dinsdag 10 december 2019

er klopt meer niet dan wel met de maanlandingen, er hebben mannen op de maan gestaan, onbegrijpelijk hoe het ze met de techniek van 1960-1969 gelukt is. Nasa en esa weten, de maan is integendeel, de maan is de dood, zwart wit, tweedimensionaal, alles omgekeerd in de spiegel, 20% van de mannen op de maan hield er een trauma of psychische stoornis aan over, integendeel of de dood of volmaakte verlatenheid is de behoorlijk dominante vrouwelijke ziel van de maan ....ook werden sommigen zeer gelovig van de maanwandelaars, dit is god.....op de maan wandelen is 1 zijn met god en het omgekeerde, een kijkje in de eeuwige dood

Afbeeldingsresultaat voor verschrijver
Afbeeldingsresultaat voor verschrijver

de pakken van de mannen op de maan hadden een mini koelkast op de rug nodig, 120 graden, en de eerste maanrobot van China ging stuk door messcherp maanstof, volgens mij wel omdat ze op de donkere zijde van de maan geland waren, min 120 graden dus bevroren stof als messen, de commentatorstem zei, als er ooit mensen op de maan komen, dan moeten de pakken messenstof van de maan bestendig zijn
(en je zag een vallende man op de maan)

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

nieuw gevonden object "farout", op deze foto/impressie GEEN sterren zichtbaar bij inzoomen

heppie m weer met se maan en so, ik ga maffen  

swarte sjaak 

https://nos.nl/artikel/2264029-nieuw-gevonden-object-farout-is-verste-hemellichaam-ooit-gespot.html



Een team astronomen heeft het verste hemellichaam dat ooit in het zonnestelsel is waargenomen ontdekt. Voor het eerst zagen ze een voorwerp dat zo'n 17 miljard kilometer van de aarde vandaan staat. Fun fact: ze hebben hemellichaam 'Farout' genoemd. Dat betekent zowel ver weg als te gek.
Het astronomische Union's Minor Planet Center maakte vandaag bekend dat het gevonden object zo'n 120 'astronomische eenheden' van de aarde staat. De astronomische eenheid staat voor de afstand tussen de zon en de aarde. De vorige recordhouder, dwergplaneet Eris, stond zo'n 96 astronomische eenheden weg.
Volgens onderzoekers is het object zo ver weg en beweegt het zo langzaam, dat het een paar jaar duurt om de baan van het object vast te stellen. Het kan wel zo'n 1000 jaar duren voor het een baan om de zon heeft gedraaid. Farout is naar schatting zo'n 500 kilometer in diameter. Het hemellichaam heeft een paarse gloed, wat volgens onderzoekers zou wijzen op het feit dat de oppervlakte met ijs is bedekt.
De drie onderzoekers die het object ontdekten waren eigenlijk op zoek naar iets anders. Met een telescoop vanaf Hawaï hoopten ze Planeet 9 te ontdekken. Wetenschappers hebben die planeet nog nooit waargenomen; maar het bewijs voor het bestaan is gebaseerd op berekeningen. In oktober vonden ze in die zoektocht ook al dwergplaneet The Goblin.
Zie hier de ontdekkingsfoto van Farout:

IJskap Groenland smelt zeven keer sneller dan in jaren 90

Het smelten gaat sneller dan verwacht. Dat hebben 89 poolonderzoekers ontdekt door verschillende satellietmissies te combineren.

Zo doodziek is Trump, hij wilde groenland daarom kopen, 
toen de Denen weigerden ging de slappe tandeloze lul niet
het was gevaarlijk geworden voor de griezel
in Copenhagen. 


Op de foto hieronder, impressie, zie je onze zon vanaf de paarse planeet farout. 

GEEN STERREN ! Quod erat demonstrandum, nasa en esa weten het, op 8000 kilometer van de aarde geen sterren zichtbaar, ook niet vanaf de donkere kant van de maan : 

bij inzoomen hieronder zie ik wel sterren, bij dezelfde impressie hierboven niet





Een impressie van Farout: de planeet heeft een paarse gloed
Een visualisatie van de afstanden van planeten en objecten

De ontdekkingsfoto van het object Farout