woensdag 28 augustus 2019

always shake hands with a man with a machine gun

Maria Barnas had een vervaarlijk dominante haast kwaadaardige vader en een gehandicapte moeder. Haar vader had tegen haar moeder gezegd, reserveer die parkeerplaats en toen was een godvergete klootzak over haar voeten gereden omdat zij op die parkeerplaats was gaan staan en niet uit de weg ging (gevaarlijke boze man tenslotte, die haar uit zou foeteren als ze weg zou lopen).

Maria Barnas heeft een relatie met een ruim 20 jaar oudere man.

Barbara van de Grien had een vervaarlijk dominante vader, zo fel opvliegend en nadrukkelijk aanwezig dat ik daar ongemakkelijk van werd en van die 4 jaar rechten studie heb ik hem naast mede studenten als Takvor Addeddassis en Ernst Ferdinandusse het meeste onthouden. Haar moeder was invalide door een verkeersongeluk, vw busje door het stoplicht en een stuurfout.

Dit gebeurde voor 1983, bovenstaande ellende....

Zijn dochter barbara zal het nooit toegeven, ze lijkt meer op hem dan op haar moeder, ze is ijdel en codependent narcistisch en continu slachtoffer. Barbara had een relatie met een man die er ruim 20 jaar ouder zag dan zij zelf, net zoals maria barnas. 

eT gebeurde 10 of 20 jaar geleden dat,
Sting liep voorbij twee soldaten met machine geweren in Turkije, met camera-crew, god knows why, de soldaat herkende hem, deed enthousiast een stap naar voren en Sting gaf hem een hand, om zichzelf een houding te geven en omdat hij boog voor autoriteit,
zei hij toen maar:  "always shake hands with a man with a machine gun"

on camera on line, bij cafĂ© Socrate heeft mijn vader, Cornelis Johannes Maria van Veenendaal zeker 200 cappuccino’s gedronken, ik was erbij als 4-12 jarige. Nu doe ik het ook, op Socrates.