zondag 21 juni 2020

it’s only just begun ?

Elke liter olie omhoog gepompt, elke boom gekapt in het regenwoud (de longen van de aarde met de koraal riffen en oceanen !) versnelt onze ondergang, elke mammon regering, elke wet en regel van die mammon krengen is moord op het leven op aarde. 

Barbara vd G. en Iris H. zeiden, "Rita Verdonk leefde gelijk de regels na, of het nou voor hirsi ayaan geldt of voor een willekeurige familie," die holle vaten van de vvd na galmend, na gapend, DE ZAKEN OMKEREN, DENKEN VANUIT VERSTARDE MOORDENDE REGELS EN WETTEN, 


echte vluchtende mensen (vind (hoge) ambtenaren, politici en vooral vrouwen zo vaak onecht en gemaakt) worden bij het terug sturen vermoord, de gevangenis in of gemarteld

Zouden ze nou nooit schaamte voelen, alsof 1933-1945 voor niets was..

Vandaar de schreeuw om privacy, niemand mag weten hoe leeg, ijdel en hebzuchtig we zijn. 

Veel bij een narciste staat in het teken van de afwijzing voor zijn

Voor veel van fivoor reclassering en krengen van de rechterlijke macht en de politie die onderdrukken met hun ijdele bezitterige mammon varkensgeknor en kakelpraatjes geldt dat ze niet veel beter zijn dan de mensen die meewerken aan het elektroshock experiment, waarbij telkens een steeds hardere stroom schok werd toegediend bij een fout antwoord.....omdat het een opdracht was ging de stroom schok toediener er gewoon mee door, ook al hoorde hij (geen zij ?) afgrijselijk geschreeuw en gekrijs. Hmm, nuanceren, de meerderheid wil het goede, maar het collectief (vrouwelijke) gevoel neigt (momenteel, vgl de 60er jaren in nederland) teveel naar het mammon rechtse egocentrische animal farm varken. 

Het boek 1984, waarin de liefde tussen twee individuen als bedreigend wordt gezien, met martel methoden moeten de daders laten zien dat ze alleen van big brother, de overheid, houden. 

De schaamte dat het in nederland nu niet zoveel beter is en die schande zijn loodzwaar, it does tear me up and apart.

En mijn leven is nu wel interessant, sinds mei 2014 (een voor mij onprettige leiding gevende ging weg, waarvoor ik bijna bang was, iris kwam daarvoor in de plaats, beledigd toen ik haar iets duidelijk maakte, verder wel een knappe dame, dat is de ellende) en vooral sinds november 2017 maak ik een ongelooflijke stroomversnelling mee, waarbij hierboven en hieronder beschreven staat wat dat met me doet, meemaken hoe de ijdele egocentrische hebzuchtige krengen zijn.

hitler liet seks poppen maken voor het leger