vrijdag 12 mei 2023

Wat er "moet" gebeuren

  Wat er moet gebeuren is dat de adviezen van het adviescollege toetsing regeldruk wet worden nadat al het voorwerk door het ministerie als secretaris gedaan is, zoals consultatie met 10-24 vertegenwoordigers uit de beroepsgroepen, drie mensen daaruit rapporteren in maximaal 4 a4, zo onafhankelijk en wetenschappelijk verantwoord mogelijk. 

Inzake energievoorziening bepalen de praktische technici eT dus, bijvoorbeeld in een soort "energieraad" (zie hierboven), er mogen alleen mensen in die via de overheid gegarandeerd maximaal 150.000 eur verdienen, tevreden zijn, niet voor (veel) meer geld binnen 40 jaar naar het bedrijfsleven over stappen en "we" gaan er op dezelfde wijze ook voor zorgen dat de welvaart en rijkdom verdeling in nederland eerlijker en gelijkwaardiger wordt. 

Basisinkomen 20.000 eur minimum, 20 uur per week voor werken, maximum 100.000 EUR per jaar netto, huizen in de prijzen van 100.000 eur tot 500.000 eur, 2% standaard hypotheek rente zodat meer mensen zelf een huis betalen en onderhouden kunnen door twee keer met een bouwvakker & praktische aannemer een huis van oude mensen te onderhouden en het daarna zelf te doen. Of alle woningen en huizen laten beheren door woningcorporaties met het hart op de juiste plaats voor alle mensen, vrij, sociaal, solidair, gelijkwaardig, behulpzaam, mensvriendelijk.

 Met de raad van state, ministeries en wetenschap dus een wet opstellen in maximaal 4 A4 met wetenschappelijke en andere argumenten met conclusie en onderbouwing. Vervolgens wordt gehandeld in de geest van de wet en niet naar de letter; rechters doen desnoods korte, bondige en begrijpelijke uitspraken; rechters zijn steeds minder nodig, et gaat vanzelf in een milieu-, natuur- en mensdier-vriendelijke, solidaire, gelijkwaardige, sociale, ecologisch verantwoorde wereld/samenleving. 

Pensioen, fiscale, salaris, ruimtelijke ordening, omgevingswet en sociale vangnetwetten hebben wellicht meer uitwerking nodig, de bestaande wetten als hierboven en hieronder beschreven aanpassen, zo ook de mentaliteit van de mensen. Zo is eT. 

Praktisch beta is dominant en groene waterstof milieunatuurmensdier vriendelijk nog dominanter bij de te maken keuzes door spiriT en ãïTeT en chatGPT bard google & technology & language artificial intelligence en de hele reutemeteut, zoals universiteiten, gehele samenwerkende overheid, de mensen die het moeten doen en dat mensen in de geest van die wet leven en werken en vrije tijd genieten. Als mensen vooral andere mensen maar behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden, dan komt het misschien nog wel goed. 

Vanuit hol land, de europese unie, europa, uk, usa and so on and so forth. In het strafrecht mogen twee mannen en 1 vrouw voor strafrechter spelen, want de man is de warmere, meer invoelende vriendelijke trouwe uitvoerende echt werkende inlevende officier van justitie/humane rechter met "verdachten."  

Nee, met ines, margu~erite, eline, catharine, jacintha, marcia, anke, nikki, aska, astrid, stella, anoushka, sharon, albertine, lieke na zwangerschap verlof dat langer mag duren, indien gewenst, met teveel knappe dames om op te noemen is dat niet waar, dat mannen beter zijn dan vrouwen. Toch in het strafrecht twee mannen, 1 vrouw, die het verschil tussen een kwajongens streek en gevaarlijk crimineel gedrag zien, en altijd standaard een tweede check bij openbaar ministerie door collega's van een mensvriendelijke, humane toezicht instantie binnen 4 uur, ook door met verdachten te praten en in te voelen of deze een gevaar voor de samenleving is, dan wel kan gaan worden, als acht goede mensen dat beoordelen, dan kan er weinig fout meer gaan. En zelf de gevangenis en politiecel in voor openbaar ministerie, rechterlijke macht, politie en fivoor reclassering medewerkers; vooral ook alle vrouwen 3 weekeindes de gesloten politiecel in en 90 dagen, 3 maal 30 dagen in drie gevangenissen. 

Voor al het andere, daar vind ik vrouwen, dames, koninginne, prinsesse, godinne, zeker even mooi, nee, mooier dan de mooiste mannen, zoals onder andere Terry Callier, neelix, sting, david bowie, muzikaal vind ik de mooiste stem nu van een vrouw, de combinatie, wf hermans, maarten t hart, remco campert, bob den uijl, einstein, albert.... agrariërs ....(echte) mensen ... nikola tesla, niels bohr, maxwell, george dantzig, +1.000.000 friendly broad minded knowledgeable, fantasy driven, open, free, equal and social, warm & friendly scientists in every field, medical, technical, building, energy, space. Goh, het schijnt dat maar 1% van de mensen middelbaar onderwijs heeft gehad op de wereld ? Geloof ik bijna niet, dat lijkt me te weinig. 8 miljard wereldbevolking, 614 miljoen leerlingen is 1 % 😱, maar wel 6 maal 614 miljoen ? Ja, net iets "beter" (alsof street wise en hobby wise in een vak rallen niet het beste is) is laten we negatief van 4 jaar middelbaar onderwijs gemiddeld uitgaan (op de middelbare heb ik alles geleerd, daarna was ik te stom en te lui, hoewel ik wel iets leerde, "i know nothing". 2500 miljoen leerlingen op 8 miljard is 2500:8000 is 1/3 een derde heeft middelbaar beroepsonderwijs gehad !!!!!!!!

Het aantal leerlingen in het secundair onderwijs wereldwijd is sinds 2000 vrijwel constant toegenomen. Terwijl in 2000 ongeveer 452 miljoen kinderen naar het secundair onderwijs gingen, bedroeg het aantal ongeveer 614 miljoen leerlingen in 2020.13 mrt 2023

https://www.planinternational.nl/projecten/feiten-en-cijfers-over-onderwijs#Grote%20Verschillen

people who do not work with their hands are parasites

En dat alle of in ieder geval de helft van de vakantiewoningen, de helft geldt voor room pot, center parcs enzovoorts, om de bungalow en vakantiehuisjes parken draaiende te houden voor de helft als vakantiehuisjes verhuurd voor redelijke prijzen, de andere helft in een coöperatie met vluchtelingen, a~sielzoekers, arme mensen, de bestaande woning voorraad meer onder elkaar (ver)delen dus. Gedeelde (vakantie) woningen met mensen die geholpen moeten worden, familie, vrienden, collega's, via vriendelijke, gelijkwaardige afspraken met degene, die in de andere (thuis)(deel)woning/ vakantiewoning/chalet woont en iets van het leven probeert te maken.  

Ook cruise schepen (om te bouwen naar groene waterstof motor en zeilen) zijn zeer geschikt voor de eerste vluchtelingen en asielzoekers opvang, onder andere in de middelandse zee met middelandse zee marine, en voor het kanaal frankrijk-engeland, met het idee vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit, sociaal anarchisme, ecologisch verantwoorde toekomstgerichte groene waterstof en een gezonde groene sociale, gelijkwaardige, solidaire, vrije wereld. 

Dus die eerlijke herverdeling van ceo tot bedrijfsleiders, bedrijfslijders, allemaal gelijkwaardige medewerkers, bagagemedewerkers, verhuizers, vuilnisman en als bedankje voor dat zware belangrijke werk 25.000 netto per jaar en vast contract en doorgroei en verander mogelijkheden binnen de overheid~wereld. 

Bezit (woningen) wordt voor 66-88 % op een prettige, schappelijke, geleidelijke manier collectief, maar toch zeker ook individueel qua bijvoorbeeld inrichting, onderhoud, verven en (gekozen) buren enzovoorts, zonder al die strenge regeltjes van eigendomsrecht ter bescherming van de rijksten, toch vaak de volvette profiteurs van de echte werkers, de uitvoerders, ook die betaling en waardering moet omgekeerd ..... de wereld van integendeel, de wereld op zijn kop, de aarde en de maan, we are planets, fran & koletzki, oliver....

Als iemand solo in of op 100 vierkante meter woont, zou het mooi zijn als er twee studio's van 50 vierkante meter van gemaakt worden ter bestrijding van de woningnood, net zoals de kastelen en paleizen en (vakantie) woningen van de oranje nassau van voor nu 1-2 families geschikt worden gemaakt voor 5-500 families (want ze hebben heel veel, teveel paleizen en (verhuur)woningen, prins benard van vollehove hep er al voor 600 miljoen eur aan vast goed, et ellendige vervloekte verdomde doodzieke snotjonk). 

 Deze woningen van paleis tot vakantiewoning geschikt maken voor 50/100 mensen in plaats van 5 en tiny houses in een wat veraf gelegen gedeelte van de paleistuin aan de bosrand of in het bos. Vette voze doodzieke mammon animal farm varrrkens willy alexie, maxie, beatrix en de rest van het oranje na ss au plus de john en linda de mollen en de hele "rijkste" 20% reutemeteut gaan 66% bezit en inkomen (van ruim 1 miljoen voor willy, bea en maxima naar 340.000 eur is nog veel, de familie bezit meer dan 4 miljard EUR) inleveren en er wordt gezorgd voor een eerlijke herverdeling op grond van gelijkwaardigheid, solidariteit en vrijheid, plus een ecologisch verantwoorde wereld, hol land om te beginnen.