dinsdag 13 augustus 2019

Finally arrived on this planet with a very ancient, no I would not call iT civilisation, this planet with daft savages, crazy apes



In Japan, land of technology and gifts, we, as THE POLICE, the band, received "canon" cameras.

Stewart Copeland left his camera on a train.

Sting

@@


Loop ik naar het einde van de land tong van sjaellands odde, militair complex met kanonnen en zo. Op Sint Maarten lagen ook van die kanonnen van rond 1700 jaartelling, zo ook op Bonaire en de dominicaanse republiek.

What is wrong with you ?

Zo krankzinnig, en maar met kanonnen, wapens, pistolen en geweren, tanks, kruisraketten, atoomwapens elkaar bestoken. Met kanonskogels schepen laten zinken, die voor de mensen de wereld ontdekten. Maar het moest wel wat opleveren ! Kruiden, goud (wat daarvan de waarde is, het is me een raadsel, loodzwaar en je hebt er niks aan, tsja, de weife met kralen en spiegeltjes) en later helaas de ondergang van de mensheid, kolen, olie (en gas), dat wordt "ons" einde door onder andere het plastic, vervuiling, of apophis 2036.
Bij het european space agency (ESA), waar de top wetenschappers van europa zitten, staat 2050 als eind datum van de wereld, niet op schrift, maar in het jaar 2050 leeft de mens niet meer en is de aarde dood neemt men bij de ESA aan. Daarom zijn er bevruchte eicellen de ruimte in geschoten door ESA, naast andere experimenten, het lijkt haast wel alsof deze symboliek effect had ? Alien has arrived and wonders what you, stupid shit, are doing over here, you are completely crazy.

Life is but temporarily. Aska 

Twee oorlogs schepen van de Deense marine, zien jullie echt niet hoe compleet geschift en malende jullie zijn ? Ga vluchtelingen helpen, MALLOTEN ! makeuh loveuh notteuh war en als marguerite Aphrodite zoiets zegt, dan weet je dat het menens iss. 




Sinds het begin van de mensaap slaan jullie elkaar continu de nauwelijks gebruikte hersens in. Compleet geschift op deze planeet, stapel mesjogge gekken.

Angst, angst, angst, bang, bang, bang, bezitten, bezitten, bezitten, hebben, hebben, hebben. Meer, meer, meer.

Hm, als ik thuis kom en mijn 2 elektrische fietsen zijn gestolen, zou ik niet leuk vinden. Maar, allah,
dat gebeurt toch niet. Aan de andere kant, dat brave Kopenhagen, bij het stoplicht stond mijn vader stil met zijn toyota prius, deur werd open gerukt en zijn tas eruit gehaald, mijn pa van 64 jaar (20 jaar geleden) er nog achteraan sprinten maar het mocht niet meer baten. Aan de tegengestelde kant, waarom heeft hij een landgoed en een appartement in Lochem en een ander niets. 

Waarom is de 1 een vet vadsig domoor varken als willem alexander en waarom moet een intelligente aardige sympathieke marrokaan in nederland vuilnis ophalen. Er klopt teveel niet, met name het hart. 

@@~~

Harry Bosch, die getrouwd was voor 5 jaar met Marjan Dorrestijn, sprekend Margreet van de Griend, had een opa en die was multi miljonair. Te goed voor deze wereld, hij gaf alles weg, moest Harry de rest van zijn leven leraar nederlands blijven en op een flatje wonen, wel vlakbij het VUMC, dat dan weer wel, maar wat hebbie daaranie ?

In sjaellands odde liggen allemaal stenen met daarop namen van mannen, een enkele vrouw, die het kattegat (van jutland naar sjaellands odde) zwemmend overgestoken zijn (meer dan 30 kilometer zwemmen), namen plus hun "heroïsche" achtergrond. Harry Bosch zou op bezoek komen en toen had mijn vader op 1 van die reusachtige keien geschilderd "Harry Bosch, geboren 1936, Rotterdam, ex crimineel, gevaarlijke voortvluchtige with a history of betrayed women." 

Harry had een fascinatie voor gedenkstenen en het kerkhof, zeker 1000 foto's van graven met een interessante tekst op de grafsteen gemaakt. Hij stuurde Harry op die keien af en ging op een afstand toekijken. Opeens bleef Harry bij een kei staan, hij keek heel vreemd en werd bleek.

~~~~~~~~~~

We maakten kennis met Duitsers in het hotel te Sittensen.
"Ja wir haben ein Haus in einem triple-A-Standort."
Onder de indruk van het feit dat zij een huis hadden op een triple A locatie vroegen we toch maar wat dat triple A dan betekende.
"Artzt, apoteker und Aldi in die Nähe."

@@

Klaas Roeda, beste vriend van Joop Stobbelaar, wilde in het gedenkboek schrijven "het ga je goed, ouwe rukker !" Mocht niet van de begrafenis onderneemster (inderdaad een strak wat fout vvd wijf).
Joop Stobbelaar had een mooi vrijstaand huis in Bergen gekocht en daar had hij huurders in, Klaas Roeda was notaris en hij had Joop Stobbelaar gebeld in Varese, Italië, waar hij leraar wiskunde was. "Joop, je huurder gaat bellen en hij heeft problemen met de huurprijs en dat veel te veel dingen van verwarming tot waterleiding en van alles en nog wat niet goed werken, dus dat wordt een moeilijk gesprek."
Een avond later belde Klaas Roeda, die notaris, zelf en zei als eerste met verdraaide stem: "Maar meneer Stobbelaar, wat maakt u me nou !?"

Joop helemaal over de rooie en woedend scheldend van "Wat maak jij me nou, potverdomme, ik zit hier in Italie en hoor allemaal klachten en gezeur, wat maak jij me nou, POTVERDOMME !"
"Rustig, Joop, rustig, niks aan de hand, ik ben het maar, Klaas."
Had die Klaas Roeda alles verzonnen, er was helemaal niks.


Lullige grapjes, maar ze worden nu te weinig gemaakt. Wim van Hardefielt had bij een bezoek aan een gemeente een acteur ingehuurd die met ambtsketen om deed alsof hij burgemeester was en de VNG delegatie tijdens een dagje uit en werkbezoek ontving, het nuttige met het aangename verenigen.

 Hans Pluckel dacht dat hij afdelingshoofd was (wat een mark rutte lege oetlul was me dat met een nog meer rampzalige hijgerig ambitieuze henk pvda (haha) rosman als plaatsvervanger, ik heb het ook echt niet getroffen bij mijn eerste werkgever in nederland (had er 2 in belgië gehad) en die trapte er volledig in, het was voor het internet tijdperk waarbij je namen en foto's kon opzoeken en met zwetende bovenlip zat hans vvd pluckel maar te brallen tegen de acteur burgemeester, dat was een geslaagde grap.

~~~~

Mijn vader trok rond 1959 met zijn vriend Herman Maaskant door Turkije en Griekenland, er was
toen helemaal nog geen toerisme of wat dan ook. Ze mochten vaak in kloosters gratis slapen, dus dat deden ze veel en graag. Op een morgen moest mijn vader naar de wc, maar die was bezet door Herman. Herman bleef maar zitten, dus mijn pa zei "Herman, ik ben aan de dunne, kom er vanaf joh, ik moet zo nodig !" Een onverstaanbaar gemompel volgde. Weer duurde het ruim 1 minuut en er gebeurde niets en mijn vader ergerde zich kapot. Hij zag een emmer water staan om door te spoelen en hij kieperde die over de afscheiding van de wc. Een schreeuw, de deur van de wc zwaaide open en daar stond een in trieste monnik, kletsnat, de emmer water was een voltreffer geweest. Gauw verder getrokken naar een volgend klooster.

@@

Wim de Bie en Kees van Kooten waren naar Parijs gegaan en stonden in de metro, het treinstel aan de deur aan de rechterkant, bij de halte gingen de deuren aan de linkerkant open en daarom bleven ze maar staan tot 1 halte verderop, ze vonden het gezichtsverlies om snel naar de deuren aan de linkerkant te rennen.

@@~~~~@@


Sjaellands Odde, het einde van de landtong met militair complex:










Moet er niet aan denken, met 4 dames iets hebben, met 1 dame kan ik al moeilijk overweg, laat staan 4. Clint eastwood speelde in een film een voortvluchtige gevangene (onterecht, hij was erin geluisd) en hij kwam tijdens zijn vlucht in een vrouwenhuis (een huis waar 10 vrouwen samen woonden) terecht. 

Hij zag er toen nog aantrekkelijk uit en de dames werden jaloers, het begon met een duw van de trap af en het eindigde ermee dat clint eastwood groen, dood dus, het huis door de dames werd uit gedragen. Die overigens matige film (1,5 uur over bovenstaande verhaaltje) zal ik nooit vergeten, omdat de vrouwen acteerden zoals ze echt waren, soms laten ze zich zien zoals ze echt zijn, oneindig bezitterig en hebberig. Hu.