woensdag 11 november 2020

Meest bizarre bericht gaat over de met zeven kogels laf in zijn rug geschoten donkere amerikaan John Blake. Dat gebeurde bij zijn auto terwijl zijn drie kinderen op de achterbank toe keken. Hij is voor de rest van zijn leven verlamd en.... hij ligt met boeien aan zijn ziekenhuisbed gebonden. Dan kan hij niet ontsnappen. God bless America

Youp van eT Hek


Ik heb de beeleden bekeken, moest er toen van huilen..

De horror reality show "de trumps", met ivanka, melania, russia poetin donald trump, het discriminerende sexistische varken is john blake niet gaan bezoeken in het ziekenhuis, wel ging hij de politie brallend (as usual) een (haat)hart onder de riem steken.

donald trump betaalde over 1 jaar 650 eur belasting

In de gevangenis van zaanstad, een martelmethode in Nederland, worden mensen tussen 4 metershoge muren opgesloten met prikkeldraad, 1 uur per dag luchten op een kunstgrasveldje en dan is nederland relatief goed qua gevangenis (tv op de cel en een bakkie eten voor de magnetron en 3,40 eur per dag verdienen om cd's en doosjes te scheiden) heb ik over het bovenstaande gehuild. Ik had tussen 18 en 52 jaar nooit meer gehuild, hooguit tranen in de ooghoeken. 

Rechters, psychiaters, psychologen, sociaal werkers, politie, reclassering, openbaar ministerie die in opdracht van het ijdele valse verwaande egocentrische mammon kreng liegen zouden ook 9 dagen moeten opgesloten worden in een politiecel zonder raam, zweterige akelige sfeer, een uur luchten in een onsmakelijk ondergespuugd luchthok en 90 dagen in een gevangenis opdat ze zien wat ze anderen aandoen.

Eigenlijk een verplichting voor elke (straf)rechter, VOORAL ook voor vrouwen, en elke politie agent(e) en elke reclassering medewerk(st)er. Meer dan 70% vrouw bij de reclassering en zodra vrouwen in de (grote) meerderheid op het werk zijn spelen ze te vaak een ziek ijdel verwaand bazig hooghartig egocentrisch kreng (2 keer in een organisatie met 80-90% vrouwen gewerkt, dat was akelig).

 Dit hoort bij professioneel, efficiënt, afstandelijk en zakelijk bedrijfsmatig werken, we zijn geen mensen meer, maar doodzieke buikspreekpoppen.

 VOOR IEDEREEN BIJ HET OPENBARE MINISTERIE VERPLICHT 9 dagen politiecel en 90 dagen gevangenis tussen de gevangenen enzovoorts....of je gaat mee met degene die je veroordeelt, de eerste 4 veroordelingen in de cel naast de veroordeelde met de "aanhoudende" politieagent, de rechter, de reclasseringsmedewerkster en de "officier" van justitie (militaire hiërarchische leger volgen in de ambtenarij en overal, het kippenhok met pikorde voor vrouwen, is de dood van de humanistische warme vriendelijke empathische mens). Het is een schande wat er in het "beschaafde" hol land gebeurt en ik zag het niet en wilde of kon het niet zien van 1965-2019. 

michael p., marc dutroux, joran van der sloot horen volgens mij in een gevangenis. Vermoed dat zelfs in een utopische vrije gelijkwaardige solidaire wereld er 1 op de miljoen (of 100.000 ?) geestelijk echt slecht zijn of worden, maar dat weet ik niet. Ik weet veel meer niet dan wel, zoals eenieder. 

10% van de meestal donkere jongens (marrokkanen, turken, antillianen, surinamers) die nu in de gevangenis zitten horen daar misschien, 60% van die mensen (het zijn "criminelen" volgens de rechtse valse verrotte doodzieke onderbuik) hoort niet zo lang in zo'n onmenselijke liefdeloze gevangenis met soms sadistische bewakers (er zijn ook top bewakers, die rot werk doen), nu zitten er teveel een te lange tijd in de rotste omstandigheden weg te teren. 

Ook wordt de uitkering stop gezet, meteen, zodra je in de gevangenis komt. Als je uit de gevangenis komt ben je een gebrandmerkte zonder geld, meestal zonder huis en zonder werk.  

@@@@


Excuses voor ruim 4000 alinea's beledigingen, dat waren er 3900 teveel.....en er zou maar 1 gek op een verkeerd idee gebracht worden. Nu ik twee doodzieke popie jopie verwaande ijdele agenten in opdracht, bevel is bevel tenslotte, gewelddadig heb zien doen, tegen auto en muur smijten, hardhandig handboeien om doen met bloeduitstortingen, heb ik het idee dat er ook ellendige misdadigers bij de overheid in dienst van het ijdele valse laffe egocentrische kreng werken tegen vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. 

Resocialisatie en op een vriendelijke manier met andere mensen weer leren omgaan is een  noodzaak voor de mens, agent, rechter, ambtenaar..

Rehumanize yourself.

Human kind is the only species on this planet killing each other with bombs, pistols, guns. A pig, cow or duck has never done any harm to humans and he eats them. Humans make rules to suit themselves. Filthy animal farm mammon pigs make rules to suit themselves against freedom, equality, solidarity.

Roald Dahl   

The quest for control. Waarom willen mensen (de foute) controle hebben, vooral in de politiek via de mammon slaven van het uniform van het leger, de politie, reclassering, gevangenisbewaker, beulsknecht, openbare ministerie, gebeft togaatje van de rechter met dat ziekelijke oubollige autistische neptaaltje. 

Dat heeft vooral te maken met angst. Het is een brede verklaring, die echter wel van toepassing is. Juristen zijn bange mensen. Met regels en wetten die angst beteugelen en de wereld of hol land denken te controleren en te beheersen in ziekelijke afstandelijke liefdeloze onmenselijke regeltjes en wetten.

Wetten zijn

Wetten zijn
de strakke lijnen van ijskristallen
netten wevend
van de dood

Leven is
in ontduiken van wetten
vechtend ontkomen
aan vernietiging

------------------------------------
uit: 'Verzamelde gedichten', 1991.

Schrijver: Dick Hillenius 


Academici in het algemeen zijn angstige lieden die zich te vaak superieur wanen aan de mavo, mbo, vmbo of de ongeschoolde medemens. Hoe onterecht blijkt telkens. Al die kakelkippen bij een ministerie die zichzelf zo goed vonden dat ze mbo-ers begeleidden. Het is natuurlijk andersom, een elektricien, een bouwvakker, een bakker, een fietsenmaker, de monteur laat vaak aan de bekakte ivoren toren academicus zien hoe het leven in elkaar steekt. Godver, al die ijdele bekakte kakelpraatjes van dat academiese schorriemorrie bij de overheid. 

Een moeder die totale DDR (oost duitsland, totale inzage en controle en het afluisteren van kunstenaars en tegenstanders van het regime, der stasi) controle wil over haar kinderen, man, familie, het planbureau, een dictator met totale controle over alles en niets zoals poetin en andere valse krengen. 



Schelden en shaming met de naam (en adres) erbij was teveel en werkt averechts. 

Ik verafschuw geweld. 

Zag een reportage over voormalige ss ers die joden een graf lieten graven en ze laf in de rug schoten. Ze hadden geen spijt en zeiden dat hetgeen de joden hen had(den) aangedaan net zo erg was. Ze konden niet vertellen wat dat was, wat de joden hen hadden aangedaan. 

Ik zie een han ten broeke, mark rutte en hugo de jonge als ijdele holle valse laffe mammon buikspreekpoppen liegen op tv, waarbij ze mensen niet laf in de rug schieten. Wel laten ze met ferd grapperhaus en sander dekker teveel goede jongens hardhandig oppakken door 65.000 politie agenten, vooral in de randstad, en ze in mensonterende omstandigheden opsluiten. En 60.000 boa's van "bv nederland." bv nederland bestaat niet, een land is niet in concurrentie met een ander land, een land is geen bedrijf. We MOETEN, ook op dat "bedrijfsleven~dood” niveau naar samenwerking, solidariteit, vriendelijkheid, vrijheid, gelijkwaardigheid, meer het jaren zestig gevoel. Hoe weet ik ook niet, ik ben een wat luie dommige jongen die het geluk had in een mooi deel van de wereld een goede opvoeding met relatief goed onderwijs genoten te hebben. Met samenwerkende landen en bedrijven, samenwerkend ãïTeT, chatGPT, bard, google, yahoo, bing, apple, samsung, hp, sjaak ken mij et schele swart, plant and wildlife, the world, the planets, the sun, the milky way, the andromeda galaxy, 97% dark matter & energy, the universe. 

one world, 1 wereld met mensen, niet bedrijven (apple is 2 biljoen waard op de beurs !! en zie de armoede.....zag een jacht van 100 meter in de haven van het eiland sint maarten, te koop, want steve jobs was dood en zijn familie hoefde het jacht niet meer)

18 aug. 2020 — Maar nu lijkt het al in de zomer van 2020 te gebeuren, op een moment dat ... De waarde van Apple is groter dan het bbp van Italië of Brazilië.  





private property created crime

abuse of power comes as no surprise

the land belongs to no one, the fruit belongs to all  



We schreven 1945 en waren nog maar net bevrijd. Op de Weteringschans stond de poort van de gevangenis wijd open. Op de binnenplaats stonden jongens van de BS (binnenlandse strijdkrachten). Ik kende er één van, die om mij onbekende reden "shooting Will" werd genoemd. Hij droeg nu een fantasie uniform, dat zijn moeder waarschijnlijk in het verborgene voor hem had gemaakt van een groen gordijn. 
"Wil je effe kijke in de lik ?" riep hij. Ik liep binnen. Er heerste een feestelijke chaos. Overal sightseeers. Een door honger uitgeteerde man nam mij mee naar een cel waar hij ruim een jaar vast gezeten had en inviteerde mij eens door het gaatje in de deur te kijken. Ik deed het en zag een dikke landwachter die leek op willy oranje op een krukje zitten, droevig bezig zuinige hapjes te nemen van een klein appeltje. 
"Nou jij eens, hé, schoft !" riep de man en hij bonkte op de deur. 

Toen ik terug kwam op de binnenplaats hadden de bs'ers een open laadbak van de vrachtauto volgestouwd met gevangenen met politie uniformen (80% van de rechters, burgemeesters en politie bleef het werk doen,  1940-1945 ze werden vorstelijk betaald tenslotte en het kwam de nazi bezetter goed uit). "Die zijn allemaal zo fout, we brengen ze naar de Levantkade. Wil je mee ?" riep shooting Will.  "Goed," zei ik. 
"Hier in elke cel maar één man ! En wij zaten met drie of vier in een cel, godver. Nou ja, ik ga er niet over, ze doen maar. Bij mij in de straat hebben ze drie meiden kaal geschoren. De zeikers die dat doen....Nou worden ze ineens flink, lafaards. Maar goed, hoofdzaak is dat we weer vrij zijn." 

Bij aankomst bij de Levantkade liet één van de bs jongens zich fotograferen als een grootwild-jager. Er stond een ladder en een hooiberg naast een half verwoest huis, bovenin waren provisorisch cellen gemaakt. 

"Nee, nee, klim de hooiberg maar op, de ladder is voor mensen, Joop zorgt er wel voor, hè ?"
Hij hield van dit soort bazige macht, zoals zoveel zielige mennekes en vrouwkes, de kleine vader van willem endstra was ook zo'n dictatortje, eerst heulen met de nazi's en veel vastgoed van de joden verwerven in amsterdam, rond maart 1945 opeens de kleine dictator bij de BS. Het schijnt dat Willem Endstra naast het foute vastgoed geld en niet meer willen betalen aan holleeder (omkoping), ook daarom geliquideerd is door de neus. 
Joop was een andere bs'er, een jongen met de gestalte van een zwaargewicht bokser. Hij ging aan achter het kereltje dat tevergeefs probeerde het hooi te beklimmen. Telkens gleed hij terug en kreeg dan een harde por in zijn rug met de stengun van Joop. Een zinloze vertoning (het leven van de varkensmens op aarde samengevat), waar zwijgend naar werd gekeken. Opeens liep de chauffeur van de vrachtauto naar Joop en zei: "Niet doen. Dat deden zij. Daarom waren we zo tegen ze."
Joop liet de stengun zakken en keek om zich heen, maar hij vond nergens steun. Toen zei hij tegen het mannetje, dat uitgeput met pijnlijke grimas in het hooi zat: "Nou vooruit, neem de ladder dan maar."  




zie op de zender cnn, continu het aantal besmettingen covid 19 in beeld
wereldwijd 44 miljoen besmettingen op 7 miljard wereldbevolking (registratie bij 4 miljard ?) 
 
overleden aan covid 19, altijd 60 plus en altijd in relatie een andere terminale ziekte zoals problemen met longen door roken: 
1,4 miljoen 

als covid 19 de wereld laat nadenken over de ijdele rat prestatie race en met onder andere olie en plasticvervuiling de wereld vernielen, dan is het goed.....

als het niet waar is, dan is het goed bedacht, 

De Spaanse griep was een beruchte grieppandemie in de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. Wikipedia

james herriot, tristan farnon, the mad composer, 

https://www.youtube.com/watch?v=waPDoicrwzg