maandag 22 juni 2020

Je t'embrasse, uitvaartzorg. Heart to get. Law of attraction. Law of repulsion. Magnetisme en anti magnetisme in de S is onderdeel van oneindig versnellen en de tesla coil/bliksem door dark matter geleiden en koelen en vriezen, het staat hieronder in de link over maxwell's demon in computing.


Variatie amuseert. Liberate, try not to hate. Ze berust al zo in haar sterven, dat ze gestorven is aan berusting. 

Muon neutrino's vanuit een CERN op de noord pool naar de zuid pool en van de zuid pool naar de noord pool met lichtsnelheid versturen, sneller dan de tijd en reversal for the good, freedom, equality. 
Groene Waterstof wordt me continu aangereikt en koeling. 

"Gauw weg," zei een benauwde angstige Wim(p) altijd als hij in een voor hem nadelige situatie met vrouwen of uitgegleden in de modder door dronkenschap verkeerde (1996-2002 heb ik het over, had hij trouwens expres gedaan om te verhullen dat hij met een juffrouw naar bed was geweest, de mafketel). 

Onthoud dat voor oneerlijkheid en lafheid altijd betaald moeten worden. https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Orwell

"Elke regel serieus werk die ik heb geschreven sinds 1936 is geschreven, direct of indirect, tegen totalitarisme en voor democratisch socialisme zoals ik dat begrijp." (George Orwell)

Zo denkt hitler, continu oorlog in een verrotte verstarde dode geest,  totalitair in dr rechtse debiele muizenmachtsstrijd, 

 https://nl.wikipedia.org/wiki/1984_(boek)

Barbie fon ik van januari tot november 2015 ook 1 van de knapste dames (fout nederlands ? alsof je een deeltje bent van de knapste dames ?). 
Bovendien is of lijkt 24 juni 2020 1 van de gelukkigste dagen voor me, maar niets is zeker.

Wiet is gezond en geeft (inzicht, verhoogde gevoeligheid, geluk, relativering). Wiet door voeding is het beste voor mensen die ervoor open staan (je mag geen problemen met schildklier hebben en je ziet de dood en een hieronder te vaak beschreven onaangename waarheid, de eerste vier keer twee gram wiet door mijn voeding heen waren voor mij zeer heftig, alsof het universum je hoofd in knalt, een geboorte bijna, vooral de eerste keer, eind november 2017). 

Rosa Luxemburg:

  • Stijgende dividenden, vallende echte mensen, werkers, mannen, arbeiders.
  • Vrijheid is altijd in de eerste plaats de vrijheid van de andersdenkende.
  • Wie niet beweegt, merkt zijn boeien niet.

Neelix, smoke and mirrors,  https://www.youtube.com/watch?v=OfNwRX58P5E&list=RDEM8Wo1tbuEn76zYhSaVBHHlg&index=3

coloured light, https://www.youtube.com/watch?v=ONkd4SmBtFA&list=RDEM8Wo1tbuEn76zYhSaVBHHlg&index=17


Dagtrip naar de albert heijn op het de savornin lohmanplein
et nare weif
een
grapefruit
               in
                   dr
             kippenek
                            gooien
                             dat
                             deed hij
                              graag

 Vreemde "1984 big brother" samenvoeging, "justitie" en "veiligheid". 

Gretig meewerken aan deportatie (vluchtelingen en vreemdelingen) en het in stand houden van concentratie kampen, de marteling van een gevangenis (en dat is een zware akelige martelmethode). 
Het bovenstaande is de waarheid. 
Vroeger werden politie en justitie strikt gescheiden. Nu is het ten dele de zieke eenheidsworst van ouwe verstarde zure krengen, die niets zien, niets horen, niets weten, gedreven door stinkende geschifte ambitieuze zure moralistische ijdelheid en hebzucht vastgelegd in krengeregeltjes en krengewetjes van en door huichelbekkies. Daarmee beheerst het ijdele valse laffe mammon kreng de wetgevende, de uitvoerende en de daardoor onrecht sprekende macht van ongelijkheid, gevangenschap en egoïsme.  


capa (where do we go) from here https://www.youtube.com/watch?v=M6aAY5n8E20



EUROPESE GRONDWET: 

1) iedereen is vrij, gelijkwaardig en solidair; 

2) niemand is meer of minder dan een ander, 

3) bijzonder en anders zijn wordt vanaf het kind zijn gestimuleerd 

4) opvoeding tot vrije, gelijkwaardige, solidaire, empathische, vriendelijke, begripvolle mensen

5) niet bezitterig, niet hebzuchtig, je hebt niks, je gaat dood, prestatie mag, moet vooral niet, NIEMAND IS MEER OF MINDER DAN EEN ANDER, ook de "beste" wielrenner of "beste" voetballer niet 

6) hiërarchie wordt afgeschaft, vervangen door sociale anarchie

7) elke Europese burger vanaf 18 jaar ontvangt 900 eur per maand, niet meer, niet minder, 
vanaf geboorte tot 18 jaar loopt het bedrag op van  900 eur tot maximaal 3800 eur netto per maand verdienen, top economen en ãrtificial intelligence kunnen deze vooralsnog utopie berekenen

8) het mammon bedrijfsleven, bestuur en ouwe ijdele hebzuchtige graaiende bezitterige moralistische krengen verliezen het krankzinnige primaat

9) bestuur en bezit wordt binnen 4/10 jaar afgeschaft.


vindt de vervanger voor olie, elektrische perpetuum mobile ctv grafeen kwikzilver wimshurst 
van der graaff, anti magnetisme, anti zwaartekracht, geleiding door dark matter of anti magnetisme van bliksem, groene waterstof, ac dc, geijkstroom en wisselstroom tegen elkaar opzetten, tesla coil cool, het 
ãi laten berekenen, hoe een perpetual energy maxwell"s demon engine moet worden samen gesteld, 

https://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computing)

en vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit 

is dichterbij dan ooit naast eerlijke verdeling tot 18 jaar oplopend tot 900 eur per maand 
voor iedereen vanaf 18 jaar iedereen 900 eur, maximaal 3000 eur netto per maand te verdienen, eerlijk, vrij, gelijkwaardig, solidair,

verdeeld door 1 artificial intelligence quantum Wereldbank 

bezit bestaat binnen 4-10 jaar niet meer


geen gore ijdele hebzuchtige mammon verrotte valse dode (vvd) krengen

geen werkgever werknemer 

geen verhuurder huurder 

geen bank die geld verdeelt maar een ãi postbank, een eerlijke rechtvaardige renteloze wereldbank

politie en leger overal ter wereld "strijden" of beter bemiddelen als verplegende helpers (bij nood) in harmonie  voor vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Geen vrouwelijke schuld (aanpraten), schaamte en kwaadaardige roddel of laffe zwakke bange valsheid  

en tegen ijdele hebzuchtige egocentrische mammon varkens trump, poetin het gevaarlijker heksvarken, tegen bolsonaro, kim, tegen de bazige ouwe mammon varkens kippen, zo zou het moeten gaan.


Als wel stoere mannen en vrouwen van de politie, leger, onderwijs, zorg, rechters, ambtenaren enzovoorts, 

als echte mensen dit inzicht krijgen
dat ze aan de kant van de verkeerden strijden
van de verrotte valse dode mammon misdadigers : banken, overheid, olie, bezit, vastgoed,
 gas en andere uitputtende exploitatie door de foute 
 minerva krengen edith schippers, het foute valse economen corps neelie smit kroess,
en andere hieronder genoemden door en door verrotten, 
die als enige opdracht hebben het vermoorden van de aarde met verrotte valse dode bureaucraten.

Een goede politiedienst die hulp verlenen aan zij die het behoeven, artikel 1 politiewet, en het leger (hulpverleners) voor vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, @rt iFicial intelligence, maxwell tesla coil sprite tachyon engine, anti magnetisme, energy for free, no oil, no plastic, ministeries van financiën met één wereldbank en we hebben een levendige creatieve paradijselijke wereld gewonnen. I guess. I suppose. 



liefde in het open veld

vlak
voordat
hij 
bij 
een 
langzaam 
ondergaande 
zon 
zijn
zaad
traag 
maar onherroepelijk
uit zijn 
lendenen
midden 
in haar 
woestijnbloem
wilde storten
rook 
er
een 
hazenwindhond
geïnteresseerd
aan 
zijn 
reet 

Bikram Yoga Archives | WendyOnline


Zag vandaag 5 schitterende dames, twee bij de fietsenmaker laan van meerdervoort, 1 serverende dame bij de ijsjes in de fahrenheitstraat, Naomi zag ik en op het strandpad een exotische schoonheid, hindustaanse of van de magreb, vermoed ik, helaas alle jonger dan 40 jaar (1 schitterende lange rond de 40, ook al bij de fietsenmaker). 

Ook bij de fietsenmaker een kennis of vriend van Gerrie Knetemann, overleden in Bergen, mooie fietsverhalen, wat gaan wielrenners diep tot het uiterste, bijzondere man. Hij fietste altijd met Gerrie Knetemann boven Alkmaar, Noord-Holland en top trainer,  de kampioen van Nederland bedankte hem in zijn speech, leerde hem hoe een tempo van 40 kilometer te fietsen, op de top in de sprint kunnen de besten 70 kilometer per uur, berg af 90 kilometer per uur had hij gedaan, ik zou het niet durven, met skiën durf ik iets meer.  
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gerrie_Knetemann


Ik riep op het strand, hee, dat is een ufo, perfecte stilstand, rood en wit licht, heel snel vliegen en bewegen, leek op 1 of 2 dan wel 3 kilometer hoogte te vliegen. Bleek het een drone te zijn, mogen tot 120 meter hoog, kunnen 70 kilometer per uur, 30 minuten in de lucht ("6/7 jaar geleden de duurste maximaal 10 minuten"). Hij stuurde de drone even vanuit kijkduin naar het havenhoofd bij Scheveningen, 3/4 kilometer verderop en maakte een time lapse met foto's, die drone ! Stel je voor, iedereen een drone met maxwells engine erin, in plaats van die gedateerde auto. Maar zo zie je maar weer.