zaterdag 20 juni 2020

MAAR ALS HET ONS IN DE RUIMTE AAN DEZE KANT VAN HET ZWARTE GAT LUKT, sneller dan lichtsnelheid met de tachyon sprite bliksem (via) ãi meesturen, dus niet op aarde, maar de tachyon sprite deze ruimte, dit universum in DAN ONTSNAPPEN WE MISSCHIEN

selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...
 Hee, et is mogelijk waar, "we" (not stupid men no) zijn er met dat CERN ---> gran sasso van neutrino's sneller dan lichtsnelheid verzenden experiment, erin geslaagd deeltjes sneller dan het licht te verzenden, de uitkomst was telkens hetzelfde : de dood, integendeel, naar de maan, dat is de toekomst en het verleden voor de aarde, daarom verzwegen, we zitten wel als voorloper doodloper in het zwarte gat.

Aan de andere kant van het zwarte gat is completely totally dark dead matter, now trying to take a look on and into earth (leuk idee, ook al is et mogelijk niet waar, keep the dream, keep hope alive, escape): 

extra opge~wekt met https://www.youtube.com/watch?v=5BixXSGyfIc

capa & clara sofie






Het was wel gelukt, verzwegen en beangstigend resultaat: integendeel, de dood, de maan bleef eruit komen als resultaat. 

CERN Neutrinos to Gran Sasso (CNGS) is een natuurkundig experiment dat in 2011 meerdere malen werd uitgevoerd. Dit gebeurde in een samenwerkingsverband tussen het CERN nabij het Zwitserse Genève en het Laboratori Nazionali del Gran Sasso in het Italiaanse Gran Sassomassief. Het doel van het experiment was om een schatting te kunnen maken van de massa van neutrino's.
Tijdens het experiment werd vanuit het CERN een bundel muon-neutrino's richting het detectiecentrum in Gran Sasso gestuurd. Aangezien deze deeltjes nauwelijks wisselwerken met materie, kunnen ze bijna ongehinderd door de aardkorst reizen. Hierna werden ze 732 kilometer verderop gedetecteerd in Gran Sasso.
Het experiment werd in mei 2011 voor het eerst uitgevoerd. In september 2011 leidde men uit de meetgegevens af dat de neutrino's zich sneller dan licht moeten hebben verplaatst. Dit nieuws werd met veel scepsis ontvangen aangezien dit indruist tegen de uitgangspunten van de speciale relativiteitstheorie. Het vermoeden was dan ook dat tijdens het experiment wellicht meetfouten waren gemaakt. In november 2011 werd het experiment nog nauwkeuriger uitgevoerd. Dit gebeurde onder andere door de neutrinopulsen te verkorten tot drie nanoseconde. Opnieuw werd een snelheid gemeten die hoger was dan die van het licht. Op 23 februari 2012 maakte CERN bekend dat bij deze experimenten een niet goed functionerende glasvezelverbinding tot een lagere uitkomst van de vluchttijd van de neutrino's geleid kan hebben. Nieuwe metingen in mei 2012 hebben deze meetfout bevestigd



Ko(s)mische diepte
                                 punten



EUROPESE GRONDWET: iedereen is vrij, gelijkwaardig (niemand is meer of minder, hiërarchie wordt afgeschaft, vervangen door sociale anarchie) en solidair; elke Europese burger vanaf 18 jaar ontvangt 2000 eur per maand, het mammon bedrijfsleven verliest het krankzinnige primaat, bestuur en bezit wordt binnen 4/10 jaar afgeschaft.


DIT KRIJGEN WE MOGELIJK TE ZIEN, WHITE STAR HORSES AND CAT LIKE
ALIEN aan dese kant fan et spectrum