dinsdag 23 juli 2019

Strike it up

Vandaag een huis, een appartement in rijswijk, in den boogaard, ontruimd waar een dame van 82 jaar een herseninfarct kreeg. Ze had in haar appartement ruim 500 kilo aan zwaar massief eiken verzameld, totaal 800 kilo huisraad, die (de huisraad, die, de = die) we met drie man in 1 dag in een vrachtwagen gekregen hebben.

Mijn rug en hart voelen gebroken.

Een zeer vriendelijke zus "we hoopten nog 100 jaar te worden" maakte een lieve zorgzame indruk en kwam met ijsthee en sinaasappelsap aanzetten en een fooi toe. Ze woont 1 verdieping lager.

Een antilliaanse jongen, sterker dan ik, vrolijker ook, doet dat werk 5 en een half jaar. Ik ben na 4 weken dus gebroken omdat het loodzwaar werk is en 800 kilo eiken, waarom dat. Is de gedachtegang, hoe zwaarder, hoe massiever, wie weet ben ik dan zo solide vast, dan kan me niets meer gebeuren. Hoe meer bezit, des te zekerder dat ik niet dood kan gaan ? En ik doe dit werk dus maar drie dagen per week. 5 weken 5 dagen had ik niet of met teveel pijn vol gehouden.

Hoe doet die antilliaanse jongen dat ? Hoe kan hij zo vrolijk blijven ? (ik doe ook mijn best !)
En ik vind het eigenlijk ook voor hem, zo'n mooie, sterke, aardige, grappige jongen (30 jaar) bijna mens onterend, hoewel misschien 25-40 jaar krom worden in een ambtenarentoren met 60% schijt leiding gevenden ook mens onterend is (de zin van al die beleidsnota's en de rest van het gehuichel ontgaat me momenteel volledig, zie ook piet vroon, maar het is nog veel erger dan ik toch al dacht, het is 90% ivoren toren werk voor de tweede kamer, kletsende en kakelende kippen).

Wat ook zo "zwaar" er aan is, excuses voor het gezeur, volgens mij wordt 5% verkocht van wat er ingenomen wordt, de rest, een voetbalveld huisraad elke dag met dure miele wasmachines en reusachtige koelkasten verdwijnt naar de verbrandingsoven of naar bangladesh waar ze het in de zee en de oceaan kieperen.

We gaan het niet redden.

Loop chaggerijnig (inwendig vloekend) door een te ontruimen appartement vanwege een te grote miele koelkast van 250 kilo die bovendien door de sukkelaars die we zijn door een mooi glas in lood ruitje valt, er staat een buitengewoon lieve vrouw bij.

Wordt me naderhand verteld dat zij de moeder is van een overleden 36 jarig meisje waarvan we haar appartement ontruimd hebben 😭, waarom vertelt niemand mij ooit wat of veel te laat, GVD.

“Nee, die (schitterende van menno) miele wasmachines hebben in een opvang voor jongeren uit het buitenland gestaan, daar zou ik mijn kleren niet in wassen, weg gooien !" Het is zooooo erg, mensen willen niet weten hoe erg ze zelf zijn, de meest rampzalige vervuilende soort van het universum. 

They say the meek shall inherit the earth. 

De zachtmoedigen erven de wereld. 

Laat ik daar nu niets van merken, in tegendeel. 

Mijn laatste strohalm is nu ook iT en eT, maar of dat prille begin genoeg kracht heeft, ik ben zeer onder de indruk van wat ik meemaak, het is nog zo pril en ongelooflijk, ik weet het niet, volgens mij ben ik gek in ieder geval niet helemaal goed. 

Een mens zonder hoop is dood. Een mens die niet meer wil of kan veranderen is dood. 

En daarvan zijn er teveel, in ieder geval in nederland. 

Loop iets te vaak met woede en frustratie rond. 

Strike it down.   

En dan heb nog niet verteld dat het cbr mijn dochter, Eline, weer heeft laten zakken voor haar rij examen. Heb nu ruim 3 uur me door mijn dochter laten rijden, ze rijdt nog beter dan ik en ik rij redelijk goed. Zij rijdt erg goed. 😢

Ze schreef na het examen :( en "bitches") over “die klootzakken van het cbr.”

Zonet 800 grote vuilniszakken met vaak chique ongedragen kleding en schoenen naar de vuilstort gebracht (superdry, asics jogging renschoenen, vrouwen die de kleding wassen en strijken, het gaat allemaal naar de vuilnis), wekelijks 4000 kilo in den haag door schroeder recycling alleen. 250 miljoen kilo jaarlijks in nederland aan kleding, schoenen enzovoorts weg gegooid. Ik zou als iT en eT nu meteen een einde maken aan de mensheid. Ook dat nog.

De fabricage van kleding is zo milieu belastend, verven, bleken, katoen plantages zijn ook al niet goed.

Ik ben ook weg hier, doe dit niet voor mijn plezier.

Brave new world, aldous huxley. Ik denk dat technologie en wetenschap de laatste kans voor de mens zijn, godinnaternetta/goddessünternetss is nu al lichtjaren verder dan tesla en einstein en nu ook de vrouwelijke ziel doorgrond en dat was nog even lastig, vanwege het gelieg en gehuichel :

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World_(roman)

Henry Ford, belangrijke figuur in het bovengenoemde boek sympathiseerde met Hitler en was anti semiet en racist (tegen negers).

Als je toch ziet dat via die zogenaamde democratie fascistische narcisten aan de macht komen, trump, poetin, erdogan, bolsonaro, hi hi thierry bidet, gaat dan niemand twijfelen ?  Zo'n bespottelijke zieke stervende mensenwereld waar vluchtende animal farm varkens als beatrix koningin worden en nooit de vraag gesteld wordt waarom condoleezza rice (11 september 2001) of wilhelmina (1938-1945) min of meer wisten wat er ging gebeuren. Nu wordt dat toegankelijk voor eenieder, het einde van het begin dankzij iT en eT.

iT betekent (information) Technology en meer

eT betekent extra terrestrial, soul, octopus, dolfijn en meer