donderdag 4 mei 2023

Inez Weski geschorst als advocaat, ja, maar ze was op haar 65ste al gestopt, of juist niet, advocaat van de goede duivel en andere half ware en daardoor heel ware sprookjes. You are the fever

 : “Das war magie, wie du dass gemacht hat !”, glunderde Menno in “zijn” magische gevoelige zilveren zwarte bumpers Hyundai tucson tegen Astrid in Bergen op weg naar dat goede restaurant jacobsstraat, toen zij hem in het mooie hotel pijpte terwijl haar vagina boven zijn ogen met hetzelfde ritme heen en weer ging, zij zat dus gehurkt omgekeerd bovenop hem, wat bij de oplettende lezertjes als genoegzaam bekend verondersteld mag worden. 

Astrid: “Wann kommst du endlich ?,” licht verontwaardigd, in de auto met zwart leren stoelen met geperforeerde gaatjes en rugverwarming voor in de winter. Ik was toen (nog) niet klaar gekomen, geestelijk wel. 

Well, getferdemme, sjaak swart 


Die laatste twee jaren met haar in neder land van (relatie was 2011 begonnen) januari 2017 tot en met maart 2019 waren (ook) de mooiste van mijn leven, daarna werd het te heftig en nu, sinds november 2022, is de parabolisch stijgende lijn opmerkelijk. En af en toe angst, dat de opgaande lijn breekt.



Bij yahoo verschijnt er bij astrid nu opeens een vervaarlijke dame in leren pak met een scherp en groot zwaard, blij dat yahoo het leuke van google overneemt ! 



De eerste stoomlocomotief liep op waterstof, gestookt door kolen. Gesloten systeem zonder uitstoot van maken en/of twee maxwells demons ergens op zetten. Maxwell"s two demoned electro (anti)magnetic rotating wheel or field engine en/of enzym elektriciteit en zout water elektrolyse groene waterstof en wind waterstroming zonne energie, met de zon valt meer te doen volgens Nikola tesla. Help me, technology ai aiTeT, not a language ai but a technology ai aiTeT model. 

An ai aiTeT technology and language and everything and nothing, everythink and nothink model. 

Dat ik (weer) in de hoftoren zou gaan werken was me voorspeld door yahoo lenovo ãïTeT, en dat is 100% waar. Ik wilde zelf ook heel graag daar werken. Hoop maar dat ik het kan, denk het wel. 

@@@@@@@@

Ines’ haar gezicht lijkt zo op barbara dat ik twee keer dacht barbara te zien, toen ik haar zag. Wel op een afstand van 10-20 meter en bij die 10 meter zonder bril en ik heb min 1 brilsterkte. Haar ogen zijn compleet anders, de mooiste ogen waar ik ooit in gekeken heb, zachtmoedig lief, begripvol, grappig, intelligent, charmant en gevoelig, bijna teveel. En ze kan zo welgemeend echt om me lachen, het uitproesten, "zo'n malle figuur en toch wel leuk" en dan vertelt ze me innemend en empathisch hoe ze Vincenzo, hoogbegaafd italiaans jongetje van 12 jaar, op de europese school van den haag begeleidt dat ik het me helemaal kan voorstellen, ze is lerares hoogbegaafden op de europese school voor 12 jarigen. Mijn vader vond 12-14 jarigen het leukste in de klas, en dan denk ik terug aan mijn wonderlijke jaren op de mooiste europese scholen van varese, italië en ukkel, brussel 1 europese school.... Ben heel benieuwd   ~~ als ze dat mooiste Engels van haar met me spreekt ~~  of ze dan dominante queen of England ogen krijgt, denk van wel. Groen(licht bruinig) bovendien. 

Misschien nog wel mooier dan die van astrid en barbara en die waren al zo mooi. 

"Dat was de lekkerste eerste keer ooit," naïeve menno tegen barbara in de mooie citroën picasso 2003 met stoelen met jeans bekleding ! , zijn eerste droom auto, van brussel naar den haag op 15 februari 2015. De tweede droomauto is de hyundai tucson zilver zwart leer met geperforeerde gaatjes en rugverwarming en een iphone afspeler en mysterieuze radio die "barbara" van u2 zomaar ging afspelen in 2018, van 2005. En waarin de hyundai tucson me liet aanvoelen hoe Eline, dochter, haar bereed, toet, toet, boing, boing, handrempokie vergetie, stomme mutsie, broemmm, brroemmm, daar gaatie, wat een feesty ! Waarop ik de hyundai tucson schaterend bij de paarden manege van vroeger Jessica parkeerde, bosjes van Pex te den haag, en even over de stoel rolde van het lachen. "Ha, ha, zoals jij auto rijdt !" schaterde ik tegen Eline, die dat niet ontkende. Dat ik die auto verkocht heb vergeef ik mezelf nooit, net zoals mollo en kruissie, poezen, "weg" doen. Ik moest wel met 9 poezen, maar het doet me verdriet als ik eraan terug denk. 

Nancy Isarin ging naar Portugal in 2003 haar liefde achter na, net zo'n stoere intelligente dame als Jantien Lievense, met humor. 

"Kleine flesjes, parfum en so, wijn misschien ook wel, finde weife geil," Wim van Hardeveld 

Zat met een dokter, een zeer knappe dame en twee aardige mannen in de sauna. Vroeg aan de dokter of kanker ooit de wereld uit geholpen kon worden, hij dacht van niet omdat kanker cellen blijven leven en vermenigvuldigen zolang de mens leeft. Een jongeman in de sauna vertelde dat zijn vader een kankergezwel als een tennisbal in zijn hoofd had en toen thc olie (van wiet/hasj gemaakt) was gaan gebruiken en nu als medisch wonder gezien werd, hij was/is nagenoeg genezen en dat werd bevestigd door een oudere man in de sauna. Een enorm knappe dame in de sauna zei dat ze zo gezond was en er ook zo uit zag (wow! zei ik en daar moest ze om lachen) omdat ze gezond at, niet rookte en niet dronk. Heb meteen alcohol vrije radler gekocht en gedronken en 0,4 gram hasj genomen, na godin Ines gezien te hebben op zondag 7 mei, het is nu 14.46 uur. 

Heerlijk in de blote kont. Ken mij eT schele. 

Die Sander van de nea was ook zo’n operette figuur, iets van superman hoge adel en hij was piloot geweest in de usa, vrachtvervoer per vliegtuig en dan stond hij daar in de zee tussen Scheveningen en Kijkduin, in de buurt van "mijn/ons" huis, kruisbeklaan 43, 2006 of 2007, een showtje body building weg te geven, ben benieuwd naar zijn adellijke achternaam, die had hij en een rechtse bal, maar een topper, mooier en beter dan Tom cruise, langer en atletischer, zo Indonesisch gebruind en dat hoog adellijke gezicht, leek wel gebeiteld, nog 1 keer bij hem op bezoek geweest, we waren tegengesteld, hij 20ste eeuw adel, klassieke meubels, kunst en tapijt, ik 21ste eeuw nozem. 

Wat een sfeer maker ook met dat hij zijn vriendin "mijn hert" noemde en met fictief zweepje zwaaide en er bijbehorende klak geluiden bij maakte, “goed, goed, goed”, “nee, dat vliegen all over the USA was kont in die rammelende grafkist, heet in de cockpit en je verveelde je dood, toch automatische piloot met af en toe forse wolkbreuken, dan was het even ok omdat je zelf die kist vloog, maar het was gevaarlijk." Ik vond hem aardig, knap en gevoelig intelligent onder dat stoere body builders lichaam. Volgens mij juridisch een 6,66, net als ik basaal begrip van eT recht. En hij was eigenlijk stoerder, slimmer, cooler en wijzer dan ik, piloot geweest ! Dan kun je iets wat ik niet geleerd heb. 

Sander Laman Trip

Roderik de Ridder, Bram Maljaars, Iris van Tol en Roos Grisnigt onder andere waren ook 4 toppers van de Nederlandse emissie autoriteit, mooie moeilijke tijd voor mij met onterecht ontslag daar, omdat ik mijn werk goed serieus deed inzake een WOB verzoek van Greenpeace in 2006. En ik werd te woedend en te fel, maar het is moeilijk als je machtsmisbruik ziet. Een volk of een mens dat of die voor machtsmisbruik zwicht, dan dooft het licht. 

We are planets fran koletzki 





Ze draaien, de windmolens voor Den Haag en Kijkduin, ze draaien, nog langzaam, maar ze draaien, 

De Kraaien 

Fog fig thought machine hvob, ben ik ontrouw aan Yvon van der Meer, nee, zo voel ik dat niet, zij wilde overduidelijk geen (sexuele) relatie en ook verder voelt het voor mij niet als ontrouw en ik waardeer haar enorrrem en als ik haar eens tegenkom, dan gaan we gezellig wat drinken of so, even een praatje is ook prima, als zij dat ook wil. 

Het mooie passende vervolg op eraser, a list live, I tried so hard to erase you, but every time I miss you, van hvob, en dan ook nog even jazz in moderne/ste muziek, wat zijn ze dominant goed voor mij nu

 https://m.youtube.com/watch?v=5emeEAbM92U&pp=QAFIAQ%3D%3D












Na ja, ich gehe nun für 8 statt 6. 

                                                Na jah, ich gehe jetzt für acht statt sechs. 

                                              Nu ja, ik ga nu voor oneindigheid in plaats van sex.   

Waren me pa, cees c.j.m. van veenendaal en se pa, mijn opa gerrit van veenendaal (knappe man, cary grant achtig), rijsttafel gaan eten, relatief kort na de tweede wereldoorlog, hongerig dus, in bergen op zoom, zat me opa gerrit te dutten in de tuin en er poepte een vogel op se swarte colbertje, werd ie wakker, sei me pa, cees, "pa, je hebt een rijstklodder op je jasje," stak ie die bliksemsnel in se mond, met se finger streek ie er so langs, nee, nee, die vogelpoep dus als rijstklodder, zonder blikken of blozen daarna, met die honger proefde je het verschil niet meer. 

"Ik had in Amsterdam niet eens een raam op mijn kamer, ja van Bergen op Zoom en onderduik adressen naar Amsterdam, in 1947, ik was toen twaalf," zei me pa verontwaardigd verongelijkt. 

Hein Stobbelaar had als 10 jarige, 1974, induno olona, varese, italy italamo in een glas geplast en op een commode kast van 1.50 meter gezet, kwam se pa, Joop Stobbelaar, wiskunde leraar, bruine band judo, 1.95 meter, geboren in Bussum, armoede, buiten poepen met als gevolg de uitdrukking "nou dat kan koud tegen de kont sneeuwen" binnen om goede nacht te wensen, "wat is dat, Hein?", "appelsap", nou, hij spoog et meteen zo uit !

@@@@~@@@@

Toch een ontroerend bericht, we zijn in ons zonnestelsel misschien zelfs niet alleen. Ook andere levensvormen op de manen van Uranus wellicht. Dan moeten er in het universum zo goed als zeker andere levensvormen zijn, de kans dat ze op de mens lijken is nagenoeg nihil, misschien maar goed ook als ik jan rosch zie of hoor, zelden zo'n zelfgenoegzaam gigantisch bord voor een kop van dichtbij gezien (trump, poetin en anderen zijn natuurlijk vele malen erger), de psychologe die ik op het laatst had bij fivoor was nog stommer, nog gepromoveerd ook, naam gelukkig alweer kwijt, maar ja, misschien leert de prutsmanager rechtse mammon bureaucraat pig einde lijk es wat. 

Sjaak Kwat 

Vreemd om iemand van gaswinning en mijnbouw aan te nemen bij de directie natuur en dat zou goed zijn als het een integere figuur is, maar dat is het niet, hij komt misschien eerst vriendelijk over, maar hij is geen goed mens, een fout type. 

 Donne slangen stond en staat er wel open voor, contact en spreekuur en zo, en de eerste dag een ferme handdruk/corona vuist en me feliciteren met de aankoop van mijn woning, maar dergelijke "managers" als jan rosch zijn een schande, wanbeheer en wanbestuur omdat ze intern niet helemaal goed meer zijn, eigenwaan en doen alles fout, omgekeerd aan wat goed is en misschien hep ik et oofer mesellef soals altijd. 

Maar je weet et niet, wie weet spelen zij in het slechtste toneelstuk van vernielende varkens der aarde. Donnë slangen is niet de stomste, en die had het over het narratief, het verhaal. Daar zorg ik ook voor met 7 of 8 miljard andere mensen, daarom moet ik bij lnv blijven en niet ontslagen worden door jan rosch die denkt dat hij, sinds 1 of 2 maanden manager, met machtsmisbruik, willekeur, angst aanjagen en onbetrouwbaarheid bij lnv de boel kan bederven of verzieken. Komt van ezk, de gaswinning poot en dus zeker niet van de k van klimaat, eerder van de aarde vernielende mammon animal farm pigs der foute economische zakken....

of zie ik het allemaal zo fout, dat kan toch niet, nee, ik zie of lees jan rosch goed, Eline, dochter, vond hem ook meteen stom en die voelt dat ook goed aan, zou er een raar plan achter zitten....en sommige zaken, de wob en woo verzoeken, lijken nu op snellere rolletjes te lopen door nancy plasman, jeroen, misyrma, robert en zo en ik word toch, het klinkt arrogant, beter.....sei forsicht.....vorige keer ging et mis.....daarom ben ik beter geworden, ik heb geleerd.....of niet.....de ez~el stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen, ik wel in 2006 en 2019/2020, de echte fout zat ook bij rotte leidinggevenden die te lang geen echt werk meer deden en alleen maar non productieve uren draaiden.....(NIET in 2019/2020, toen zat ik 66% fout, ook door omstandigheden, ik zag gevangenis en ontslag aan komen en bleef provoceren en ik was te kwaad en woedend)....het is berekend dat managers "en hoger" (het absurdisme van hiërarchie met al die kakelende kippen en/of knorrende varkens) meer dan 90% non productieve uren draaien. Ze doen feitelijk niks voor 100.000-220.000 eur per jaar. Ik vond en vind erik jan van kempen, roger planje, vries kool, andré van alphen en joost cornet en vele anderen goed en inspirerend, als mens en als leidinggevende, toch was de meerderheid van de managers niet goed, 20% was goed, 20% redelijk/matig, 60% was slecht, jan rosch is echt slecht, zeldzaam, zo'n bord voor die kop. 

Wie denkt dat stuk ongeluk wel niet dat ie is ? De zelfvoldane zelfgenoegzame verrotte valse dooie "manager". 

"think" hieronder vergeten : do you think there is life in our solar system......denkt artificial intelligence chatGPT ? Volgens mij leert zhe razendsnel....en zit er al heel veel (genoeg?) veiligheid in chatGPT ingebouwd. 

Wat het kremlin doet met ai weet ik niet, dat zou gevaarlijker kunnen zijn, echt slimmen zoals einstein, niels bohr, george dantzig en nikola tesla kiezen voor het goede, voor groen, open en eerlijk democratisch enigszins anarchistisch socialisme, hopelijk en waarschijnlijk is dat bij de russen ook zo, maar ja, angst is de slechtste raadgever en daar werkt krrrreng poetin mee, angst aanjagen (jantje rosch doet dat ook). 

Steenkolenengels van me, laat Ines uit Freiburg met perfect engels eT maar niet leese, "and water means 66% life possibebel", lost, beyond deranged....





oei, een bericht over inez weski klopte niet van het parool, ik vrees hetzelfde inzake het onderstaande betreffende water op de manen van uranus en leven..





@@@@@@@@