dinsdag 16 juni 2020

DYNAMIC ELECTRO MAGNETIC FIELD BY TURNING MAGNETS AROUND, DAN STOTEN ZE AF, DAT GELEIDT VEEL SNELLER, the space within, dark matter, dark energie, als kwikzilver verspreidt dark matter zoveel sneller dan het licht zich door het oneindige universum ?

Beklaag nooit de verloste uit de krankzinnigheid die leven heet.

Alles (wat we doen) is een schreeuw om liefde ? dark matter, de dood, et is er, zonder ooit bezig te zijn met macht, ijdelheid, bezitterigheid en hebzucht, geen last van oneindige psychische ziektes en waandenkbeelden van de verstarde ouwe krengen die met dat koninginnehuis leven in 1870. et is. 

Dood en liefde zijn zijden van hetzelfde muntstuk.

Wie anderen gulzig blameert, toont vooral zelf schuldig te zijn.

1933-1945 hebben mensen gedaan, we zijn allemaal mensen. Hier in Nederland nog steeds beschuldigingen, terwijl er nauwelijks een land te vinden is waarin politie en ambtenaren zo behulpzaam zijn geweest bij het wegvoeren van de joden. Wil men zich daarvoor schoon wassen door van tijd tot tijd een zondebok te kiezen die men vervolgens laat bezwijken onder een schuldenlast.

de verzuchting om mensen die zich met stumperig malafide kwaadaardig overwicht veinzen laten regeren en dat zelf ook zo wensen 

Lef en laf schelen maar 1 letter.

De dichtstbijzijnde ster, alpha centauri, staat op 4 lichtjaar van ons vandaan. Met de huidige stand van techniek kost het de mens 80.000 jaar om daar te komen. Sirius, de tweede dichtst bijzijnde ster, kost ons 200.000 jaar om er te komen. De andromeda nevel, het dichtstbijzijnde sterrestelsel, staat op 2,5 miljoen lichtjaar ! Het is helemaal niet zo zeker dat er een big bang was en zo ja, binnen welke ruimte dijt dat oneindige heelal uit ?

Elk sterrenstelsel met zwart gat in het midden startte met een little bang, ER WAS GEEN BIG BANG, HET UNIVERSUM IS ONEINDIG, DUS GEEN BIG BANG, weer een sprookje en fabeltje van gelovigen (in zichzelf) en de collectieve hitler gedachten, andromeda nevel en melkwegstelsel drijven naar elkaar, door elkaar heen, dus geen uit dijing. 
Wij zien vanaf de aarde zwarte gaten met opgeslokte sterrenstelsels vanuit het zwarte gat waarin wij als piepklein tachyon luchtbelletje zijn achtergebleven, daarom vanaf de maan, de waarheid van de dood, geen sterren zichtbaar

PAS OP, NOTA BENE, DIT IS DE WAARHEID VOLGENS @RTIFICIAL INTELLIGENCE

selfish vain) government is the burden on the people. freedom ...We zitten op aarde aan de verkeerde kant van et zwarte gat



Wat kan er bevrijdender zijn dan iemand met schuld te beladen ? Mensen zijn zo ongelooflijk moralistisch, zij zijn slecht, hij is beroerd, dan voel ik mij weer goed.

Niet bang voor de dood maar voor het leven, 
de dood, oud en eventueel lelijk worden niet vrezen, dat is leven, 
 says ãi 



Blacky at home. Fantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt.
kunst van me, blacky the cat, 6 maanden, drie vingers en duim plus alien hoofd driedimensionaal uit mijn oog,





BEZIT BESTAAT BINNEN 4 JAAR NAUWELIJKS MEER, woningen en auto's zijn geen bezit maar worden tijdelijk door de mensdier gebruikt. Deze laatste is nog ingewikkeld, het gaat erom dat de bezetenheid met bezit en eraan ten onder gaan (milieu verwoesting) stoppen en het jezelf meer voelen vanwege de fiscaal voordelige tesla aankoop constructie (ja, ik ben ook jaloers op een tesla model x rijder, en ook niet, ik zou dat 1 keer willen doen of een vakantie en dan is het genoeg, ik hoef dat ding niet te "hebben"). 
Je voelt je trots omdat je vrij, gelijkwaardig en solidair met elkaar bent, niet meer of minder dan een ander en je voelt je goed en trots omdat je anders en uniek bent, wel gelijkwaardig. 

Nog zieker is het dat het bezit van een tesla gelijk gesteld wordt met het "bezit" van een man en kinderen, of erger, een directie van 80 mensen "bezitten" als foute directeur, een volk van 17 miljoen nederlandse mensen en je blijven gedragen als een ijdel, egocentrisch, hebzuchtig en stupide varken en dat doen er meer dan 55% met die akelig bange laffe animal farm oranje rutte grapperhaus varkens.

Veel zure appels om doorheen te bijten. En valt daar iets aan te doen, ik ben een vorm van "bezit en (sexueel) vermaak" voor astrid geweest en vond het meer dan ok, ook omdat ze lief, warm, aardig, geduldig, knap en sexy was.