zondag 7 juli 2019

DE LEUGEN REGEERT......iT takes both sides to build a bridge

"Je moet doen waar je verstand van heb, ik heb verstand van voetbal en antiek," hoorde ik cruyff zeggen, toen ik 23 jaar was. Vroeg me af waar ik verstand van had, een spoedcursus rechten van
minder dan 4 jaar en wat lectuur gelezen en nu met 50plus meen ik nergens verstand van te hebben.

Grappig, "aboutaleb" betekent "van de leerling", net zoals "taliban" "leerlingen" betekent.

OMG, vergadering ! Kom erbij, we doen wie de kleinste hep. 

These are the results for HOL land:

- schaf de hiërarchische kerk af, vervangen door anarchie. Onder andere de politie wordt omgebouwd tot hulpverlenende instantie met minimaal 5% van marrokaanse, 5% van antiliaanse, 5% turkse, 5% indonesische enzovoorts afkomst, en minimaal 10% vrouwelijk, het openbare ministerie wordt afgeschaft en vervangen door twee instanties, rechterlijke macht met mensen die bewezen hebben "goed" te zijn met een toezichthoudende instantie (mannen "veroordelen" mannen en niet vrouwen "veroordelen" mannen, want niet voor niets heeft vrouwe justititia een blinddoek, bijna elke vrouw is subjectief, bevooroordeeld en leeft in haar kleine egocentrische ijdele wereldje). 
Eerste les: hulp verlenen aan mensen in nood. Tweede les : NOOIT NOOIT NOOIT machtsmisbruik. Derde les: wees een goed, eerlijk, oprecht, integer, bescheiden mens dat mensen dient en niet de varkensregering trix, max, alex, rutte en ander vvd gespuis.
Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut, dat is men vergeten in hol land.
-mammon, de smerige laffe bezitterige geldgod wordt vervangen door geld op grond van goedheid
- stop met roken
-vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit in plaats van continu het tegendeel na te streven zoals conservatieve krengen doen
- enzovoorts, laat iT en Et het bepalen, zoveel beter
- school, een mooi nobel karakter is belangrijker dan een cijferlijst met 8en

Mijn favoriete momenteel, arif, teho: https://www.youtube.com/watch?v=7feBoSlD9I0

Mooie variatie op teen spirit, nirvana, tightrops,
mangana https://www.youtube.com/watch?v=QbM9dc51DmU


Image result for jessica haitsma


@@@@@@@@

Draagvlak in de Nederlandse samenleving[bewerken]

In juli 1946 vond een onderzoek plaats van de publieke opinie over de vraag: 'Bent U het ermee eens dat onze soldaten naar Indië worden gezonden?'. Van de mannen antwoordde 50% met 'ja' en 41% met 'neen'. Bij de vrouwen was dit respectievelijk 36% en 44%. De overige ondervraagden gaven aan 'geen oordeel' te hebben. Voor- en tegenstanders hielden elkaar dus ongeveer in evenwicht. Op 22 september 1946, twee dagen voor het vertrek van de Boissevain, waren er in Amsterdam grote protestdemonstraties. De politie trad hiertegen met zwaar geweld op. Op de vertrekdag brak in Amsterdam een massale proteststaking uit. Op de wagons van troepentreinen waren opschriften te lezen als "Vleestransport Amsterdam-Batavia".
Duizenden dienstplichtigen hadden ernstige bezwaren om naar Indonesië te worden uitgezonden. De meesten van hen hadden geen enkel bezwaar gehad hun dienstplicht in Nederland te vervullen maar wel om zich te laten inzetten in een strijd tegen het Indonesische volk dat tegen de vroegere koloniale heerser voor zijn bevrijding vocht. De principiële dienstweigeraars werden door de militaire instanties, en ook door de krijgsraden die hen later berechtten, als deserteurs aangemerkt. Zij werden ook als zodanig veroordeeld tot zware straffen en behandeld als paria's na beëindiging van hun straftijd.
~~~~~~~~~~
Image result for "fleur" body balance den haag

Your life plan : 
Related image
Related image
wantrouwen tegenwoordig 
als ik zoiets lees. Zou me 
ook afvragen waarom hij 
zo makkelijk weg liep