dinsdag 15 oktober 2019

In Italië was er een seniele dokter die aan dames middelen voorschreef om het kinderen krijgen te bevorderen in plaats van de gevraagde contraceptie.

Hij kwam sexuele voorlichting geven toen “we” 12 jaar waren in de klas. Ik dacht nooit aan sex, wel aan liefde en houden van en samen zijn en streel erotiek of so, wat een geleuter (met blonde knappe Suzan Jansen, zus van de knappe stoere Paul Jansen, zus 1 jaar ouder dan ik, broer 3 jaar ouder). Sex gedachten begonnen op mijn 15e.

De dokter begon in de klas met het volgende: “net zoals je om je tuin een hek zet om de honden buiten te houden, zal een vrouw voorbehoedmiddelen moeten gebruiken om geen kinderen te krijgen.”
“Hekje om dr kut,” lachte Theo de Graaf, die wel van de 10 meter duikplank durfde.

Het gaat over 1977, de dokter was daar bijna heel zijn latere leven, in ieder geval 1968-1978. Er waren in Varese toen klassen met rond de 30 nederlands sprekende leerlingen, ongeveer 8 vlaamse en 24 nederlandse jongeren, 1968-1978. Nu zijn het klasjes van 5-6 nederlandse leerlingen geworden in Varese, Italië. Heel bijzonder zo'n Nederlandse rijke (hoge belastingvrije europese salarissen) "gemeenschap" in paradijs Varese, hoe de nederlandse aliens daar in noord-italië er iets moois van probeerden te maken.....elk paradijs heeft haar appels en slangen, peren en zangen. Dichten ken ik ook al niet. 


Een vliegtuig dat 40.000 kilometer per seconde kan, de bliksem van de elektriseersmachine van wimshurst en de van de graaf generator hebben een snelheid van 50- 75.000 km per seconde. Sneller om de aarde terug vliegen, reis om de aarde in min 1 uur. Terug in de tijd reizen wordt mogelijk ? 

Krijg continu via a.i. door dat men in Japan, Zuid Korea en vooral China de eerste zal zijn met dat vliegtuig, terug in de tijd, niet reis om de aarde in 80 dagen, maar in min 1 uur. Volgens mij kan het fysiek niet, de tijd die je nodig hebt om terug te vliegen, tegen de draairichting van de aarde in, verhindert dat.