dinsdag 26 mei 2020

Nelson Mandela: een mens die een ander mens van zijn vrijheid berooft is een gevangene van haat, vooroordelen, kleinzieligheid en laffe valsheid

De waarheid die vrij maakt 

is de waarheid 

die men liever niet wil horen.

@@

Hieronder volgen de ellendigste verhalen over de vuurwerkramp Enschede, de verrotte mammon overheid steekt de hypocriete huichelende kop in het zand en onschuldigen zijn door dat (ver)moordende openbare hysterie ministerie 

kapot gemaakt 

en vernield

Bij de vuurwerkramp die Enschede trof op 13 mei 2000 zijn in een heksenjacht naar "schuldigen" (alsof mensen expres een vuurwerkramp wilden met vele doden en gewonden) onschuldige mensen veroordeeld. Paul van Buitenen heeft een grote fraude in de Europese Commissie naar buiten gebracht en schreef nu een rapport over deze ramp; hij kreeg contact met Jan Paalman, oud-rechercheur, die zeer duidelijk en met feiten aantoonde dat de overheid, vooral het openbare ministerie en daarmee en daarna de "politiek", het bestuur, heeft gerommeld met bewijs en zo volstrekt onschuldige burgers kapot heeft gemaakt. 
Vooral de veroordeling van André de Vries is voor voormalig rechercheur van de politie Jan Paalman een gruwel. André de Vries komt onder de aandacht vanwege een ontplofte mobiele telefoon. Maar uit onderzoek blijkt dat dit toestel helemaal niet van De Vries is. Vanwege een "slechte reputatie" in het verleden blijft De Vries verdachte nummer één. Zijn verweer tijdens het proces is ook niet overtuigend; hij is te passief tegen de felle beschuldigingen en het intimiderende verhoor, waar de vragen zo opgesteld zijn dat hij bij voorbaat schuldig is. Bij het openbare ministerie en de politie geldt sinds 1990 steeds meer: een verdachte is schuldig tot het tegendeel bewezen is. De schuwe en introverte De Vries krijgt 15 jaar cel wegens brandstichting. In hoger beroep is er na 6 jaar vrijspraak. 
Van rehabilitatie is echter geen sprake. Jan Paalman zit in 2013 aan het sterfbed van André de Vries en belooft hem dat hij zal blijven knokken om zijn onschuld aan te tonen. Op het netvlies van Paalman staan ook nog de 19 bewoners en 4 brandweermannen die zijn gestorven op die zwarte 13e mei 2000 en de honderden gewonden. 
Al meteen na de ramp worden de directeuren van SE fireworks in Enschede behandeld als zware criminelen. Terwijl de politie weet dat directeur Rudi Bakker in het ziekenhuis ligt, wordt er een internationaal opsporingsbevel tegen hem en zijn collega Willy Pater uitgevaardigd. Vooral Rudi Bakker wordt in het openbaar door het OM, het gemeentebestuur en de politie neergezet als illegale  vuurwerkhandelaar en hij en zijn kinderen worden in Enschede als melaatsen behandeld; op de 8 jarige zoon van Rudi Bakker wordt een sigaret uit gedrukt. Maar juist hij, Rudi Bakker, komt in het 1300 bladzijdes tellende rapport over de vuurwerkramp van Paul van Buitenen naar voren als iemand die met justitie samen werkte en vóór de ramp al zeer actief was om illegale praktijken van zijn voorganger op te ruimen en de veiligheid van het bedrijf te verbeteren. En hij heeft voor de ramp via vergunning aanvragen aan het gemeentebestuur gevraagd om se fireworks uit het centrum te verhuizen naar een industrieterrein, maar dat mocht niet van datzelfde gemeentebestuur. 


Paul van Buitenen heeft in de zomer van 2014 het complete onderzoek, processen verbaal en getuigenverhoren uit 2004 gekregen, inclusief de bijlagen en een vervolg onderzoek van 2010-2012. Hij mag dit niet publiceren, omdat hij anders vervolgd wordt wegens smaad. Paul van Buitenen: "Deze zaak is groter dan alle fraude die ik in Brussel heb gevonden. Dit is de doofpotaffaire." Censuur moord van de waarheid door de nederlandse overheid. 

Wie gefaald heeft, blijkt uit dit onderzoek, is de overheid zelf. Verschillende ministeries lagen met elkaar in de clinch wie over de regels van vuurwerk opslag gaat. Provincie, gemeente en rijk hebben gefaald bij toezicht en handhaving. De gemeente Enschede heeft gesjoemeld met de vergunningen. De "top" van de brandweer heeft verkeerde blus instructies gegeven, waardoor 4 brandweer mannen zijn omgekomen en anderen gewond zijn geraakt. Verschillende bestuurslagen hebben er een doofpotaffaire van gemaakt. Verdachten van het bedrijf werden in een heksenjacht bij voorbaat schuldig bevonden. Op die schuld bleef het OM blind hameren.

Verschrijver voegt toe: Daar bleven de krengen van het OM, alleen maar kijkend naar schuld en scoren met veroordelingen, de ziekste smerigste veroordelende krengen van hol land, blind op hameren in de bekende enge tunnelvisie van verrotte vuile dooie rita verdonk, fred teeven en andere "regel is regel, bevel is bevel" malafide ijdele hebzuchtige mammon aanhangers. 
Het ging het OM erom schuldigen te zoeken en te vinden en te scoren met een veroordeling, zo lossen we het probleem van een afgrijselijk ongeluk op, we doen waar het openbare ministerie slecht voor is. Deze handelswijze is gebaseerd op de bedrijfs- en angstcultuur van het openbare ministerie en alles criminaliseren, of het nu een vechtpartijtje tussen jongeren is of een auto ongeluk, we gooien ze met de hulp van ons veroordelende vermaledijde strafrecht in de gevangenis, ik heb er nu drie van binnen gezien, goede, vrolijke, aardige en stoere jongens, volgens mij 50% relatief onschuldig, zit daar opgesloten in een soort concentratiekamp met 4 meter hoge muren met prikkeldraad en 's nachts felle lampen om ontsnapping te voorkomen, zoveel goede jongens die daar 1 jaar tot 14 jaar de tijd verbijtend door komen......en 2 cipiers van de 5 denkt "je zit hier ook niet voor je lol, ik help je waar ik kan", 1 van de 5 cipiers heeft een machtspositie, voelt zich meer dan de gevangenen en zal daar misbruik van maken. Macht corrumpeert altijd, abuse of power is no surprise). 

~~~~~@i  

@rtificial intelligence


volgende verhaal, 

De meerderheid van de surinamers was tegen onafhankelijkheid

Suriname werd in 1975 onafhankelijk, op een bevolking van 360.000 zijn er ruim 70.000 gevlucht tussen 1973-1975. De regering bestond uit Creolen, het parlement uit Creolen en Hindustanen. Suriname was en is opgedeeld in kiesdistricten, net als de Verenigde Staten, de meeste stemmen in een district betekent alle stemmen (anti democratie !! de animal farm varkensregel die ook varken trump zijn "overwinning" bezorgde (regels zijn vaak anti democratisch zoals bij verkiezingen ! en waarom zou je ijdele egocentrische hebzuchtige varkens willen kiezen ? )


Met de onafhankelijkheid in 1975 zet Suriname ook een eigen leger op, het bestaat uit een paar honderd militairen, onder leiding van een zekere kolonel Valk. Dat komt het land vijf jaar later duur te staan, het graf van Suriname. Dan pleegt dat legertje een moorddadige coup, de december moorden en neemt het de macht over. Slechts zestien sergeanten, onder leiding van Desi Bouterse, overmeesteren op gewelddadige en brute wijze de regering. 

De heer Sital van de Fahrenstreit, Den Haag, "wij zijn een vreemdzaam, rustig, vriendelijk volk, dat geweld verwerpt, in Suriname, en dan daar opeens van die bruten, van die moordenaars."

Nederland heeft een kwalijke rol gespeeld bij die staatsgreep in 1980. Nederlandse militairen hebben bij het opzetten van de Surinaamse krijgsmacht geholpen. Ook bij de coup zijn ze betrokken, zo blijkt uit het bedankje dat legerleider en coup pleger desi bouterse geeft aan de Nederlandse kolonel Hans Valk, leider van de training van het surinaamse leger, Bouterse: "Laat mij in dit gezelschap iets onthullen wat alleen u en ik weten, kolonel, zonder u zou de coup niet hebben plaats gevonden."

De vraag is of kolonel Hans Valk, de ellendige oorlogsmisdadiger van Suriname, op eigen houtje handelde of met toestemming van de Nederlandse overheid. Nederland heeft wat te verbergen. In 2060 zullen we weten hoe het zit, dan (pas !) worden de documenten openbaar die daarover uitsluitsel geven (ja, nederland heeft via kolonel hans valk suriname moedwillig vernield). 

@@@@

ãi blijft stellen dat het tussen 2036-2060 het voorbij is met de wereld als vooral de plastic vervuiling van de oceanen (ruim twee derde van de aarde) zo doorgaat, kolen, olie, gas, plastic en bomenkap vermoorden de wereld

apophis op de maan hoor/lees ik niets meer over 

wel een mooi gezegde gelezen dat de mens vooral graag naar profeten luistert die de ondergang van de wereld prediken, schreeuwen over de eigen dood, over de dood van de wereld.......alles zegt nu dat het 2 voor 12 is, de oceanen, de meren, de regenwouden, de mens is doorgeslagen 

lullig dat iemand bij wikipedia nederland geschreven had dat er 3 ruimte schepen waren geborgen en 9 lichamen bij Roswell, dat is volgens mij nooit gebeurd en het is niet echt zo beschreven door een fbi agent ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident

in de engelse versie staat het onderstaande niet, dat inderdaad later is toegevoegd, ook wat op wikipedia geschreven is valt niet te vertrouwen, 


Op 11 april 2011 maakte de FBI een verslag uit 1950 openbaar waarin een luchtmachtfunctionaris de vondst van drie ufo's en negen lichamen rapporteert. Hierin staan onder meer de vorm van de objecten beschreven, alsmede de geborgen lichamen in de objecten.[1]

Bedacht me dat het mogelijk is dat bij Roswell de alien uit het verleden kwam, toen daar nog oceaan was, de aarde in het jaar 2 miljard, naar de toekomst reisde, toen de aarde 4,5 miljard jaar oud was, en daar was opeens land, en dus crashte het toestel, amerika was daar toen nog niet. 

Er was daar 2 miljard jaar geleden oceaan, de "aarde" was 1 continent, gaia, de rest was oceaan. Misschien was de hele aarde wel oceaan, lag al het land onder water, de eerste miljard jaar. 

@@@@

In Amsterdam en de randstad is de strijd tegen de georganiseerde misdaad verloren. Onderzoekers Pieter Tops en journalist Jan Tromp maakten op verzoek van burgemeester Femke Halsema een rapport over hoe de drugscriminaliteit de randstad in haar greep heeft (ik weet 66% zeker dat wiet door de voeding een zegen is voor de mensheid, iedereen wordt met 0,2-2 gram wiet als kruid door de voeding mee gebakken fysiek en psychisch beter, ik in ieder geval wel, van 5,5 naar een 7/10, hm, ik werd er ook gek van).

Conclusies van het rapport van Pieter Tops en Jan Tromp: jongeren zijn bereid voor een paar duizend euro liquidaties te plegen, de topmannen van de drugsbendes zijn miljardair en verblijven in Dubai, Zuid Amerika, Suriname of Spanje. Het onderscheppen van cocaïne in de havens van Rotterdam en Antwerpen zet geen zoden aan de dijk en de verschillende opsporing instanties werken niet samen, eerder langs elkaar heen. In Amsterdam en in de randstad worden veel drugs gebruikt en een groot deel van de winst wordt via een omweg belegd in onroerend goed, de portefeuille van prins benard jr. van vollenhoven. 

~~@@~~


Een vreedzaam mens dat geweld verwerpt, vooral van het leger en de politie. Zie dat niet als zwakte maar als kracht. 
Dalai Lama 

Overigens is dat een fout van me, met bedreigingen en machteloos gescheld versterk je en wakker je het vrouwelijke zwart wit, goed slecht gevoel aan, zoals hitler dat omschreef. 
adolf hitler: "Het volk is voor het overgrote deel zo vrouwelijk aangelegd en ingesteld, dat zijn denken en handelen veel meer wordt geleid door het gevoel dan door nuchtere overweging. Dit gevoel is niet complex, maar zeer simpel en uniform. Er zijn niet veel nuanceringen; er is alleen maar negatief of positief, liefde of haat, gelijk of ongelijk, waarheid of leugen, maar nooit voor de helft dit, voor de helft dat of gedeeltelijk enzovoort." 

Hitler sprak altijd emoties aan, de instincten waarop hij bij het propageren van zijn denkbeelden kon steunen, bijvoorbeeld de moralistische ijdele hebberige bezitterige jaloerse angst van vrouwen, de collectieve gedachten zijn de vrouwelijke, die van collectieve angst en collectieve paniek.


Mensen wereldwijd ~ Per seconde worden 2,74 mensen geboren en gaan er 1,62 dood. Eén procent van alle mensen is bezig geboren te worden of te sterven. 
57% woont in Azië. 21% woont in Europa. 8% woont in Afrika. 52% is vrouw. 48% is man. De dominante vrouwelijke ijdele hebzuchtige jaloerse egocentrische ziel, ook in de man..vooral in de man, poetin, hitler, belarus, noord-korea zijn mannen. 
6 % van de mensen is eigenaar van 59% van alle "rijkdom" (banken, olie, goud, zilver, gas, industrie) op aarde. 80% woont behoeftig. 70% kan niet lezen. 50% is ondervoed. Eén procent heeft middelbaar onderwijs gevolgd. 


In het bestuursrecht bestaat er nog enige rechtsbescherming tegen de overheid, in het st(r)a(r)frecht is er NUL rechtsbescherming tegen het valse machtsmonopolie van de krengen van de overheid die andere mensen uit angst en haat willen opsluiten, de mond snoeren, vermoorden. 

1966: Talrijk zijn de ooggetuigenverslagen en foto's dat de politie verdachte personen neerslaat en vervolgens verder aftuigen. Al de oude wijven, oa notabele kamerleden, menen dat het goed is om die provo's mores te leren. Ze gaan voorbij aan wat vast staat: de politie is er niet om te bepalen wie straf heeft verdiend, omdat ze geen straffen mag uitdelen, allerminst lijfstraffen. Het is dan ook logisch dat onschuldigen opgepakt zijn, geslagen, op de meest schofterige wijze bejegend. Mijn opa zei het al: als je van dichtbij een politieman ziet: beleefd gauw doorlopen, als je er een op afstand ziet: een omweg maken. De haat van ingelijfden met uniform tegen soortgenoten die zich onderscheiden door klasse, kleur, geur, haarlengte, leeftijd en nog in het genot zijn van een ongekristalliseerde vrijheid. Het absurde gedrag van de politie en van de regeerders die het toejuichen is alleen te begrijpen vanuit de resten van een semi goddelijk koningschap.

Typerend is de onredelijke en generaliserende afkeer die de ene groep van de andere heeft. Aan de andere kant werkt in bepaalde Amsterdamse kringen elk politie uniform als een rode lap op een stier (stieren zijn kleurenblind). Troostend sprak den uyl dat hij niets heeft tegen ongewassen langharigen met constructieve ideeën en dat de duitsers in 1940 zo correct gekleed, gewassen en geknipt waren.

De "onechte kloof" tussen mens en dier wordt steeds meer gedempt. Aan de ene kant door de slechte eigenschappen van de mens, oorlog, paniek, rassehaat, aan de andere kant door aardige eigenschappen van sommige dieren als trouw, opkomen voor zwakken, aanleg voor ritueel en liefde.

Het overkomt me herhaaldelijk dat ik meen te lezen "met aan zekerheid grenzende waanzin", maar het staat er nooit.

Er zijn twee soorten kunstenaars (en mensen). Zij die in 1 richting werken waardoor het onvermijdelijk is dat er rangen standen ontstaan, leiders, volgelingen, epigonen. Men gelooft dat de 1 beter is dan de ander. Zoals in alle hierarchieën, denk aan kantoren, is het cement de kleine nijd, de vriendelijke minachting waarmee men over de lagere rangen spreekt, de bewondering en afgunst en roddel tov de hogeren. De grondtoon is rancune. Polair daartegenover staan kunstenaars (mensen) die ernaar streven dat hun kunst de meest passende uiting is van hun eigen kleine persoonlijkheid. De ontplooieres van individuele kunst zijn vriendelijker en aardiger.


De hiërarchie van de apenrots is in de natuur niet te vinden, feit is dat natuurlijke apenfamilies naar verhouding met de mens heel vreedzaam zijn. Wanneer we vrede willen moeten we niet conformisme stimuleren (denk aan het leger), maar moeten we de individualiteit koesteren, zoeken bij kinderen wat ze onderscheidt van anderen en dat mee helpen ontwikkelen.

Ik dacht eraan hoe kinderen doen die nooit iets mogen. Een deel gaat verstandig proberen net als de ellendige ouders te worden, een deel legt zich neer, een klein deel gaat de clown uithangen, gek doen, ontsnappen.

Soms denk ik dat geluk het besef is dat je iets ontmoet dat groter is dan jezelf, waartegen verzet of opbieden niet mogelijk is, waaraan je je dus gewonnen moet geven, in vroeger terminologie een vrouwelijk gevoel dus.


Als laatste muziek klonk een gebrekkige fantasie over "alle menschen werden brüder". Toen had ik voor het eerst tranen, misschien omdat die melodie, juist zo gebrekkig gespeeld, symbool is voor wat mensen ooit hoopten en waar niets van terecht gekomen is.