zondag 3 november 2019

Reetos seus próprios hollos: O evangelho segundo o livro de je zus

https://www.alletop10lijstjes.nl/top-10-rijkste-families-ter-wereld/

john de mol en oranje na ss au plus warrum buffet (warren) bill gates en the google family plus apple family staan dr niet bij. gedreven door ijdele ego mammon in plaats van vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. 

George M. Schwalbe · 2019 · Religion
. “Observations on the Juel Da Costa Jessurun d'Oliveira Story (Judges 4–5)”, em: bommegranaten and Golden Bells: Studies in Biblical, Jewish, and Near Eastern Ritual, Law, and Literature in Honor of Jacob an anaalisis of notteuh de wareuh Jacob but the false Jacoba kohnstamm ialso known as jacobus de bruinwerker kreunstammus

"Wat een stommerd !"
"Geld terug fraage !"
"Ja, alteit, ALTEIT doen, geld moet je ALTEIT terug fraage !"
"Maar dat maggie self toch wete ?"
"Een burgermeester benoeming via vriendjes en partijpolitiek onmogelijk willen maken en je dan in je oneindige ijdelheid en stompzinnige oogkleppen voor laten benoemen tot burgemeester van Nijmegen en vervolgens tot vieze voorzitter of onderkoning bij de raad van state, in de volleuksmond de reet van state, laten we elkaar geen thom de graaf noemen."
"Ken mij dat nou wat schele."
"Poep om te helen."
"Yomanda hep weer een nieuwe."
"In Indonesië laten ze een kat koffiebonen eten die die kat uitpoept en dan vermalen ze dat tot koffie, schijnt een dure delicatesse te zijn."
"Achterwaarts leven, voorwaarts begrijpen."
"In den achterlijken hoek."
"Spannende zakies voor een eikel."
"O ja, dat was dat nichie boris dittrich, zoooo geil om de plek van nitwit thom de graf van d66 in te nemen als minister van binnenlandse zaken, hij vond zich slimmer dan thommie, iq van 51/100 whereass that krullebol thom de graf een iq van 44/100 hep. MEER aardgas uit de grond, dat is een GOED besluit kwaakte of fluisterde deze waardeloze hijgende omfloerste met hees stemmetje sprekende nicht in 2004, ik vond het spannend om dit kabinet te maken met balkenende en verhagen hijgde boriske hees, voormalig rechter nota bene."
"Dan denk ik altijd, dr hep wel een pik in gesete, dus ergens logies."