zaterdag 2 november 2019

ES GIBT KEIN TIERCHEN SO FROH WIE DIE KLEINE SPERMATOSO

Stond op zo’n houten bank in de klas, Europese school Brussel, Ukkel. 

Günther Hoffman
Leraar Duits, er ging een briefje rond in de klas, als Johan Ocquet de klas uit moet, dan gaan we allemaal de klas uit. Dat gebeurde en de hele klas liep de klas uit, ik deed 2 meter mee en toen:
"zeg jonges, dat is onredelijk, johan zat te klieren"

Iedereen terug de klas in "stomme menno", "leraarszoontje",

ik huilen met 14 jaar, was dat de laatste keer in public huilen, geloof van wel.

Zie verderop:


Johan Ocquet is buried in the BE-1560 Hoeilaart (Gemeentelijk kerkhof) at the location displayed on the map below. This GPS information is ONLY available at ...


Daarna ging Günther Hoffman naar de Europese School Woluwe, alleraardigste kerel met schitterende roodharige vrouw werd dat eerste jaar in Ukkel getreiterd, waar het volgens mij meer vrijheid, blijheid, chaos en casino was dan Woluwe. Günther scheen het daar uitstekend gedaan te hebben als leraar, inspirerend, jeugdig en leuk als leraar Duits.

"Du spickst wie eine Ratte !, " zei hij tegen mij
"Nee, neee, nicht wie eine Ratte," riep ik boos terug tegen hem, ratten hebben dat niet nodig en hij had gelijk, ik sucked met spieken, ben wel 10 keer of meer door iedereen betrapt, omdat ik een leraarszoontje was mocht ik wel op school blijven (en zonder spieken had ik vwo niet gered, mavo of vmbo met moeite terwijl ik wel talent in een andere richting had, weet nog steeds niet precies welke richting, toen was ik goed in nederlands, engels (toch maar een 6, andere talen ook leuk, telkens met moeite een 6je, sport en gym, hardlopen, wiskunde en natuurkunde vond ik leuk als ik eindelijk een som begreep en ik vergat het ook meteen weer, kon het alleen maar herhalen met een voorbeeld som ernaast en ik las erg veel, (strip)boeken en bladen, humo, kijk enzovoorts.….en televisie, elke avond wel 2  tot 4 uur.