maandag 14 oktober 2019

Pas op ! Ik wil niet dat Jessica word zoals ik, zei Barbara. Dan doe je daar alles aan en dan krijg je als cadeau 9 maanden gevangenis en verbanning uit de haag, vals verrot doods kreng

En ik bedacht me ook nog: met barbara veel samen zijn en vrijen, dat is te mooi om waar te zijn, tot Jessica zei “ik wil Menno hier nooit meer zien”, via Barbara, toen was het voorbij. En die opmerking vond ik vreemd, toen werd al snel in die merkwaardige relatie twijfel gezaaid (binnen 3 maanden). 

Goh, ik kon er met die waterscooter, Sint Maarten, begin januari 2017, niet tegen dat Eline het wel al heel goed kon en ik niet en Eline lachen daarom, “Eline, we gaan terug, jij aan het stuur !”

Met die quad in kaap verdie had ik het het eerste geleerd en was ik beter dan Eline 😱



menno & eline .... eline gooide het stuur om, dan kon je goed door de bocht komen, iedereen op het strand en de verhuurder WOW over Eline, zij was er als eerste met een aardige jongen op geklommen om het te leren, daarom schreeuwde ik "TERUG ! JIJ AAN HET STUUR ! " in paniek dat Eline het altijd beter zou kunnen door haar lef dan ik.