donderdag 4 juli 2019

De moordende overheid

Voor de moord op mitch henriquez door de overheid wordt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden gegeven. Plus cassatie in de naam der wet.

Wat deed Mitch Henriquez, hij maakte een provocerend gebaar naar zeer aanwezige agenten tijdens een feestdag in het zuiderpark, hij zei "I've got a gun !"

Geen enkel, GEEN ENKEL MENS krijgt 6 maanden voorwaardelijk voor een dodelijke nekklem.

Hieraan is iedereen, ELK MENS, in nederland schuldig, in het bijzonder "justitie en politie".

GODVERGETE  MOORDENAARS en je hoort niemand, niemand van de tweede kamer hierover,
normaalgesproken kakelt thierry bidet de verontwaardiging van de daken, nu zwijgt dit dwergje. Hiermee valt niet te scoren, hé, kreng, met je verrotte verwende schijtbekkie. 

En de hele tweede kamer is net zo schuldig, afschaffen, de overheid ? Nuance, "antillianen willen graag schieten," vertelde een antilliaan mij. Dagelijks bij de politie werken is een zwaardere baan dan op kantoor suffen, en hormonen bij de politie zelf, toch testoron geladen jonge jongens die daar vaak werken en.....de nederlandse overheid staat bij de top 50 van de meest rechtvaardige beschaafde enzovoorts....en de overheid zou moeten zorgen voor een stimulans van groene waterstof, kernfusie, ecologisch verantwoord bedrjfsleven (waaronder landbouw, tata steel, industrie, energievoorziening, vrjheid, gelijkwaardigheid, solidariteit enzovoorts)..

Sociale anarchie is het beste: Anarchisme (van Oudgrieks ἄναρχος, anarchos: ἀ- = "geen", ἀρχός = "heerser") is het streven naar een situatie of samenleving waarin mensen zonder een hogere macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of ván iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchie als samenleving vaak verward met een andere betekenis van het begrip anarchie, namelijk chaos of wanorde/verwarring. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan.

Volgens anarchisten leidt elke vorm van gezag tot onderdrukking en is het beter om zonder bestuur te werken. Nu meteen de politie ombouwen tot een hulpverlenende dienst. Meteen. Vanwege 0,00001 % michael p.'s, taghi's, joran van der sloot lopen er ruim 60.000 met pistool en pepper spray rond met dank aan het bange laffe rechtse mammon animal farm varken. 

Verhuis oranje naar de vuilnisbelt in plaats van dat veel te dure huis ten bosch met de iets goedkopere haagse vleugel ( 30 miljoen eur) en de duurdere wassenaerse vleugel (60 miljoen eur). 





WE AGREE, abolish the police, call them nurses and life might get better, by
 





MOLLY THE GREAT MARGREAT