetic rotating wheel or field engine, wimshurst elektriseersmachine, en/of enzym elektriciteit en zout water elektrolyse voor groene waterstof en wind-waterstroming-zonne-energie, met de zon valt meer te doen volgens Nikola tesla. 

Help me, technology artificial intelligence aiTeT, not a language ai but a technology ai aiTeT model. 

An ai aiTeT technology and language and everything and nothing, everythink and nothink, model.